Στοιχημα

εγω αυτο το βλεπω goal/goal
οπως και γκελα της Γιουβεντους.
καποια στιγμη θα χασει.

επαιξα
goal/goal Ζενιτ-Μπενφικα
1Χ Παρμα
2 Παρι και
goal/goal Μιλαν-αρσεναλ

ως τωρα ολα καλα :smiley:

πεναλτυ βρε πουστη ιταλε,κλωτσιδι του χωνει.

ασο αταλαντα και διπλο παρι,καλα πανε μεχρι στιγμης,διπλο γιουβε,σκατα,και 2-3 γκολ μιλαν αρσεναλ σε 3-4.

Ματσαρα στη Ρωσια παντως,3-2 η Ζενιτ με την Μπενφικα να ισοφαριζει στο 87 και τη Ζενιτ να παιρνει το ματς στο επομενο λεπτο

εγινε πεναλντι υπερ της Γιουβε και δεν το εδωσε?

στο 93 παει η μπαλα στον πιρλο στη μικρη περιοχη απο κεφαλια,και ο σαντακροσε τον ψιλοσπρωχνει και πεταει το ποδι του στον αερα χωρις λογο(δεν εφτανε με τιποτα την μπαλα) και τον βρισκει στο κωλομερι.ο αλλος τσακιζεται μεν θεαματικα,αλλα νομιζω ηταν πεναλτυ.

για πεναντι μου φαινεται και μενα
τουλαχιστον να πιασεις την τριαδα

Εκανα τη μαλακια να επιλεξω τη Γιουβε αντι του ασου της Ζενιτ(τον εδινε και καπου στο 2,20), αλλα φοβηθηκα λογω της απραξιας της μην παθει οτι και η Ρουμπιν,και θεωρησα τη Γιουβε πιο σιγουρη.Πφ.

Αντε να δουμε,και με τριαδα κατι παιρνω

2-3 γκολ θες εσυ κι εγω γκολ-γκολ
μακαρι να παμε και οι δυο ταμειο

φτανει μωρη Μιλαν,δε χρειαζεται να βαλεις κι αλλο να μας αγχωσεις

ενα γκολ απο Αρσεναλ για να καλυφτω κι εγω :stuck_out_tongue:

αλλα Αρσεναλ δεν υπαρχει στο γηπεδο :frowning:

Και 3ο.Τωρα θα ανοιχτει η Αρσεναλ,ειναι που ειναι σκατα η αμυνα της μεχρι τωρα,θα φαει κι αλλα. :confused:

καποιος απο τους δυο μας θα πικραθει
ως τωρα ειμαι εγω

lol τι κανεις βρε αμπαλαεα τζουρου.

με τι κουραγιο θα βαλει η Αρσεναλ γκολ τωρα? [-X
κουβα με βλεπω

Καλο ταμειακι με Μιλαν σημερα και πολυ ευκολα μαλιστα :slight_smile:

Μετά από ολιγόμηνη αποχη από το στοίχημα ψάχνω κάποια εταιρία να ανοίξω λογαριασμό.Για αρκετά χρονια έπαιζα στην Bet 365 και πιστεύω πως είναι από τις καλύτερες εταιρίες σε αξιοπιστία,αποδοσεις και πληθώρα στοιχηματικων επιλογων.Μονο που αυτό το τελευταίο με έκαψε μιας και ήμουν μόνιμως πάνω από τον υπολογιστή ποντάροντας live…εεε καταλαβαίνετε την κατάληξη#-o έτσι με βαριά καρδια ζήτησα να μου κλείσουν τον λογαριασμό και να μην μπορώ να τον ανοίξω ποτε ξανά,όπως και έγινε παρόλο που στο ενδιάμεσο προσπάθησα να τον ξανανοίξω ,φυσικά έφαγα άκυρο…

Sportingbet/Vistabet,BWIN/Betoto απορρίπτονται χωρίς πολύ σκέψη, όπως και η betfair δυστυχώς μιας και εκεί έκανα το λάθος κάποτε να ανοίξω δεύτερο λογαριασμό παράλληλα με τον πρώτο και με κατάλαβαν αμέσως:lol:

Παίζει κανεις σε Expekt,Gamebookers και Betclick να πει τι άποψη έχει?Αν και η Betclick δεν μου πολυγεμίζει το μάτι…

γιατί;

Για σημερα επαιξα 1 Ουντινεζε :slight_smile:

Αν και δεν καταλαβαινω το λογο που απορριπτεις τις 4 που λες,εφοσον δεν μπορεις σε bet365,θα σου λεγα να κανεις στη Unibet.

Στα του σημερινου UEFA,ολα σχεδον τα ματς παιζουν σε πολυ καλες αποδοσεις.Τα διπλα Σαλκε και Μαντσεστερ,και ο ασος της Ουντινεζε,βλεπω ειναι τα πιο δημοφιλη,αλλα εγω θεωρω τα διπλα Αντερλεχτ και Μεταλιστ σε πολυ καλες αποδοσεις πολυ ωραια σημεια.3.50 το ενα,2.50 το αλλο,μαζι με καποιο απο τα φαβορι κανουν ωραια τριαδα για χαμηλο πονταρισμα,μαλλον θα ριξω δυο δελτια,ενα με αρκετο και ενα με λιγοτερο ρισκο.