Στοιχημα

Εγω ξεκινησα σημερα με τον 1 του παναιτωλικου με 1.90 αποδοση.Πρεπει να το παρει σημερα το ματς αν θελει να μεινει στην super league.Για να δουμε :slight_smile:

Ωραιο ξεκινημα ειχα σημερα.2 γκολ ο Ναπολεονι και 0-2 ο Λεβαδειακος.Κουβα απο πολυ νωρις!!!

Πληρωσε η Μοναχο 1860 στο λαηβ,4.30 ο ασος στο 1-1,σκοραρε στο 80,εκανα cash-in στο 85 γιατι η Φορτουνα ειναι αρκετα επικινδυνη και δεν αξιζει να μου βγει η ψυχη.

Θα βαλω μερικα απο τα κερδη στο να σκοραρει ο Ζιρου της Μονπελιε(πρωτος σκορερ στη Γαλλια με 16 γκολ) στο ματς με την Παρι,3.35 το δινει

Πείτε με τρελό αλλά πόνταρα στο χ της Μπάρτσα σήμερα . 8)

Ετσι οπως ειναι η κατασταση και το διπλο δεν ειναι φαντασια!

Εγω για το βραδυ επαιξα 1 την Παρι.

Noμιζω πως το καλυτερο σημειο για σημερα ειναι το διπλο της Ατλετικο.

Εχω παιξει και ασσο Κερκυρα μαζι με διπλο Λουκερνη το οποιο και περιμενω.Αιντεεε ρε τυρια πεταχτε το !! :stuck_out_tongue:

Την Ατλετικο μονο λογω της κουρασης τη φοβαμαι,αλλα οντως ειναι αρκετα καλο σημειο.
Βγηκε ηδη παντως το αναμενομενο οβερ της Μπιλμπαο (το εκανε 3-0 σε 5 λεπτα στο 2ο ημιχρονο,ενω στο πρωτο η Μαλαγα ειχε καμια 10αρια τελικες)

ταμειο με την τριαδα εχθες
σημερα επαιξα
Στανταρ Λιεγης 2
Ατλετικο Μαδριτης 2
Ουντινεζε 1

Εχει χασει τα κερατα της η Ατλετικο,γαμηθηκε ο τερματοφυλακας της Χιχον

σημερα λιγα παιχνιδια καλα εβλεπα
δεν επρεπε να παιξω καθολου
ολα χαλια μου πανε

Το βλεπω και γω κατα διαστηματα.Θα το βαλει πιστευω.Παντως δν με παει σημερα,ασε που το κουπονι ειχε πολλες παγιδες…

Τελευταιο βραδυνο που ριξα οι ασσοι της Παλερμο και της Λεβαντε .

τι λετε για τον ασο της Ουντινεζε?

Παπαρια,εληξε 1-1.Απιστευτες οι 2 ευκαιριες που εχασε απο τα 3 μετρα ο Φαλκαο.Και το φορτωσα στο λαηβ στο 2.40 :confused:

Χωρις Ντι Ναταλε η Ουντινεζε εχει θεμα στην επιθεση σιγουρα,και η Καλιαρι ειναι αρκετα επικινδυνη,ειναι δυσκολο ματς και αυτο

αστο τοτε
τερμα για σημερα!!!

Στο 2.40 ο άσσος της Νάπολι!Λέω να τον χτυπήσω…και αν τα νέα δεν είναι καλά κάνω μια καλυψούλα αύριο…
Και το δυαράκι της Άντερλεχτ την Πέμπτη καλοβλέπω!!!

εγω για σημερα βλεπω να παιζω μονο το over στο Σαραγορα - Μπέτις

σημερα δεν επαιξα καθολου
απο αυριο

Και εγω το ιδιο.Μετα το πακετο που εφαγα με την Παρι χθες ειπα να μην ασχοληθω σημερα.Απο αυριο που εχει champions league :slight_smile:

Μετά από κάμποσο καιρο, ταμείο με τα δύο χόκεϊ, στα χθεσινά under-over…