Στα τελευταια 10 λεπτα το γυρναει ο Ατρομητος
Στο 95(τελευταιο κορνερ του ματς)κανει το 1-0 η Ακαδεμικα!
18 ευρω δεν με χαλασαν!
Εγω ειχα Ατρομητο στον ασσο με Χ2 την Ακαντεμικα.
Με το που το τρωει ο Ατρομητος,τον ξαναπαιζω στον ασσο (ανατροπη) με αποδοση 9 μονό.
Τη δυαδα μου τη χαλασε η μαμιολα η αγαδεμικα,αλλα ειχα προλαβει και την ειχα καλυψει στο 75’ οταν ο ασσος της εφτασε στο 3.οποτε κλαιν …
ΣΤΟΙΧΗΜΑ=LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ , TEΛΟΣ 8)
Καλα δεν το συζητω!Απλα για εμας που ειμαστε ‘‘μικροι’’ ακομα καλος ειναι και ο ΟΠΑΠ.Απο του χρονου ομως…bet365 μονο!
Απλα μακαρι να υπαρχει online στοιχημα του χρονου που λες,γτ ο Μπενυ εχει βαλει ΚΑΙ εκει το χερι του και ως ειθισται τα χει κανει πουτανα …
Με τα ελαχιστα ματς που ειχε χτες,καλα πηγαμε,περασε η 3αδα ασσων Ακαντεμικα,Ναπολι και Μπιλμπαο,με χαντικαπ 0-1.
Mια τριάδα με Ντιτρόϊτ, Νάσβιλ και Σικάγο ήταν ότι πρέπει…
για αυριο
Ρειντζερς 2
Σαουθαμπτον 2
Σαουθεντ 2
Μαδεργουελ 1
τετραδα για σημερα…
αεκ 1
ολυμπιακος 1 με χαντικαπ -2
μιλαν 1
παρι 1
Επαιξα και εγω Αεκ 1.Νομιζω οτι αξιζει το ρισκο στο 1.75 που το βρηκα.
Εγω εριξα διπλο Ρεν και Ρομα,ασο Παρι και οβερ Σεβιλλη-Εσπανιολ
Επαιξα στο live και 1 Τοτεναμ στο 60 λεπτο με αποδοση 1.66.
επαιξα δυαδα λιβερπουλ-τοτεναμ στο 75’…
Ουτε Τοτεναμ ουτε Αεκ.Αι στα διαλα για να μην πω τιποτα χειροτερο [-X
1-0 η Μαγιορκα τη Ρεαλ στο 35.Ριχνω μερικα στο διπλο,2.70,ευκαιρια ειναι.
Το επαιξα και εγω ανατροπη στο 2.90 μπας και ρεφαρω τιποτα.Για να δουμε!!!
Μετα απο πολλα εγκεφαλικα το γυρισε η Ρεαλ και ψιλοσωσαμε την παρτιδα σημερα
κ καλα κανατε κ παιξατε ρεαλ… εγω ημουν εξω κ δεν εμπαινε το κινητο να το παιξω…#-o
Τι παιζει με τις αναβολες στο ονλαην?Διακοπηκε το Κατανια-Ρομα στο 65,και εχει μεινει ανοιχτο ενα δελτιο μου.Θα περιμενουν να ξαναγινει το ματς ή δε θα μετρησει καν?
Έμενα στην εταιρεία που παίζω (betfair) μου επεστράφη το ποσό στοιχηματισμού.
Στην unibet εμενα μου το εχει ακομα ως μη διευθετημενο το στοιχημα.Αλλα για πες,σου επεστραφη ολο το ποσο,ανεξαρτητως των υπολοιπων αγωνων?Εμενα ειναι σε δελτιο 3-4,το 1 ματς το χω χασει,τα 2 τα επιασα και περιμενω αυτο για να πιασω την καλυψη.