ωραια καλα κανατε και το ξαναθυμηθηκατε, αλλα αν ειναι να δινετε προγνωστικα, τουλαχιστον να τα στηριζετε και να λετε ακριβως ποσα ριξατε. εδω θα τα πουμε το σκ μαλλον.
εγω το σκεφτομαι να παιξω και αυριο ουεφα
α ναι ειστε καρφι διπλο αυριο… :lol:
και με την μπενφικα καρφι διπλο ηταν και στειλαμε ολη την ευρωπη κουβα!!εγω παντως γενικα δε παιζω την αεκ στο στοιχημα
Sami εγώ έτοιμες εκτιμήσεις παίρνω από κάποιες ιστοσελίδες.
Όσο έπαιζα μόνος μου δεν είδα προκοπή , τώρα κάτι γίνεται με τις έτοιμες εκτιμήσεις…Έχει βελτιωθεί η κατάσταση.:!:
μπα εγω πλεον μονος μου, αν και παλια μαρεσε ο γκουρου στο σερφμπετ. τελος παντρων πλεον παιζω μονο οπαπ γιατι στο ιντερνετ χανεις την μπαλα και παιζεις συνεχεια με αποτελεσμα να χανεις πολλα απο ενα σημειο και μετα αν δεν προσεξεις. ανιγουει θα γραψω οταν εχω βρει ματσακια.
εγω εβαλα οβερ τη βερντερ,under τον αστερα,Χ2 τον εργοτελη και ασσο φουλαμ…αυτη η φουλαμ κρεμασε πολυ κοσμο
ναι,αλλα αν δε παιξεις με στανταρ,δε θα εχεις κερδος…ουσιαστικα παιζοντας με στανταρ επιβαλεται να προβλεψεις σωστα τους αγωνες αυτους και μονο για να κινηθουν οι πιθανοτητες υπερ σου
Λέω όχι στα στάνταρ επειδή δεν υπάρχουν “σίγουρα” σημεία. Σκέψου να έχεις ένα στάνταρ σε σύστημα , να σπάσει και να έχεις πιάσει όλα τ’ άλλα σημεία του συστήματος πως θα αισθανθείς μετά. #-o#-o
Εγώ για να είμαι ειλικρινής πάιζω ΜΟΝΟ μέσω διαδικτύου μονά ή δυάδες. Οι αποδόσεις του ΟΠΑΠ είναι χειρότερες από τις εταιρίες στο διαδίκτυο και δεν μπορείς να παίξεις δυάδες ή μονά όλα τα παιχνίδια. Γι’ αυτό τον εγκατέλειψα παρ’ ότι λυπάμε τους πράκτορες που χάνουν λεφτά από εμένα και πάρα πολλούς άλλους που πάιζουμε διαδικτυακά.
Ξέρω ότι είναι δύσκολο γιατί χρειάζεται πιστωτική κάρτα αλλά γίνεται και με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας. Σίγουρα βέβαια χάνεις χρόνο με την κατάθεση αλλά οι συνθήκες του παιχνιδιού είναι πολύ καλύτερες για τον πάικτη. Και βέβαια σε περίπτωση νίκης δεν εισπράτεις ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ τα κέρδη σου ενώ στον ΟΠΑΠ αυτό γίνεται ΑΜΕΣΑ.Πρέπει να περιμένεις 2-3 μέρες.
το να σπασει μονο το στανταρ και να πιασουν ολα τα αλλα σημεια ειναι πολυ σπανιο…
καλα κανεις και παιζεις μεσω διαδικτυου…ο οπαπ εχει 0.20 με 0.30 λιγοτερο συντελεστη αποτι στα online στοιχηματικα και σε επιβαλει να παιξεις 3 παιχνιδια…αλλωστε για αυτο εχει και τεραστια κερδη…τ
το να περιμενεις 2-3 μερες για τα κερδη δεν ειναι τοσο φοβερο,εξαλου δεν υπαρχει κανενας αμεσα εξαρτομενος για τα ψωνια της αυριανης ημερας απτο στοιχημα
Λοιπόν έπαιξα 2 όβερ από Αγγλία. West Ham-Manchester United & Walsall-Southampton έχου πιθανότητες να έρθουν.
Επίσης άλλη μία δυάδα.ΠΑΟΚ-Λάρισα 1 & Sevilla-Valladolid όβερ.
Καλή τύχη και σε εσάς.[-o<:papas:
εγω επαιξα ξανθη-οσφπ–>2
παοκ-ΑΕΛ–>1
μπλακμπερν-λιβερπουλ–>1
ντορτμουντ-νυρεμβεργη–>1
το δυσκολο ματς ειναι το μπλακμπερν-λιβερπουλ.αν μου κατσει αυτο εχω καλες πιθανοτητες.
εγω δε θα επαιζα ασσο την μπλακμπερν,στη θεση σου θα εβαζα ενα οβερακι και τη ντορντμουντ θα την εβαζα χ.
θα δειξει η νεκροψια αν επαιξα σωστα ή οχι:p
υπαρχει σελιδα για να τσεκαρει κανεις online τις αποδοσεις του Ο.Π.Α.Π.?
Σήμερα έπαιξα:
Ηρακλής-ΠΑΟ 2
Leyton Orient-Milton Keynes Dons over.
Σε μονά και σε δυάδα.8)
Για σήμερα έπαιξα:
Norwich-Huddersfield over &
Fiorentina-Milan over.
Σε μονά αποδεκτά.
Καλή τύχη σε όλους.:papas::papas:
λεω να παιξω ενα με χαμηλο ρισκο αυτη τη βδομαδα
αμβουργο-αντερλεχτ 1
γιουβεντους-φουλαμ 1
παναθηναικος-μαρουσι 2 (του πουστη με τοσους τραυματιες, δινει κ 5,5 ποντους στο μαρουσι)
ρεαλ - μακαμπι 1 ( δινει 6,5 ποντους στη μακαμπι αλλα πιστευω να την καθαρισει ευκολα η ρεαλ )
δινει αποδοση 6.66 ( κατι λεει αυτο)
για σημερα λεω να παιξω για χαβαλε κανα ευρω σε σκορακι στη ρεαλ, 4-2, 5-2,4-1… θα δω…
κ αυριο, πρωτος παιχτης που θα σκοραρει σε καντε η σαριεγκι… κανα ευρω κι εκει, 60 αποδοση δινουν…
τον φαγαμε τον κουβα με την πουτανα τη ρεαλ… μα να κερδιζει 10 ποντους στο 3ο κ να φαει 30 στο 4ο??:?
τουλαχιστον δεν κερδισε με μικρη διαφορα κ περασε 2η,θα φαει καλα τωρα απο τη μπαρτσελονα…
Και με 50 πόντους να έχανε πάλι δεύτερη θα ήταν.