Υπαρχουν εταιρειες που εχουν cash-out(Betfair, Unibet)…
Για οσους δεν ξερουν , μπορεις να παρεις το στοιχημα σου πισω και να αφησεις τα οποια κερδη μπορει να εχεις…μειωμενα βεβαια, αλλα διχως το φοβο να χασεις το στοιχημα
Σωζει απο πολλα εγκεφαλικα, εμφραγματα, καντηλια, αγιους και ολα τα σχετικα:p
Μονο για οτι παιζεις στο live δεν ισχυει το cash-out ομως?
Εαν το παιχνιδι ειναι live betting τοτε ισχυει το cash-out
Και το καλο ειναι οτι η ιδια η εταιρεια σου λεει ποσο θα ειναι το cash-out … Φυσικα ισχυει και για την χασουρα, μπορεις να κανεις cash-out και να περιορισεις τα χαμενα:wink:
Gore εγω παιζω οπαπ ακομα.
Δεν μου αρεσουν καθολου τα παιχνιδια αυτο το σκ.Με το σταγονομετρο εβγαλα δυο σημεια.Για σημερα επαιξα under Eργοτελης-Αεκ και 2 Ολυμπιακο για αυριο.
Και καλα κανεις…Στο ΟΠΑΠ μπορεις να εχεις τον ελεγχο στα χρηματα σου:wink:, εαν μπεις στο τριπακι με τις αλλες εταιρειες…θα χασεις την μπαλα
Καλα πηγαμε με το underaki της Αεκ.Για το βραδυ εριξα μερικα ψιλα στο 2 της Γιουβεντους
Κι εγω επιτελους ρεφαρα τα χαμενα της βδομαδας,περασαν ηδη οι Σαλκε,Βολφσμπουργκ,Τριπολη,και περιμενω να ληξει και η Εσπανυολ που νικαει 2-0 στο 60 να κλεισω 4αδα.
Πολυ μεγαλος πειρασμος ο ασσος του Αμβουργου επι της Ντορτμουντ στο 4,65 σημερα.Οπως και το Χ στο Οσασουνα-Βαλενθια.
Καλα πηγαμε χθες περασε και η Γιουβε το βραδυ μια χαρα.Σημερα εκτος απο Ολυμπιακο επαιξα και over το Αρσεναλ-Γιουναιτεντ
λιγο οριακο το οβερ που λες. το γκολ-γκολ πιο πολυ μου καθεται.
Ελπιζω οτι θα γινει ανοιχτο παιχνιδι σαν του πρωτου γυρου
τρομερο αυτο που εγινε χθες
πολλα φαβορι εσπασαν
για σημερα επαιξα
Ουντινεζε 1
Ναπολι 2
Λεβερκουζεν 1
Γαλατα 2
για σήμερα έπαιξα βαγιεκάνο-μαγιόρκα 1
αμαν ρε ναπολι
οποτε σε παιζω χανεις
και οταν δεν ασχολουμε βαζεις 3 και 6 γκολ
Μην την ξαναπαιξεις αφου δεν σε παει
πάντως το λέγανε σε πολλά σαιτ οτι είναι πολύ αμφίρροπο μάτς.είναι η σιένα σε ανοδική πορεία και η νάπολι έχει κάνει μια “κοιλιά”.το σκεφτόμουν και εγώ να το παίξω αλλα το φοβήθηκα.πάντως έχει ακόμα ένα τέταρτο για να τελειώσει.
τωρα εχασε πεναλντι η Ναπολι 8O
πλακα μου κανει
1-1 τωρα με απιστευτη κεφαλια
αντε αλλα 5 λεπτα για την ανατροπη
θα παιξω Λεβερκουζεν 1
Γαλατα 2
ΠΑΟ 1
για να ρεφαρω