Απο θαυμα δεν εχει φαει γκολ η Μπαγερν μεχρι τωρα εχει 2 δοκαρια η Βασιλεια!!!Λες να ειμαι τυχερος και να επαληθευτει ο νομος του ποδοσφαιρου :-k
πωπωπω σκασανε και οι 2 ασσοι σημερα προς το τελος! Κριμα που ειχα πονταρει λιγα, αλλα δεν ηταν και για πολυ ρισκο τα παιχνιδια
Ε ρε πουστη,βαζω στο λαηβ δυαδα Χ Μαρσεϊγ και ασο Βασιλεια και βαζει γκολ η Μαρσεϊγ στο 90.Γαμιολα.
Κουβα και απο Στηβενεητζ,αλλα νταξ,μικροποσα επαιξα σημερα,παραειχαν ρισκο αυτα που εβαλα.
Τι βλεπετε απο τα σημερινα?Πολλες χαμηλες αποδοσεις λογω αποτελεσματων πρωτου αγωνα και φαβορι που παιζουν στην εδρα τους.Ο ασος της Αντερλεχτ προσφερεται σε ικανοποιητικες αποδοσεις(1.90),και καλουτσικα φαινονται τα οβερ σε Μπιλμπαο και Μπεσικτας(ισως και το διπλο της Μπραγκα που στο πρωτο ματς εφαγε ηλιθια κοκκινη στο 30 και εχασε 0-2,αλλα τρεχει 8 σερι νικες στην Πορτογαλια),και ασος ημιχρονο για τη Σαλκε.
Εγώ έπαιξα 1 Ολυμπιακό ,Παοκ και Αντερλεχτ και Οβερ τη Μαντσεστερ.
Λογικά θα έχει πολλά όβερ
κουβα χθες με Μπαγερν
σημερα
under Ολυμπιακο
over Σαλκε
1 Σπορτινγκ
Κουβά με τον Παοκ από το 14’.
Δν υπηρχε αυτο το 2.50 που εδινε η Ουντινεζε σημερα !Ηταν θειο δωρο του ΟΠΑΠ.εριξα ενα κατοσταρικακι απο χτες κιολας και απλα περιμενα να πληρωθω !
2.50 λεει !!!:!: :lol:
Νταξει εξαρχης δεν καταλαβα το 1,40 στην Μπιλμπαο σημερα,δεν ειναι και καμια ομαδουλα η Λοκομοτιβ,την κερδισε μεσα στη Ρωσια.0-0 στο 60,οι Ρωσοι βγαζουν συνεχως αντεπιθεσεις,και τωρα εφαγε και κοκκινη ο Αμορεμπιετα,δυσκολευουν πολυ τα πραγματα.
–ε τους ατιμους τους βασκους,το χωσανε μολις μιλησα.
περιμενω αντερλεχτ
Σημερα ρε γαμωτο λογω δουλειας δεν προλαβα να παιξω και θα πηγαινα ταμειο με το διπλο της Ουντινεζε [-X
περασαν 2 απο την πενταδα με προκρισεις που εχω παιξει (ουντινεζε-γιουναιτεντ) κ περιμενω απο τσ λ μιλαν,ρεαλ κ μπαγερν… πιστευω θα περασει η μπαγερν παρα το 1-0 χτες…
Αντε και γαμησου μωρη ΠΟΥΤΑΝΑ αντερλεχτ.
εχασα μονο το οβερ της Σαλκε
σημερα επαιξα
Γκλαντμπαχ 1
Σπαρτα ροτ. 1
Ος Χ2
Μαριτιμο 1
Γκλάντμπαχ,Πεσκάρα και Μαρίτιμο για σήμερα…
πολύ φόρτωμα η γκλαντμπαχ
εχει πολυ καλη ομαδα φετος
believe me, i know.! 
*ας μην ήταν τόσες πολλές μαζί και θα έλεγα και για τίτλο.
Τσαμπιονς λιγκ πιστευω τοχει σιγουρο.
μακαρι να κανει την εκπληξη κι να παρει τιτλο.
Δεν ξερω ποσο δινει στο στοιχημα.