Στοιχημα

Λοιπον Μιλαν - Αρσεναλ σημερα,η Μιλαν περιμενω να παιξει για το 1-0,αλλα η Αρσεναλ δεν εχει λογο να κατσει πισω,σε ταχυτητα υπερεχει της Μιλαν κ λογικα θα κοιταξει να το εκμεταλλευτει.
Χ ή αντερ το κοβω.

Μαντσεστερ - Λυων ειναι περιεργο,η Μαντσεστερ βολευεται με ενα Χ,αλλα δεν νομιζω οτι θα κατσει να φυλαει τα νωτα της,η Λυων εχει και Ζουνινιο για τα στημενα αρα δεν λεει να της δωσει χωρο…Για 1 το κοβω.

Μπαρτσα - Σελτικ εχουν κριθει ολα νομιζω,λογικα θα παει για οβερ,εκτος αν η Σελτικ κλειστει.Ο ασος ειναι 1,20,αρα δε λεει.

Σεβιλλη - Φενερμπαχτσε ασος και οβερ νομιζω.Η Σεβιλλη θελει νικη,η Φενερ εχει πολυ καλη επιθεση,ε δεν θα βγουν τα 3 γκολακια?:stuck_out_tongue:

Η γιαγιακα μου μου ελεγε, μαντσεστερ, ρεαλ μαδριτης και λιβερπουλ να μην παιζω ποτε! :stuck_out_tongue:

Παιδιά καλησπέρα.Καλωσήρθα στο φόρουμ καταρχάς.2ον τις τελευταίες μέρες ψάχνω για σάιτ που έχουν αποδόσεις σε πτώση…ελληνικά και ξένα.Ξέρει κανείς να μου προτείνει κάποια?Είναι πολύ σημαντικό.:stuck_out_tongue: Thanks

Ελα να το αναβιωσουμε το καημενο το θρεντ.

Σημερα :

Τσεχια-Πορτογαλια 2πλο,με πιθανο over αν η Τσεχια καταφερει να βαλει κανα γκολ.
Ελβετια-Τουρκια δεν θα το παιξω,αλλα η διοργανωτρια δεν εχει νικη σε Euro.Ε ισως σημερα ειναι η μερα της :roll:

Εγώ πάντως εβγαλα κατι χαρτζηλίκια χθες…:stuck_out_tongue:

Εdit:Bλεπω οver και τα 2 σημερινά…

Εγω εβγαλα κατι ψιλα χτες απο την καλυψη στο καλο δελτιο(over Ισπανια,under εμεις),στο αλλο ειχα βαλει νικη Ελλαδας,over Ισπανια και σημερα νικη Πορτογαλιας,αλλα μας εκαψε ο Ζλαταν:P

Εμ, στοίχημα δεν παίζουμε με βάση το ποιοι θέλουμε να κερδίσουν έξυπνε!

Χθες σε ενα 24ωρο επαιξα 109 λιρες. :expressionless:

Aλλα ενταξει, μονο οι 26 ηταν απο την τσεπη μου, τα αλλα ηταν κερδη και μπονους. :stuck_out_tongue:

καμια προταση για σημερα ?

Ε σημερα παιζεις ανετα νικη Πορτογαλιας και οβερ.
Στο Τσεχια-Τουρκια,με ρισκο,λεω να βαλω Χ με 1-1 τελικο σκορ.

H Πορτογαλία είναι αδιάφορη και η αντίπαλός της διοργανώτρια :-k

Ναι αλλα η Πορτογαλια ειναι ομαδαρα και η αντιπαλος της αμπαλη. :Ρ
Τελοσπαντων,στο over τουλαχιστον συμφωνεις?

και γω αυτο το βλεπω over…

Τσεχια ftw.

Το Χ/2 στα ματς των Φιορεντινα και Ζενιτ και το οβερ στο ματσακι της Ζενιτ εχουν ηδη κατατεθει…

Ζενίτ, Μάντσεστερ και ισοπαλία στο Δυναμό-Άρσεναλ…

Κουβας τεράστιος προβλέπεται… :stuck_out_tongue:

Ε ρε πικρα και κουβα, εβαλα και την Σελτικ ασσο και η πουτανα η ομαδα εχασε πεναλτυ και δεν καταφερε να βαλει ενα μαμημενο γκολ σε 10 παιχτες.

χτες επαιξα 4,5 ευρω σε μια δωδεκαδα over/under. επιασα 10 στα 12. δεν ειναι ασχημα αλλα δεν εκατσε. το προτεινω παντως σε οσους αρεσει να παιζουν λιγα να πιασουν αρκετα με λιγο ρισκο βεβαια γιατι ειναι πολλα ματς.

Μας εκαψε η Οξφορντ γαμωτο χτες(κερδιζε 1-0 και εφαγε γκολ στο 80 και στο 90…),αλλα με συστημα 3-4 με Μπενφικα,Εμπολι,Ριντ και κωλοΟξφορντ πηραμε 30 ευρω (αντι για 150).
Τα οποια θα επενδυθουν σημερα.

για το σαβατοκυριακο τι μικρα αχαστα ομως βλεπετε???