θα περιμενω μηπως σιτυ κ γιουβεντους ειναι χ στο ημιχρονο να τις παιξω τοτε…
απο τις δυο τη γιουβεντους βλεπω πιο πολυ ομως…
http://www.gazzetta.gr/europe/article/item/262320-anavletheke-parma-giouve Αναβληθηκε το Παρμα-Γιουβε μαγκες.
Την ΜΚ Ντονς την εβαλα οβερ εγω,και αυτη και η Σεφιλντ σκοραρουν κατα μεσο ορο περιπου 2 γκολ ανα ματς,και τρωνε 1,αξιζε το 1.90
Απο το 30 1-1,και δεν μπορεσαν να βαλουν ενα ακομα γκολ οι γαμιολες.Και μου χαλασε τη δυαδα με το Χ στο Λοριαν-Λυων που βγηκε γαμω.
Μας την εφερε η Σιτι χθες και μου χαλασε το σερι [-X
ταμειο χθες με
Λιβερπουλ
Βερονα
Τορινο
Ατλετικο Μπιλπαο
για σημερα
Ιντερ 1
Ρομα 2
Ουντινεζε 1
Αρσεναλ 2
Εγω εβαλα τα γκολ-γκολ Μπλακμπερν-Νιουκαστλ,ασο Σαντερλαντ,Χ Αταλαντα-Τζενοα και διπλο Μιλαν για σημερα.Με χαμηλο πονταρισμα παντως γιατι φαγαμε καλο πουλι το τελευταιο 2μερο
Και εγω 2 Μιλαν για σημερα.Πιστευω στο 2.20 αξιζει το ρισκο να την παιξεις
χθές με έστειλε κουβά η σίτι.
για σήμερα
φούλαμ-γουέστ μπρόμ 1
σάντερλαντ-νόριτς 1
γκάνα-γουινέα 1
Αναβληθηκε και το Αταλαντα-Τζενοα.Παιζει και να μην εχουμε κανενα ματς σημερα στην Ιταλια με τοσο χιονι.
Εγω παντως την Μιλαν την εριξα μαζι με τον ασσο της Λεστερ.Αυτα θα παιξω σημερα.
Εν τω μεταξυ αν περασει το 24ωρο δν θεωρειται μοναδα ενα ματς οταν αναβληθει (μιλαω για ονλαιν) ? Χτες επιασα την Μπιλμπαο αλλα η Γιουβε εκκρεμει ακομα. :-k
επαιξα γαλατα στο 70’… 2.45 αποδοση…
εδιτ:κ μετα απο ενα λεπτο εφαγε κοκκινη…πωωωωωωωωωωω
Στη unibet σε παρομοια περιπτωση εμενα μου το εδωσε μοναδα σε λιγοτερο απο 24ωρο.Λογικα θα γινει σημερα,αμα δεν,στειλ’τους mail.
3 Ιταλικα αναβληθηκαν (Αταλαντα-Τζενοα,Μπολονια-Φιορεντινα,Σιενα-Κατανια),τα υπολοιπα ξεκινησαν κανονικα τελικα
1-0 η Βαλενθια.τωρα φορτωνεις το διπλο της Μπαρτσα ή οχι?
αξιζει στο 3.60??:-k
Εγω παντως φορτωσα ασχημα το χ2 διπλη ευκαιρια στο 1.66 :roll:
Χαλαρά…
3.35 μου το δινει η unibet.Και ειναι κυπελλο.Δεν ξερω αν αξιζει.
Περιμενω και την Ιντερ που ειναι πιο σιγουρη μπας και παραμεινει το 1-1 και ανεβει ο ασος πανω απο 2,1,70 τη δινει τωρα.
–Ισοφαρισε.too late.
1-1 η Μπαρτσα.Παλι καλα που προλαβα και φορτωσα το χ2 Ελα μωρη Μιλαν πετα και εσυ ενα τεμαχιο να πληρωθουμε και απο εκει!!!
ωπ 1-2 η Παλερμο.Δευτερη γκελα μετα τη Λετσε,και ειδικα εντος εδρας,παραπαει για Ιντερ.Θα το ριξω.
-Την πουτανα της μεσα,ισοφαρισε αμεσως.