Στοιχημα

Και πολυ καλα εκανες :slight_smile:

χαχ,βγηκε και το οβερ στο 88,3-0 ο Κροος.

DrLove σε καψαμε :Ρ

το επαιξα οβερ κ να κερδισει με 2 διαφορα… δεν μπορουσε να ερθει 3-1?:stuck_out_tongue:
τουλαχιστον επιασα το ενα απο τα δυο 4αρια…

εδιτ: βγηκαν κ οι αποδοσεις για προκρισεις στο τσου λου, 1.14 ρεαλ κ μπαγερν… μαλλον θα πεσουν οποτε θα τα παιξω απο τωρα, με ενα ακομα…σκεφτομαι τσελσι

με έστειλε κουβά σήμερα η γαμωνάντ.

ναι κι εγω εκανα το λαθος να τη βαλω την γαμιολα,ενω σκεφτομουν και το οβερ.αλλα με εψησε το 2.15 που την εδινε.3η κατηγορια να πεσει.

Για πειτε για σημερα.Απ’οτι βλεπω πολλα οβερ προτεινονται στα ευρωπαϊκα,και καποιοι προτεινουν κοντραρισμα στη Ρεαλ και 1Χ τη Σεβιλλη.

Εγω εριξα το διπλο της Μποχουμ στη Φρανκφουρτη(ηδη 0-2 στο 23, \m/ ),και τους ασους Νιουκαστλ,Λεβερκουζεν και Αμβουργο.

Θα παω σε 2 εκπληξεις με λιγα φραγκα κι αμα κατσουν,εκατσαν.
Μονακο και Γκουμπιο 2!
Φιορεντινα 1,Μπαρτσα Β over,Αμβουργο 1 για πιο λογικα.

Τορινο
Βαγιαδολιδ
Μπρεστ

Αυτα σημερα!

0-3 η λεβερκουζεν απο την τριτη απο το τελος,και χειροτερη επιθεση της μπουντεσλιγκα,Νυρεμβεργη.Μαλιστα.

Εκτος απο το over στο Σαλκε-Βερντερ που το φορτωσα απο χθες δεν μου αρεσε τιποτα αλλο απο το σημερινο κουπονι.Θα παραμονευω μπας και βρεθει καμια ευκαιρια στο live.Για αυριο αυτο που θα φορτωσω ασχημα παντως ειναι το over στο Σιτι-Αρσεναλ

το Ξανθη-Πανιωνιος ειναι καλουτσικο για ασο,εντελως αποδεκατισμενος(λειπουν 8 βασικοι…!) κατεβαινει ο Πανιωνιος.Ακομα και οι Ελευθεροπουλος,Παναγοπουλος ειναι τραυματιες,επομενως αναγκαστικα θα παιξει με τον 3ο του τερματοφυλακα.

Τα φοβαμαι αυτα τα κωλοπαιχνιδα.Θα πεσει ολος ο κοσμος οπως την προηγουμενη κυριακη με τον Λεβαδειακο που ολοι επαιζαν τον ασσο και ηρθε 1-1 και τεζα ο καμπουρης.

Μεγαλη ζημια μου εκανε η Μπορο σημερα …Μου χαλασε πολυ ωραια τετραδουλα με χιναρια.ειχα Μπαρι,Χοφενχαιμ,Μπλακπουλ και εχασα μονο αυτο…Με τρια ευρο γυρω στα 300 στη Βγουιν.κριμα…

Στο φορτωμενο δελτιο εχασα οπως ολη η Ευρωπη απ οτι βλεπω τη Νιουκαστλ …

ναι η newcastle και εμένα με έστειλε κουβά.

νιουκαστλ,αμβουργο,λεβερκουζεν στειλανε μαζικα κοσμο στον κουβα.επικ φεηλ σημερα.

Για το βραδυ δυο δυαδες με χαλαρο πονταρισμα.

Μπρεστ 1
Νις 1

και

Γκιμαραες 1 ,οπου ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ σημειο ολοκληρου του σαββατου για μενα ,αλλα το ειδα αργα …
Ζουλτε βαρεγκεμ 1

4-0 στο 67 το Σαλκε-βερντερ.Το overακι ηρθε χαλαρα:yahoo::yahoo::yahoo: Καλο ταμειο και σημερα :smiley:

Χ και η Τσελσι,ισοφαρισε στο 88 η Γουιγκαν.Πρεπει να σκοτωθηκε πολυς κοσμος και απο αυτο

κουβα απο τσελσι… επιτρεπεται να σκονταφτει μετα απο τετοια νικη? κ στο 88?

επαιξα τωρα στο λαιβ δυαδα λυων-πορτο…

κι εγω φορτωσα τον ασο της λυων με το που εφτασε στο 1.85,να παρω τα χαμενα πισω.
και το εβαλαν επιτελους πριν 1 λεπτο,μη γινει καμια μαλακια παλι ομως.ειχε δοκαρι η εβιαν πριν 10 λεπτα.