Για σημερα επαιξα κατι ψιλα στην δυαδα 2 Ρεαλ και over Ναπολι
Για τον παγο σήμερα, ψιλοβλέπω το διπλό των Ρέιτζερς στο Πίτσμπουργκ και το under στο Φίνιξ-Λ.Α. Το θέμα με τον οπαπ (το σπίτι σας, μέσα) είναι ότι θέλω κι άλλο ένα. Αλλά είναι νωρίς ακόμα, μέχρι το βράδι, έχουμε χρόνο. Και πάντα το ποντάρισμα είναι μικρό, γιατί πάγος είναι και γλιστράει…
για σημερα
Ντονς 1
Σαουθεντ 2
Λουτον 2
Bath City (παμε μωρη τιτανοτεραστια ομαδα
) 1
Northampton 1
- Scunthorpe για τριαδα στον Οπαπ
Βεβαια με πηγαινει κατΑιμαρ τις τελευταιες μερες … [-X
Τρελο κουβα πρεπει να εριξε σημερα η Ρεαλ,ισοφαρισε η CSKA 1-1 στο 93’
ευτυχως δεν την προλαβα
ο ΚΕΝ πρεπει να επαθε καρδιακο :lol:
Αστα να πανε γαμω την τυχη μου γαμω [-X
Βαλε ενα γκολ μωρη Rotherham να τρελαθουμε.
Κλασικα με το 3-4 καλυφθηκα και με το παραπανω,περασε η 3αδα ,Ναπολι,Νορθαμπτον ασοι και Μπερμιγχαμ διπλο.
Έτσι μωρή Νάπολι! 
Εγώ είχα no goal τη Ρεάλ με 1Χ τη Νάπολι. Το τι πετροβάγγελα έριξα στο 92 δεν περιγράφεται…
Τώρα περιμένω χόκει. Αλλά μη ρωτάτε τι. 'Εχω πιει κάτι κρασσσσά και δεν θυμάμαι τι έπαιξα. Όχι under το Φίνιξ-Λ.Α. γιατί ήταν στα 4,5 γκολ και με απόδοση κάτω του 2. Αν θυμάμαι καλά Ρέιτζερς και Κάλγκαρι, αλλά και κάτι άλλο. Ίσως Νάσβιλ. Επιφυλάσσομαι αύριο για περισσότερα. Χικ…
Eπαιξα
ΟΦΗ-Πανσερραικος 1
Μαντσεστερ Σιτυ-Πορτο 1
Σοσο-Λιλ 2
Μπας και βγαλω κανα 10 ευρω.
2 Μπαγερν επαιξα σημερα
Χθες εχασα ένα 100ρικο από καποιον Wernbloom που βρηκε να βαλει γκολ στο 93! #-o
Αντε να δω αποψε σε ποιον απιθανο θα πεσω!
Λεω
Basel-Bayern g/g
Marseille-Inter X (1-1 σκορ)
Δεν την πολυεμπιστευομαι την Μπαγερν,και τη Βασιλεια μετα το μπαμ με την Μαντσεστερ δεν μου παει καθολου να την κοντραρω.
Το διπλο της Λιλ και τον ασο της ανεβασμενης τελευταια Σεντ Ετιεν εχω σταμπαρει κυριως.Ισως και οβερ στο Σιτυ-Πορτο.
χαχ απο τα αποδυτηρια γκολ ο Αγκουερο,η Πορτο αναγκαστικα θα ανοιχτει πολυ τωρα,παιζει για πολλα γκολ το ματς
…τον ήπια χθες…και δεν ξέρω και από ποιον…πήγα σε πρκτωρίο, και είδα στο μηχάνημα ότι τον ήπια:):!:
επιτελουσ γκολ στο Μαντσεστερ- Πορτο!8)
Μεσα σε 10 λεπτα το 1-0 το εκανε 4-0 η Σιτι 8O
Ε μετα το 2ο εφαγε στο καπακι κοκκινη ο Ρολαντο,και μετα τα παρατησε η Πορτο εντελως
Περασαν και τα γαλλικα,4-2 η Σεντ Ετιεν,0-1 η Λιλ.Διπλακι απο Στηβενεητζ τωρα και παμε για ταμειο.