Στοιχημα

επαιξα παο στο λαιβ στο 3,5… αντε να δουμε…

60 ευρα στην μπαρτσα
ΚΟΥΒΑΔΑΡΑ!

έτσι για να βάλουμε λίγο μυαλό…

Ταμειο και εχθες με το over στο clasico :slight_smile:

Ωραιες αποδοσεις για ασο Αννοβερου σημερα.Και ρισκαρω με 2πλο Draw no bet της Φουλαμ στην προβληματικη Εβερτον για το κυπελλο

ισχυει!μαλλον θα τον τιμησουμε

Τζόκοβιτς - Α Μάρεϊ
Τζίρος: EUR 47.518.636

Για να δουμε ο τελικος ποσο θα φτασει

σημερα Τοτεναμ 2
Καμπουρ 2
Πεσκαρα 1

μου το χαλασε η κωλοφουλαμ που δεν μπορεσε να κρατησει το 0-1 και εχασε 2-1,αλλα τουλαχιστον εβγαλα ενα 50αρι με το 3-4 αφου βγηκαν οι ασοι Almere και Αννοβερου και το οβερ Γκαμπον-Μαροκο

τι να κρατησει κατηφορα ηταν το γηπεδο ειδικα στο πρωτο

Για σημερα εχω παιξει 2 overakia Ολυμπιακος-Εργοτελης και Λιβερπουλ-Γιουναιτεντ :slight_smile:

Πολυ ωραια τα διπλα Μαλιν στο 3,20 και Τορινου στο 2,80 σημερα.Και το οβερ Οσερ-Νανσι,στο 2,20

Από τα παιχνιδάκια που ξεκινάνε νωρίς έχω παίξει Λίβερπουλ 1(Χ) , Ναντ όβερ , Άσκολι 2Χ , Αντάλιασπορ 1 και από τα απογευματινοβραδινά σίγουρα τον άσσο της Κατάνια και βλέπουμε…

Πηγαμε ταμειακι με το over της Λιβερπουλ και με δυαρακι αποδοση μαλιστα:).Για να δουμε τωρα αν θα πληρωθουμε και απο το αλλο.

Πολυ καλο ταμειο το απογευμα με Πανιωνιο και Τσελτεναμ !:smiley:

Τωρα εχω στον ασσο την Αλκοκορν (προηγειται 1-0) και Χ2 την Παρμα (μολις ισοφαρισε).Για να δουμε…

Εχω παιξει και βραδυνο που το πιστευω πολυ με Παρι 2 και Βεστερλο 1 :!:

Μια χαρα πηγε χθες.Πληρωθηκα και τα δυο over.Tο πρωτο στο 88 και το δευτερο στο 90.Σημερα εχω ξεκινησει με 1 Αρη και βλεπουμε μετα!!!

Βαλε και ασσο ΑΕΚ

Oντως καλη μερα και για μενα χτες.Περασανε δυο δυαδες οποτε μια χαρα συνολικα.

Για σημερα προς το παρων εχω φορτωσει Σοσιεδαδ 1 ,Ναιμεγκεν 1 σε δυαδα παντα !

εντιτ.Μπομπιτσα Χ2 η φενλο !!

Δεν ξερω ειναι πολυ περιεργο παιχνιδι.Και η Αεκ και εσεις εχετε παρα πολλα προβληματα.Καλυτερα να μεινω μακρια :wink:

σήμερα έριξα
ατρόμητος-τρίπολη 1
σοσιεδαδ-χιχόν 1
στουτγκάρδη-γκλάντμπαχ 2

και απότι βλέπω ξεκίνησε ωραία η το θέμα.ο ατρόμητος χάνει 0-1 από τρίπολη…

ταμειο εχθες μετα απο καιρο με

Σριουσμπερι 2
Τσελσι 2
Σαλκε 2
Παρι 2

σημερα επαιξα
Ιντερ 2
Λατσιο 2
Αρης 1
Βαλενθια 2