το οβερ της το εβγαλε παντως και με πληρωσε μαζι με το γκολ-γκολ της Τβεντε και τους ασους Μπεσικτας,Παρι :Ρ
Αμα δεν γαμιοταν στο τελος και δεν εβαζε 2ο και 3ο η κωλοσαλκε στο 85 και το 94 θα εβγαζα αλλα 50 απο το ακριβες σκορ 0-1.
Πολύ όβερ χθες όπως αναμενόταν…έτσι θα κινηθώ και σήμερα μιας και τα ματς είναι ακόμα πιο αδιάφορα και δεν θέλω να μπλέξω με τα πάρε-δώσε τους και τα ραδιοφωνάκια!Έχω επιλέξει Αούστρια και Μπέρμιγχαμ για όβερ με χαλαρό ποντάρισμα εννοείται περιμένοντας το ΣΚ…:roll:
3/3 χθες
σημερα θα παιξω
Τοτεναμ 2 η οβερ
Αουστρια 1
Αννοβερο οβερ
PAOK v Rubin Kazan
78% του τζιρου στο Χ:wink:
απλα τα πραγματα για Παοκ.
2 ημιχρονο - χ τελικο
Ετσι για να δω το παιχνιδι λεω να ριξω κατι λιγα στο χ του παοκ
δε τον ακουμπαω τον παοκ.διπλο ελεγα να το βαλω αλλα δε.
σαμροκ-τοτεναμ 2/2
μπριζ-μπραγκα 1/1
ατλετικο-ρεν /1
κοπεγχαγη-στανταρ /1
μπαουγκ-καζαν 2
σαμροκ-τοτεναμ 2 (ακόμα και το 1,35 μοιάζει γαμώ τις αποδόσεις εδώ)
μπριζ-μπράγκα 1 (αρκεί να μην προηγείται η μπράγκα στο ημίχρονο,γιατί τότε πάμε για στανταράκι χ)
ούντινε-σέλτικ 1
ατλέτικο-ρεν 1
στοιχηματικώς είμασθε σωστοί.
σαμροκ τοτεναμ ημιχρονο-τελικο 2 ρε βλαχο,1.90 σε δινει.Μαθε λιγο.
Μ’αρεσει που εμπιστευεστε τοσο την Μπριζ,που ζοριστηκε να βαλει γκολ στο πρωταθλημα στην χειροτερη αμυνα του βελγικου πρωταθληματος.Το Χ πιο πιθανο ειναι.
κατα τ’αλλα,οτι εβαλε ο αποπανω,μην το παιξετε,κλασικος αμπαλος και γκαντεμης.
παοκ-ρουμπιν Χ
Κοπεγχαγη 1
Μπερμιγχαμ 1
Τοτεναμ ημιχρονο 2/τελικο 2
εριξα εγω.
Παοκ-ρουμπιν 2ημιχρονο-Χτελικο
Τοτεναμ 2ημιχρονο-2τελικο
Μπριζ–1
Γαμω το στανιδι μου!
Εκτός από το Χ πέφτει και το διπλό της Ρουμπιν τις τελευταιες ώρες!:-k
εδω κοιτα τι εγινε!
Ρε λετε να μας στειλει ομαδικα κουβα ο παοκ;;;:-k
ρε τότεναμ κάρφωσε άλλα 3 γκολάκια στο καφενείο να πούμε για να πληρωθούμε
Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα επειδη βλεπω το λεπτο προς λεπτο δεν τους βλεπω να εχουν και ιδιαιτερη διαθεση.Συν οτι ο βοηθος επνιξε καθαρο πεναλτι της Σαμροκ δειχνωντας ανυπαρκτο οφσαιντ.
Ταμειο και σημερα
Ο μπάουγκ καλά έκανε και το πούλησε, αφού αυτό ήθελε κι έφτασε στο σημείο να μπορεί να το κάνει χάρη στα αποτελέσματα που έχει φέρει ως τώρα, με γεια του με χαρά του. Κάθε ευρώ είναι πολύτιμο. Όμως η Ρούμπιν θα παραμείνει μια μικρή ομαδούλα, όσα λεφτά και να έχει. Κύνηγα το ματς μωρή. Που να σου τύχει η Σίτυ και να μαζεύεις πεντάρες, αυτό εύχομαι.
Έχω βαρεθεί να βλέπω ματς παρωδίες, συγχαρητήρια Μισέλ.
ρε Κοπεγχαγη γαμω το στανιο σου γαμω.
ταμείο και εγώ σήμερα.
έπαιξα παοκ-ρούμπιν Χ
σάμροκ-τότεναμ 2 (με χαντικαπ 2-0 την σάμροκ)
μπρίζ-μπράγκα Χ
χάποελ-λέγκια 1
Για αυριο το παιχνιδι που φορτωσα απο τωρα ειναι το over στο Σαλκε-Βερντερ.Τα υπολοιπα θα τα πουμε αυριο το μεσημερακι