Στοιχημα

Α ρε παναθα μας εστειλες κουβα σημερα.

Πέντε Χ στα έξι ματς στην Γερμανία!Διάλεξα κι εγώ ένα για να το βάλω στο συστηματάκι μου με τις ζητούμενες ισοπαλίες!Μαντέψτε ποιο…γαμώ την πουτάνα μου!:lol:
Τουλάχιστον έπιασα το Αζαξιό-Νις και περιμένω τα σημερινά…

Για σημερα επαιξα 2 ολυμπιακο με 2.10 αποδοση.

κουβα εχθες
σημερα διπλο ο Ολυμπιακος

σήμερα έπαιξα ένα δύσκολο δελτίο.
φράιμπουργκ-βέρντερ Χ
τσέλσι-μάντσεστερ 2
νιουκάστλ-βίλα 1
σαραγόσα-βαγιεκάνο 2

εμπνευση του πατερου μου
Δοξα Δραμας Χ2
Ατρομητος 2
ΑΕΚ 1
Ξανθη 1
Ολυμπιακος 2

δεν παμε και τοσο καλα ως τωρα

δεν μου πολυαρεσει σημερα το κουπονι,δυσκολα ματς.

Το “καλυτερο” σημειο μου φαινεται ο ασος της Γκανας επι της Τυνησιας στο Κοπα Αφρικα στο 1.90.Απο κει και περα,το διπλο της Βερντερ με ξυνει με το 2.30,αλλα δεν ειναι και πολυ αξιοπιστη εκτος.Ο ασος της Μιλαν επισης,αλλα δεν ξερω τι παιζει με τον αγωνιστικο χωρο στο Μιλανο και το φοβαμαι.Ο ασος της πολυ φορμαρισμενης Ατλετικο ειναι επισης ρισκο,καλυτερα οβερ καθως και αυτη και η Βαλενθια σκοραρουν αβερτα.

Και τα Χ σε Κιεβο-Παρμα και ΑΕΚ-Πανιωνιος ειναι αρκετα καλα,μαλλον θα ριξω καποια απο τα παραπανω με χαμηλο πονταρισμα

Τελικα προτιμησα τα Χ Κιεβο-Παρμα,ασο Γκανα,Χ ΑΕΚ-Πανιωνιος και το 2αρακι του οβερ στο Ρομα-Ιντερ,και το βγαλε ηδη μονη της η Ρομα,3-0 στο 50,μεγαλη τσοντα το ματς,δεν υπαρχει η Ιντερ στο γηπεδο.

επαιξα τη γιουβεντους τωρα στο 2.62… αντε μωρη κυρια…

πουτάνα μιλαν

2 μπαλακια εχει βαλει ο γαυρος.Μαλλον παμε για ταμειο.

ταμειο χθες με Ολυμπιακο και ΑΕΚ
και goal/goal το Τσελσι-Μαντσεστερ

σημερα
Μαλαγα 2
goal το Λιβερπουλ-Τοτεναμ

Ταμειο χθες με Γαυρο.Για σημερα επαιξα over Λιβερπουλ-Τοτεναμ :slight_smile:

Ήταν πολύ καλή η Κυριακή!Αν περνούσε και η Ατλέτικο θα έκανα πάρτυ…
Κι εγώ το βλέπω το οβεράκι ΚΕΝ…για χαμηλό ποντάρισμα βέβαια…

Ναι εννοειτε αυτο.Ετσι κι αλλιως η Δευτερα δεν προσφερετε για μεγαλα ανοιγματα.

Η Λιβερπουλ βασικα δεν χανει εντος,αλλα εχει και 7 ισοπαλιες και απ’οτι βλεπω παρα πολυ μικρη παραγωγικοτητα στα εντος εδρας ματς(14 γκολ σε 11 ματς).Το Χ θα ηταν βασικη επιλογη μου,αλλα βλεποντας τις απουσιες της Τοτεναμ(ο Γκαλας ειναι εκτος και Αντεμπαγιορ,Λεννον,Ντεφοε,Φαν Ντερ Φααρτ ειναι αμφιβολοι),και το οτι επιστρεφει ο Σουαρες,νομιζω εχει προβαδισμα η Λιβερπουλ.Η Τοτεναμ εχει μεν 22(!) συνεχομενα ματς που σκοραρει,αλλα αμα δεν παιξουν οι 4 αμφιβολοι,τοτε και το οβερ κινδυνευει αρκετα…

Over επαιξα κουλουρακια ηρθε το ματσακι μια χαρα κουβας :frowning:

Με τοση αμπαλια απο το τραγι τον Καρολ που να μπει γκολ.Και η Τοτεναμ οπως ειπα ηταν πολυ αδυναμη επιθετικα,επαιξε μονο ο Αντεμπαγιορ απο τους αμφιβολους,αλλα δεν ηταν σε καλη κατασταση.Στο τελος εκανε τη μοναδικη της ευκαιρια με τον Μπεηλ,αλλα το πιασε ο Ρεϊνα.

Αμα ξεκινουσε εξαρχης ο Σουαρεζ πιστευω θα το παιρνε το ματς η Λιβερπουλ.

αποχη 2 μερες

σημερα βλεπω

Σελτικ 2
Γκανα 2
Ακτη ελ. 2
Μπαγερν 2

Είδα τις ευκαιρίες που έχασε η Δράμα την Κυριακή και με τρώει το χέρι μου για το όβερ!2.65 είναι αυτό!!!