Στοιχημα

Ελα να ξυπναει το θρεντ. Μπολικα ματσακια σημερα με το ΟΥΕΦΑ. Τα παρακατω ματσακια και σημεια εχω ξεχωρισει αλλα δεν μενει να αποφασισω ποια θα βγουν, συστηματα, στανταρ κτλ… Πειτε και 'σεις γνωμες.

Ολυμπιακός - Μπενφίκα
1 X 2
πρόβλεψη: Ολυμπιακός 2.00

Σάλκε - Μάντσεστερ Σίτι
1 X 2
πρόβλεψη: Σάλκε 1.95

Αμβούργο - Άγιαξ
1 X 2
πρόβλεψη: Αμβούργο 1.65

Σαμπντόρια - Στουτγκάρδη
1 X 2
πρόβλεψη: Σαμπντόρια 1.75

Λα Κορούνια - Φέγενορντ
1 X 2
πρόβλεψη: Λα Κορούνια 1.50

απο αυτα που λες αμβουργο και λα κορουνια οβερ. ολυμπιακος αντερ. ισως και σαλκε οβερ. γενικα ξερεις οτι δεν παιζω σημεια!!! :slight_smile:

Xμ… καλη ιδεα να παιξω και μερικα οβερ/αντερ!

Επαιξα σημερα ενα συνεταιρικό με τον πατέρα μου Ολυμπιακό 1,Παρι Σεν Ζερμέν 1,Βαλένθια 2 και Αμβούργο 1…Καλά κερδη να εχουμε…(Αν και φοβάμαι τον Θρήνο…:lol:)

προσκυνω το avatar σου :bow2:

Η μερα μας ειχε γρηγορα-γρηγορα 25 ευρω απωλειες… :frowning:

Los poulos πάλι…:lol:

Τελικα την μειωσαμε την χασουρα στα 15. Γαμω και εδειχνε καλη μερα.:stuck_out_tongue:

ΑΜΗΝ ΡΕ. Εκει που η χασουρα ειχε γινει βουνο μεχρι το βραδυ της Κυριακης, ηρθαν επιτελους το οβερ του γαυρου καθως και οι νικες των Πορτσμουθ, Βαλενθια (ρισπεκτ!) και Ατλετικο Μαδριτης να μας ξελασπωσουν! Αυτη η πορνη η Τοτεναμ μονο μας τα χαλασε για να του τα παρουμε κιολας του μπουκ!

το όβερ του Θρύλου σε λίγο θα το κλειδώσουν :stuck_out_tongue:

Να σας δω στην Ουκρανια τι over θα κανετε…:!:

καλά, αυτό το όβερ θέλω να το δω και εγώ. Είναι το πρώτο ουσιαστικά δύσκολο εκτός έδρας μας από όταν φορμαριστήκαμε. Τον Ηρακλή δε τον μετράω γιατί παραείναι σοφτ ομάδα και στον πάτο της βαθμολογίας φέτος…

O Ολυμπιακος παλι μας πληρωσε :stuck_out_tongue:
ελπιζω σημερα να μιλησει η Βολφσμπουργκ

Mωρη κωλοομαδα Αρσεναλ. Στον κουβαααααα.

Εχω εντοπισει καμποσα καλα για το Σ/Κ. Θα ποσταρω αυριο. :slight_smile:

Ετσιιιιι. Ωραια πηγε το Σ/Κ. :slight_smile:
Μονο την Λαρισσα και το οβερ του γαυρου δεν πιασαμε… :frowning:
Kατα τ’αλλα λουκουμακια ηταν το οβερ και ασσος της Αιντραχτ, το αντερ του ΠΑΟΚ, το οβερ της Μπαρτσα και ο ασσος της Λα Κουρουνια. :slight_smile:

Απο τα αυριανα καλα μου φαινονται ο ασσος και οβερ της Ατλετικο και ο ασσος του Εργοτελη που εχει και καλη αποδοση.

Εδιτ. Αντε ρε ψοφιοι που μολις διαπιστωσα οτι εχω 3 ποστς στην σειρα εδω μεσα! :stuck_out_tongue:

Κανείς δε γράφει σ΄ αυτό το θέμα εδώ και 1 χρόνο;;;:-k:-k
Κανείς δεν ασχολείται με στοίχημα;;;:!::frowning:

τι να γραψουμε μωρε…που εβαλε λατσιο και αρη ασσο για στανταρ προχθες και πηγε στραφι ολο το συστημα αγωνων που επαιξα…

εγω επαιξα βερντερ-βολφσμπουργκ 1,αστερα-ξανθη 1,ηρακλη-εργοτελη Χ και φουλαμ-μπολτον 1 και πηρα τα @@ μου σε ολα!!!απιστευτη τραγιλα!!!:blow:

Λάθος να παίζεις με στάνταρ.[-X
Αν σπάσουν τα στάνταρ , πάει περίπατο όλο το σύστημα.