Τον ασο της Παρι που θελει νικη με καλυτερο σκορ απο την Σαλτσμπουργκ για να περασει,με την ηδη περασμενη Μπιλμπαο,θα βαλω σιγουρα.Ψηνω και το οβερ ή γκολ-γκολ στο Βισλα-Τβεντε,και το οβερ Φουλαμ-Οντενσε.Ο ασος της Μπεσικτας ειναι επισης καλουτσικος,αν και περναει και με Χ απεναντι στην αδιαφορη Στοουκ.
Η Παρί Therion δεν προκρίνεται με ότι σκορ κι αν νικήσει αν ταυτόχρονα νικάει η Σάλτσμπουργκ!Βέβαια η Μπιλμπάο κατεβαίνει με πολλές απουσίες αλλά αν τα νέα από το άλλο παιχνίδι δεν είναι καλά…
Ισοβαθμια ειναι ρε,απλα η Παρι ειναι στο -1 και η Σαλτσμπουργκ στο +2.Αρα θελει κατι σε Λυων φαση για να περασει,αμα κερδισει και η Σαλτσμπουργκ :Ρ
Παντως νταξει,λογικα θα ξεκινησει δυνατα το ματς για να σκοραρει γρηγορα,και οπως ειπες η Μπιλμπαο λογω αδιαφοριας δεν θα το χτυπησει το ματς και θα κατεβει με δευτερα,γι αυτο εβαλα τον ασσο
Μετράνε τα μεταξύ τους ματς στην ισοβαθμία!Η Παρί έχει νικήσει εντός την Σάλτσμπουργκ με 3-1 και έχει χάσει εκτός με 2-0 (το δεύτερο το έφαγε στο 94’)!Έτσι στην ισοβαθμία προκρίνεται η Σάλτσμπουργκ λόγω του εκτός έδρας γκολ…
εγώ κάρφωσα ενα 5ευρο στο over 5.5 για το Shamrock - Tottenham
11 απόδοση είχε ξέρω γω νταξ
Παρι Μπιλμπαο 0-1 στο 3 και Σλοβαν-Σαλτσμπουργκ 2-0 στο 6.
Αν ειναι δυνατον αχαχαχαχαχα
Και ισοφαρισαν και οι δυο :lol:
ελααα μωρη Βασλουιιι :-s
εβγαλα κατι ψιλα απο το 2 του ολυμπιακου σημερα κ επαιξα δυαδα (οταν ηταν 2-2) σαλτσμπουργκ 2 κ τοτεναμ 2…
εβαλες μονο του το διπλο του ολυμπιακου…?για ποιο λογο?Μονο αν βαλεις κανα 200ευρω αξιζει με την αποδοση που ειχε
αφου ηταν στανταρ το επαιξα, οχι κ 200 ρε συ… που να τα βρω???
παραδειγμα εδωσα,εννοω οτι αν βαλεις 20-30 ευρω σε ενα ματς με αποδοση 1.20-1.30,θα βγαλεις κερδος κατω του 10ευρου.Δεν αξιζει και πολυ ρε παιδι μου
επειδη εχω παιξει στοιχημα με ολους τους πιθανους τροπους τα τελευταια 10 χρονια (παιζω απο τα 13) κ προκοπη δεν ειδα, ειπα να το γυρισω στα μονα αποδεκτα κ γενικα τις χαμηλες αποδοσεις… απο τη μια δικιο εχεις οτι δεν πολυαξιζει αλλα αφου τα λεφτα προστιθενται στο λογαριασμο κ δεν τρεχω στο προπατζιδικο να παρω το πενταευρω η δεκαευρω πιστευω οτι βοηθαει στο να ανεβει το ποσο του λογαριασμου…
γενικα πλεον παιζω το δυνατο πονταρισμα δυαδα η τριαδα με συνολικη αποδοση απο 1,80 μεχρι 2,50 μια φορα τη βδομαδα κ τις αλλες παιζω λιγα για το χαβαλε…
γιαυτο παραλιγο να με καψει το αποελ φετος αλλα ευτυχως επιανα τα στοιχηματα του σουκου…
εδιτ: η κοπελα μου απο την επιμονη μου να παιζω κοντρα το αποελ μεχρι τελους θα το παιξει να παρει το champions league 2 ευρω… 250 αποδοση…
αυτο το συστημα ακολουθω και γω τελευταια. 1-3 μικρες αποδοσεις αν οχι μονα και τοι γινει. καλυτερα ετσι, συμφωνω απολυτα.
οσο για το 2ευρω ενταξει ακλαφτο θα παει αλλα δεν παυει αν ειναι 250 αποδοση…
νταξει το καταλαβαινω μεν,ειδικα σε περιπτωσεις οπως ο Κεν που τρως τεραστια ηττα σε μια μερα,λογικο να μην ξαναπονταρεις με πολυ ρισκο.
παντως και το λαηβ λεει για τετοιου στυλ στοιχηματισμους,αυτο το κανω κι εγω.Χτες και σημερα πχ εβαλα απο ενα 25αρι στο λαηβ ενω Μπεσικτας και Γιουβε εχαναν 1-0 τη διπλη ευκαιρια (X2 στη Γιουβε,1Χ στη Μπεσικτας),που ηταν στο 1.60,και πηρα μια μικρη επιστροφη 10-15 ευρω.
ο μπεος ζει και βασιλεύει
στο 0:30
χααχχαχααχχαχα μαζευει τα χερια ο αλλος
οχι ρε μλκ…#-o
μαρεσει που το είδες με κάλυψη του κώλου…
εγω να δεις πως το ειδα με την τηλεόραση στο ενα μέτρο… μου πέσαν τα μούτρα …τι είδαμε σήμερα…δεν χωράνε λόγια…
αύριο θα ποσταρω και μια φώτο(αν την βρω, και οχι των 2 πέναλτι) για να δείτε πως διαχειρίζονται αγώνες που πρέπει να λήξουν με ενα και μόνο αποτέλεσμα…με ανθρώπους που σφυρίζουν ΜΟΝΟ μια ομάδα στην κατηγορία
*και στο δεύτερο γκολ στρώνει την μπάλα στον αντίπαλο και σκοράρει…
**αποκλείστηκε η φουλαμ στο 93.στην τελευταία φάση του ματς…ούτε σέντρα δεν πήγαν …γαμιέται αυτή η μέρα
πολυ κλαμα πρεπει να επεσε… ηταν 1ο ή 2ο σε πονταρισμα οταν μπηκα να παιξω…