H Ιντερ εχει παιχτει παρα πολυ σημερα.
Γαμω την τυχη μου παντως,ειχα σταμπαρει τον ασο της Φεγιενορντ απο χτες και ξυπνησα αργα και δεν προλαβα να το βαλω
Επαιξα οβερ Παλερμο-Νοβαρα,ασο Ναιμεγκεν,διπλο Ιντερ και ασο Αρη.Τη Λατσιο τη σκεφτομουν αλλα ο αγωνιστικος χωρος απ’οτι διαβασα ειναι σκατα,με εκαψε και χτες με την Τορινο.Το under παιζει πολυ περισσοτερο.
Και τωρα εριξα μερικα στο λαηβ στον ασο της Σαντερλαντ,προηγηθηκε στο 15 η Μιντλεσμπρο 0-1,αξιζε το 2,90.
Επισης,πρεπει να γινεται της πουτανας στο λαηβ με Τζοκοβιτς-Ναδαλ(παιζουν ηδη 5 ωρες και 25 λεπτα),πριν λιγο ο Ναδαλ το πηγε 2-4 στο 5ο σετ,και ο Τζοκοβιτς ειχε παει στο 5,20.Τωρα ισοφαρισε 4-4,και πηγε στο 1,80.
H Σενεγαλη εχει ηδη αποκλειστει,και η Λιβυη εχει καποιες ελπιδες προκρισης αμα κερδισει,δεν πολυαξιζει το ρισκο.Το Χ Γουινεα-Ζαμπια πεφτει τρελα οντως,καθως με το Χ περνανε και οι δυο,αλλα βγαινει πρωτη η Ισ.Γουινεα,και ο πρωτος αποφευγει Ακτη Ελεφαντοστου στον επομενο γυρο.Οποτε η Ζαμπια θα κυνηγησει τη νικη λογικα.
Οι μισοι που παιξαν σημερα ηδη κλαινε παντως με την ηττα της Ιντερ,δεν υπαρχει αυτο,δευτερη φορα παιζω κοντρα τη Λετσε,και κανει τη δευτερη της νικη στο πρωταθλημα συνολικα.Nice.
Eτσι οπως μου τα λες μου κοψες τα ποδια οσον αφορα Γουνεα - Ζαμπια ,αλλα ας ελπιζω πως δν θα θελουν να κουραστουν τα παιδια και θα φυγουν αγκαλιτσα με το 0-0
Η Σενεγαλη αν δν ειχε αποκλειστει δν θα τη βρισκαμε ποτε σε αποδοση 1.90, οποτε θα το παρω το ρισκο,ειναι κλασεις ανωτερη ομαδα απο τη Λιβυη.Ειδωμεν !
Εντιτ.εγω παντως Ατρομητο,Ιντερ,Ρομα,Ντεπορτιβο,Βααλβαικ,Αρσεναλ,Αρη,Παλερμο τα χα τσεκαρισμενα καταρχας να τ αποφυγω και αμα λαχει να τα χωσω σε κανα δελτιο με εκπληξεις.Τελικα δν τα επαιξα και βλεπω πως περισσοτερα απ τα μισα οντως σπασανε …
Και το σερι συνεχιζετε.2 στα 2 και σημερα.Το γυρισε ο Αρης στο 89.Επιασα και τον Παναθηναικο που τον επαιξα στο ημιχρονο.Συνολικα 4 στα 4 χτες και σημερα
χαχαχ,παπαρια,δεν ακουμπησα Κοπα Αφρικα μεχρι τωρα,σκατα επιλογες εκανα χτες,εφαγα δυνατο κουβα.και πηγα να το σωσω με το διπλο της Βαλενθια στο λαηβ,5.60 ενω εχανε 1-0,το γυρναει 1-2 και ισοφαριζεται 2-2 στο 89.
Ελα τα θεϊκα της Τουρκιας που λεγαμε,το διπλο της Μπεσικτας που εχει καραπαιχτει σημερα χανει προς το παρον,1-0 απο το 1ο λεπτο.
τα παιξα κι εγω αυτα τα 2,και εβαλα και ασο Ακτης Ελεφαντοστου,και δυστυχως και Μπεσικτας γαμω το κεφαλι μου.Εφαγε και κοκκινη μετα το γκολ στο 1ο λεπτο,χλωμο να το γυρισει.
Αρκετα ματς εχει σημερα για καθημερινη.Τα διπλα Γιουβε και Σιτυ ειναι αυτα που προτιμουνται περισσοτερο απ’οτι βλεπω,και ειναι ελκυστικα.
Και το Χ ή το αντερ στον προημιτελικο του κυπελλου Γαλλιας στο ματς Λοριαν-Λυων φαινεται καλο,η Λυων ειναι μεν πολυ καλυτερη,αλλα για τη Λοριαν δεν υπαρχει πιο σοβαρος στοχος απο το κυπελλο,και παιζει και εντος οπου εχει μονο μια ηττα.
Οντως εχει πολυ πραμα σημερα.Εγω επαιξα το 2 της Σιτι με αποδοση 1.85.Ημουνα αναμεσα σε αυτο και στην Γιουβε και προτιμησα αυτο.Εχω την εντυπωση οτι ενα απο τα δυο θα σπασει.Ευχομαι να μην ειναι η Σιτι
Εμένα μου αρέσει και το διπλό της Λυών που κατεβάζει ανταγωνιστική ομάδα!Έχει ρίσκο αλλά πιστεύω ότι αξίζει…
Από Β’ Ιταλίας έχω ξεχωρίσει τους άσσους των Μπρέσια, Τορίνο και κάποια Χιναράκια για ζητούμενα αλλά μας τα χαλάει ο καιρός εκεί…