επαιξα παο στο λαιβ στο 3,5… αντε να δουμε…
60 ευρα στην μπαρτσα
ΚΟΥΒΑΔΑΡΑ!
έτσι για να βάλουμε λίγο μυαλό…
Ταμειο και εχθες με το over στο clasico
Ωραιες αποδοσεις για ασο Αννοβερου σημερα.Και ρισκαρω με 2πλο Draw no bet της Φουλαμ στην προβληματικη Εβερτον για το κυπελλο
ισχυει!μαλλον θα τον τιμησουμε
Τζόκοβιτς - Α Μάρεϊ
Τζίρος: EUR 47.518.636
Για να δουμε ο τελικος ποσο θα φτασει
σημερα Τοτεναμ 2
Καμπουρ 2
Πεσκαρα 1
μου το χαλασε η κωλοφουλαμ που δεν μπορεσε να κρατησει το 0-1 και εχασε 2-1,αλλα τουλαχιστον εβγαλα ενα 50αρι με το 3-4 αφου βγηκαν οι ασοι Almere και Αννοβερου και το οβερ Γκαμπον-Μαροκο
τι να κρατησει κατηφορα ηταν το γηπεδο ειδικα στο πρωτο
Για σημερα εχω παιξει 2 overakia Ολυμπιακος-Εργοτελης και Λιβερπουλ-Γιουναιτεντ
Πολυ ωραια τα διπλα Μαλιν στο 3,20 και Τορινου στο 2,80 σημερα.Και το οβερ Οσερ-Νανσι,στο 2,20
Από τα παιχνιδάκια που ξεκινάνε νωρίς έχω παίξει Λίβερπουλ 1(Χ) , Ναντ όβερ , Άσκολι 2Χ , Αντάλιασπορ 1 και από τα απογευματινοβραδινά σίγουρα τον άσσο της Κατάνια και βλέπουμε…
Πηγαμε ταμειακι με το over της Λιβερπουλ και με δυαρακι αποδοση μαλιστα:).Για να δουμε τωρα αν θα πληρωθουμε και απο το αλλο.
Πολυ καλο ταμειο το απογευμα με Πανιωνιο και Τσελτεναμ !
Τωρα εχω στον ασσο την Αλκοκορν (προηγειται 1-0) και Χ2 την Παρμα (μολις ισοφαρισε).Για να δουμε…
Εχω παιξει και βραδυνο που το πιστευω πολυ με Παρι 2 και Βεστερλο 1 :!:
Μια χαρα πηγε χθες.Πληρωθηκα και τα δυο over.Tο πρωτο στο 88 και το δευτερο στο 90.Σημερα εχω ξεκινησει με 1 Αρη και βλεπουμε μετα!!!
Βαλε και ασσο ΑΕΚ
Oντως καλη μερα και για μενα χτες.Περασανε δυο δυαδες οποτε μια χαρα συνολικα.
Για σημερα προς το παρων εχω φορτωσει Σοσιεδαδ 1 ,Ναιμεγκεν 1 σε δυαδα παντα !
εντιτ.Μπομπιτσα Χ2 η φενλο !!
Δεν ξερω ειναι πολυ περιεργο παιχνιδι.Και η Αεκ και εσεις εχετε παρα πολλα προβληματα.Καλυτερα να μεινω μακρια
σήμερα έριξα
ατρόμητος-τρίπολη 1
σοσιεδαδ-χιχόν 1
στουτγκάρδη-γκλάντμπαχ 2
και απότι βλέπω ξεκίνησε ωραία η το θέμα.ο ατρόμητος χάνει 0-1 από τρίπολη…
ταμειο εχθες μετα απο καιρο με
Σριουσμπερι 2
Τσελσι 2
Σαλκε 2
Παρι 2
σημερα επαιξα
Ιντερ 2
Λατσιο 2
Αρης 1
Βαλενθια 2