επαιξα στο 32ο λεπτο οτι το δευτερο ημιχρονο θα εχει περισσοτερα γκολ απο το πρωτο σε αποδοση 5,50, ευτυχως εληξε 2-0 κ περιμενω να ξυπνησει η μπαρτσελονα στο 2ο…
επαιξα το διπλο της παναθας στο λαιβ, αξιζει το 2.75 πιστευω…
edit: το ξαναπαιξα στο 4.5… ξυπνατε ρε γαμωτο
Δεν το βλεπω.Ειμαστε τραγικοι σημερα
Κανεις δε πιστευει οτι θα κερδισει ο κοκκινος στο σεφ? Δηλαδη ποσο πρεπει να παει η διαφορα ωστε να πονταρουμε στο κατα 50 ευρουλια? :lol: Να μη βγαλουμε βδομαδιατικο σημερα?
20 κατα στο 1.23 δινει 80. στο 1.75 πουλαω :lol:
Κουβα και σημερα απο τον Αρη.Επαιξα 1 τον Παναθηναικο.Για να δουμε!!!
ταμειο με το διπλο στο μπασκετ στο ντερμπι
τα εριξα στο διπλο της Ακτης Ελεφ.
Επιτελους ταμειο
:lol:
:yahoo:
=D>=D>
Για σημερα επαιξα 1 Ναπολι και επαιξα απο σημερα τον αυριανο 1 της Ρουμπιν με δυαρακι αποδοση.
οχι Ναπολι με μικρομεσαια ομαδα ρε,ειδικα τωρα που ειναι 6 αγωνες χωρις νικη.Κατι παθαινουν σε αυτα τα ματς ειδικα και τα βρισκουν σκουρα και κολλανε στο Χ.
Το οβερ στο Φορτουνα-Αιντραχτ μου φαινεται ωραιο για σημερα,και ισως το διπλο της Ρομα (αν και η απουσια του Ντε Ροσι ειναι ενα θεμα).
Εγώ πιο πολύ φοβάμαι τον άσσο της Ρούμπιν…για να στην σπάσουμε τελείως ΚΕΝ!:lol:
Με τόσο μεγάλη αγωνιστική απραξία μόνο για κόντρα προσφέρονται οι Ρώσικες ομάδες!!!
Πω ρε μαγκες με καταστρεψατε Therion Γι αυτο επαιξα την Ναπολι επειδη εχει να κερδισει 6 παιχνιδια και νομιζω οτι ηρθε η ωρα να ξεσπασει.Gatto Συμφωνω για την αγωνιστικη απραξια αλλα πονταρω πολυ και στο κρυο που θα εχει στο οποιο οι ρωσοι ειναι μαθημενοι να παιζουν.
2-0 στο 43 η Ναπολι μαγκες
Τελικα ειχες δικιο gatto δεν ειναι να πονταρεις σε ρωσικες ομαδες οταν εχουν καιρο να παιξουν.Για το βραδυ επαιξα κατι ψιλα στο over Λεβερκουζεν-Μπαρτσελονα
τα ματς του τσαμπιονς λιγκ σημερα δεν πολυλενε για πονταρισμα,μαλλον θα βαλω το under του ΑΠΟΕΛ με μερικα ματσακια απο Championship(Blackpool,Leeds,Brighton,Burnley τα υποψηφια)
επαιξα το πρωι πενταδα με προκρισεις
μιλαν
ρεαλ
μπαγερν
μαν. γιουναιτεντ
ουντινεζε
ελεγα να παιξω κ ολυμπιακο γιατι το 2.1 που εδινε η προκριση του ηταν πολυ καλο αλλα φοβηθηκα τη λουζερια του στην ευρωπη… μαλακια, θα ανεβαζε πολυ την αποδοση…
Με το overaki της Μπαρτσα ψιλοηρθαμε στα ισια μας
barca 4-6 goal
apoel under
και ταμειο.8)
κι εγω over μαζι
με Ρεντινγκ 2
και Μπλακπουλ 2
Για σημερα επαιξα τον 1 της Μιλαν με δυαρακι αποδοση