Μονό το είχα παίξει και ναι επεστράφη όλο το ποσό. Στο ιστορικό στοιχημάτων είναι στα άκυρα.
Μπορεί να μη μου έκανε τη χάρη η ΑΕΚ να πιάσω δεύτερο σερί ακριβές σκορ 2-1, μπορεί να μην έπιασα τον ΟΦΗ 1-0 σκορ ημιχρόνου, όμως το ζευγαράκι Σεβίλλη-Εσπανιόλ Χ και Λιβερπουλ-Στοουκ Χ πλήρωσε. =)
μου τα χαλασε η Μαδεργουελ
για σημερα
Οσασουνα 1
Παοκ 1
Αρσεναλ 2
Παναθηναικος 2
Τελικα μου το μετρησε σαν 1,00,σαν να μην το παιξα δηλαδη.
Εμπιστευομαι και γω Οσασουνα και Παο για σημερα,και τα αντερ στο Σουονσι-Αρσεναλ,οβερ στο Μιλαν-Ιντερ.
σε μερικες εταιριες το πηραν μοναδα
ενω κανονικα θεωρηθηκε Χ τελικο
Πάρμα 1 (Χ) , Φιορεντίνα όβερ , Μπιλμπάο 1 , Μίλαν 1 , Μαρσέιγ 1 !!!
προλαβα και επαιξα και
Νιουκαστλ 1
Παρμα 1
Ουντινεζε 2
Τσεζενα 1
και παμε καλα
Τη Νιουκαστλ την σκεφτομουνα κι εγω αλλα δεν παιζει ο Ντεμπα Μπα,που ειναι ο κυριος σκορερ της,οποτε δεν την εμπιστευομαι
εβαλε και η Παρμα γκολ
ειμαι 4/4 φτου-φτου μην το ματιασω :papas:
Για σημερα επαιξα 2 παο και over Μιλαν-Ιντερ δυαδα
Πολυ καλο το μεσημερι σημερα,περασανε και οι δυο “δυνατες” δυαδες μου
1 Παρμα,1 Αντερλεχτ
1 Τσεζενα,1 Κιεβο
Επισης επιασα το τρελο διπλο της Λετσε (Χ2 το παιζα) ,αλλα το συνδυαζα με το διπλο της Ουντινεζε η οποια παροτι προηγηθηκε εχασε.
Επειδη λοιπον ειμαι σε φορμα =Ρ ,προτεινω βραδυνη “φορτωμενη” δυαδα,
1 Μαρσειγ
1 Μιλαν
Ο κουβας εχει γινει βαρελι [-X
186 ευρουλάκια
Με άσο λατσιο , 2πλο ρεν , ασο Μονπελιέ και Χ Ρομα !
Το θέμα είναι το ματς της Ρόμα με την Κατάνια σταμάτησε στο 68 λόγω βροχής ο ΟΠΑΠ μου το μέτρισε κανονικά για χ … Εκεί που πήγα να πάρω 60 πήρα τα 3πλα :lol:
Παπαρια σημερα,γαμω την Οσασουνα και την Φιορεντινα σου γαμω,πως καταφεραν να χασουν και οι δυο απο σκατοομαδες εντος εδρας ακομα να καταλαβω.
Ζευγαράκι ακριβή σκορ
ατρόμητος-αρης 1-0
κέρκυρα-αστέρας 0-0
κωστάκη με πρόδωσες σήμερα =/
και εγώ πήγα κουβά λόγω οσασούνα.
Αλλο ενα σκ με το ταμειο μειον.Αιμα με εχει παει τελευταια [-X
Ελεγα να παιξω 2 την Σιτι αλλα το 1.36 που δινει με τοσες γκελες που γινονται στην premier league τον τελευταιο καιρο μονο γελιο προκαλει.Τελικα επαιξα το over με αποδοση 1.65
δεν σε θελει τελευταια
Ασε δεν μπορω να σταυρωσω παιχνιδι.Ελπιζω να γυρισει συντομα γιατι αμα συνεχισω ετσι καταστραφηκα