Εγω εριξα κατι ψιλα στο ημιχρονο στον ασσο της Μιλαν και εβαλα και το over της Ρεαλ μαζι που ειναι 0-1 στο 30.Για να δουμε
σου βγηκε και το οβερ,ωραιος.
εφαγε κοκκινη η λυων στο 87,ο Γκρενιερ,3 λεπτα αφου μπηκε στο ματς.μπραβο μαλακα.
Ναι περασε και η δυαδα μια χαρα Εληξε και η Λυων πληρωθηκες και εσυ
τριαδα αρης-ιντερ κ οβερ παρι-λιλ για αυριο…
μην ακουμπας αρη ρε,εδω εγω που μαι αρειανος μια φορα τον εχω βαλει φετος (και φυσικα τον εχασα).Ειμαστε πολυ ανισσοροποι.
Για αυριο εκανα ενα δελτιακι οβερ τη Ναπολι με τη Ρομα, ασο τη Γκλαντμπαχ, διπλο τη Λιβερπουλ και χ την Τζενοα…για να δουμε…
για σημερα: Δοξα Δραμας -παοκ over
Ιντερ 2
Αεκ 2
και Λατσιο -Ουντινεζε 2
Εγώ έπαιξα Cesena-Inter 2 & Tottenham-Sunderland over 2,5…Και Samsunspor-Besiktas 2 σε μονό αποδεκτό.
Καλή τύχη σε όλους παιδιά…
Ιντερ και Μπεσικτας τα εβαλα κι εγω,μαζι με το οβερ στο Σιτυ-Αρσεναλ και γκολ-γκολ Παρι-Λιλ.
Σαμσουνσπορ-ΜπεΣΙΚΤΑΣ Χ (λείπουν όλοι οι Πορτογαλέζοι τση ΜπεΣΙΚΤΑΣ)
Κατάνια-Παλέρμο Χ (η κατάνια έχει κάτι θέματα με ρουφχιανιλίκια)
Τζένοα-Μπολόνια Χ
Άρης-Παναιτωλικός 1 (Νέτο γκοτ χισ γκαν)
για πάμε.
Μπεσικτας λεγεται,και το οτι λειπουν οι πορτογαλοι της δεν αναιρει το γεγονος οτι η Σαμσουνσπορ ειναι σε μαυρα χαλια και η Μπεσικτας κλασεις ανωτερη.
Δεν εχεις βαρεθει να χανεις ρε μαλακα?
αμα λειπουν ολοι οι πορτογαλεζοι απο τη μπενφικα, τι θα κατεβασει?
χωρις πλακα σκαλωσα αγρια :lol:
Δεν έπαιξα τα χθεσινά που σου 'πα. Επίσης, φίλος, δίνω παιχνίδια με κάκαλα εδώ πέρα και μου μιλάτε για γκολ-γκολ και οβεράκια. Τα λέμε όταν πάω ταμείο.
για χθες περιμενω ενα που δεν εγινε για να δω αν θα παρω λεφτα η οχι
για σημερα επαιξα
Ιντερ 2
Μπεσικτας 2
Κλαμπ Μπριζ 2
λολ.Ποτε πηγες ταμειο τελευταια φορα?Μηπως με το ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ Χ2 στο παο-τριπολη?
μασινχεντ,φοβου την Μπριζ.Με το ζορι σκοραρει.
ολες φοβου
αλλα τι να παιξεις?
Eπιασα τη μια δυαδα χτες βραδυ οποτε βγηκα even για το Σαββατο.
Για τωρα το απογευματακι μου αρεσει πολυ (και την εχω φορτωσει) η δυαδα
Κατανια 1
Καιζεσλαουτερν 1
Για αργοτερα ιδωμεν .
Λοιπον για σημερα εχουμε: over Σιτι-Αρσεναλ το οποιο και φορτωσα ασχημα και εριξα και μερικα ψιλα στον ασσο του Αρη
μας τα χαλασε σημερα η Μπεσικτας
Το βαρελι δεν εχει πατο σημερα [-X[-X[-X Στο Σιτι-Αρσεναλ που εχωσα και το πακετο μιλαμε για ρεσιταλ αναπηριας και απο τους δυο(παρα πολλες χαμενες ευκαιριες)και τελικο αποτελεσμα 1-0.