Πρωτη φορα που πηγα κουβα(2 ολυμπιακο)και πανηγυρισα τοσο πολυ Ελπιζω τωρα οτι θα ερθει over η Γιουναιτεντ για να ρεφαρω.
Γαμημένες Νάπολι και Βαγιεκάνο.
λολ,εχει χασει 1 ματς τοσο καιρο το Αμβουργο και τον παιρνει απο τη Ντορτμουντ 1-5.Μου χαλασε την 3αδα με 49 αποδοση γαμω,βγηκαν τα Χ Οσασουνα-Βαλενθια και Μπολονια-Παρμα
Καλα πηγαμε και σημερα.Μετα τον κουβα απο τον γαυρο επιασα το over της Γιουναιτεντ και επαιξα στο live στο ημιχρονο να κερδισει η παναθα
πολυ γκινια εχθες
αντε να γυρισει ο τροχοςςς :papas:
Aς είναι καλά το Άγιο Χόκεϊ που μας έσωσε το ΣΚ. Τριάδα τα χθεσινά. 1 (στην παράταση) το Πίτσμπουργκ, 2 (στα πέναλτι) η Βοστώνη και under τo μυθικό Aναχάϊμ…
Παιζεις και χοκει ρε θηριο;;;Ωραιος :thumbup:
τοξικε,απο sportgate βλεπεις?
+1000 για βαγιεκάνο.
Δεν ξερω για εσας αλλα εγω σημερα τιμησα τον 1 της Βιγιαρεαλ :roll:
με πόσο απόδοση το βρήκες?
1.80 το βρηκα το πρωι.
Τον εμπιστεύομαι κι εγώ τον Καναδό και ελπίζω να με πληρώσει η Οττάβα σήμερα. Κατά τ’ άλλα φόλα πένγκουινς είμαστε.
Chicago Blackhawks μονο ωρεε!
χθες επιασα Μονπελιε 2
Βιγιαρεαλ 1
και εχασα την Σπορτινγκ στο 2 :evil:
Παιδιά τι λέτε για το Liverpool-city και Napoli-Inter ? παίζοντα αύριο .
Λέω να την κοντράρω σήμερα τη Γιούβε…πιο πολύ για Χ μου κάνει αλλά μάλλον θα πάρω το Χ2 στο 1.75 !!! 8)
Για το Νάπολι-Ίντερ φίλε βλέπω τους γηπεδούχους να μη χάνουν αλλά θα περιμένω τα τελευταία νέα γιατί οι πιο πολλές ομάδες δεν δίνουν βαρύτητα στο κύπελλο και κάνουν πολλές αλλαγές!
Τώρα είδα τι αρωτήξατε. Γενικά το χόκεϊ πληρώνει, αλλά θέλει καλή πληροφόρηση. Ένα φιλαράκι την ψάχνει στο ίντερνετ και τσιμπάει καλές πληροφορίες, οι οποίες, όμως, βγαίνουν ψιλοαργά και όσοι παίζουν ΟΠΑΠ, πρέπει να είναι λίγο στην τσίτα. Γενικά μέσα στο 2012 πάει καλά, αν και ομολογώ ότι την Κυριακή η τριάδα πέρασε από ενστικτο και μόνο, χωρίς καμία πληροφόρηση. Αυτό δε σημαίνει ότι πάντα θα κάθεται το ένστικτο…
Χθες ταμειακι με Βιγιαρεαλ.Σημερα ρισκαρα στον 1 της Γιουβε.
2-0 η Γιουβε στο 30 με γκολαρα του Ντελ Πιερο :yahoo: