Στοιχημα

Οτι λεει ο therion φιλαρακι.Αν θελεις να ασχοληθεις το ιντερνετικο στοιχημα σου προσφερει πολυ περισσοτερα πραγματα απο τον οπαπ.

για αυριο
Σαλκε 1
Μπαγερν 2
Κροουλι 2
Σαουθεντ 2

πολλες αναβολες εχει αυριο

επαιξα σημερα under το Χερενφεεν- Ροντα και στο 15 ειναι 2-1 [-X

δυαδα σιτυ-μπαγερν εριξα για αυριο… ελεγα να βαλω κ χ2 το γαυρο αλλα ειχε πεσει η αποδοση κ δε μου’κανε…

Εγω για αυριο εχω παιξει 2 τον Παναθηναικο και βλεπουμε.

0-0 στην τουμπα, “παίζει”?

Εγώ πιστεύω ότι είναι διπλούμπα και καλοπληρωμένη!

α ρε?! λες? αυτόν τον βαλβερδε δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς και πολύ στα ντέρμπι…πάντα μαζεμένα παίζει.

*μια που σε πετυχα μπες και στο θεμα της μιλαν να πεις τι έγινε στο ματς με την λατσιο(αν το ειδες) γιατί δεν το είδα(εκτός απο 5-6 λεπτά).
ειχε ταυτόχρονα, λατσιο, φουλαμ, και μπαρτσα, και το pc τον έπαιζε :?

Ο γαύρος έχει άκρες με τον ζμπάογκ και αν δεν το πάρει για εμένα θα δείξει ότι για κάποιους λόγους δεν θέλει τον τίτλο!Αυτό μπορεί να ισχύει όντως αλλά και πάλι δεν πιστεύω ότι θα θέλει να το χάσει με 10-12 βαθμούς διαφορά!Έτσι κι αλλιώς όμως ο Πάοκ έχει πολύ μέτρια ομάδα ειδικά μετά την αποψίλωση τον Δεκέμβριο!
Και στην τελική μιλάμε για 2.25 αν και απ’ ότι βλέπω τώρα έχει πέσει πολύ το διπλό!Όποιος πρόλαβε πρόλαβε…
*Δεν μπαίνω ρε!!! :stuck_out_tongue:
Δεν μας έδωσε καθαρό μπενάλτι στο 0-0 αλλά ως συνήθως το έκανες γαργάρα…μέτριο παιχνίδι γενικά πάντως!

Και άκρες να έχεις, πάλι χάνεται(εστω δεν κερδίζεται) ενα ματς.
γιατι συνήθως δεν λες , χασε.! ανακατεύεις παίχτες, χαλαρώνεις λίγο, και οτι κάνει ο άλλος.

*δεν σου λεω μπες, για να κοροϊδέψω ρε.απλά δεν εχω εικόνα.μπορεί να ειναι αποτέλεσμα φάντασμα

Σύμφωνοι!Και στην Ξάνθη έχει άκρες αλλά έχασε!Ο Πανόπουλος βγήκε σαν κλαμμένο μουνί μετά το ματς…απλά έιναι κομβικό παιχνίδι και θα έχει πολύ γκρίνια έτσι και δεν το πάρει!
Άσε που δεν θέλω να σκέφτομαι ότι θα ξεσπάσει σε μας την επόμενη αγωνιστική έτσι όπως είμαστε! :?

ρε παιδιά…αυτό που λέτε για την ξανθη δεν ισχύει.!
αν υπήρχε κάτι, υπήρχε στο παρελθόν.
ποιο εύκολο και βάσιμο μου φαίνεται να εχει κάτι με όλες τις υπόλοιπες(ακόμη και τις μεγάλες), παρά με την ξανθη τώρα

α ρε! εχει αεκ-ολυμπιακο!? Nice.

Γιατί τι άλλαξε?Τις δηλώσεις του Πανόπουλου μετά το ματς τις είδες ή να τις ψάξω? :lol:

*Εσύ γιατί χαίρεσαι? :-k

δεν εχω δει σχεδόν τίποτα απο α εθνικη φέτος…και τώρα που εχει διακοπή η β, ευκαιρία είναι.εχει και ντέρμπι

εγώ πάντως το παοκ-οσφπ θα το έπαιζα μάλλον άσο.

Εγω δεν θα το αγγιζα,παρα μονο στο λαηβ και αμα εβλεπα το ματς.

Το ομορφοτατο 2,30 στο διπλακι της Ρεν,γκολ-γκολ Βολφσμπουργκ-Γκλαντμπαχ,τον υπερπαιγμενο ασο της Σαλκε και το 2 στον ασο της ΚΠΡ με την τραγικη Γουλβς εριξα απο τα μεσημεριανα ματς.

1 τη Σάλκε (μόνο εγώ και η Ευρώπη το έχουμε παίξει) και over την QPR

Βασικα ο ασος της Αρσεναλ παιζεται υπερβολικα πολυ,θα κανει καμια γκελα και θα κλαιει ολη η Ευρωπη παλι.

—α μολις ειδα οτι ειναι 3-1 απο το ημιχρονο,νταξ

Γαμημενε Σισε,απευθειας κοκκινη στο 34 ο ηλιθιος.Και ισοφαρισε η Γουλβς.

Εντωμεταξυ τι χανουν Σαλκε και Γκλαντμπαχ γαμωτομου

παλι για κουβα με παει η μπαγερν…:?