8.50 στην stanjames. φαντάσου στην αρχή.
στον Οπαπ νομιζω την εχει στις αλλες ομαδες
θα το ψαξω να την πονταρω
γκολ η γκλαντμπαχ απο δουλεμένη φάση σε στημένο.
και λίγο οφσάιντ αλλά δεν πειράζει 
κουβα απο την Ος
χανει 7-1 8O #-o
αυριο τριαδα
Σαουθαμπτον
Κιντερμινστερ
Ρεξαμ
ολα διπλα
σκατα. 1-1
Ντερμπι τιτλου σημερα στην Ιταλια Μιλαν-Γιουβεντους.Δεν ξερω αλλα μου φανηκε παρα πολυ υψηλη η αποδοση του 2.25 που δινει στο over και την τιμησα
μπας και πάμε σε κανένα Live παραπάνω μια που τα ανακοινώνουν 3-3 στη λαρισα
[B]edit[/B] καλα αρχισαμε. 0-1 η μποχουμ.χαχαχαχαχα…και το έλεγε.η γκροιτερ είναι απο τις πιο ύποπτες ομάδες στην β γερμανιας. ε γωμω τον μπεο δηλαδη

Εγω θα εμπιστευτω την Σεντ Ετιεν που με πληρωσε καλα 2 φορες στα τελευταια της ματς,και παιζει εκτος με την τραγικη τελευταια Οσερ με αποδοση 2,75,και απο κει και περα Βολφσμπουργκ 1,Χερτα 2,και Βαλενσιεν 1.Και ο ασος της Μαιντζ φαινεται αρκετα καλος,αλλα ειναι στο 1,75 και δεν με τρελαινει,ισως στο λαηβ.
Τσάρλτον,Βαλενσιέν και Λα Κορούνια που πάει τρένο.Και η Μπέτις μπορεί να το πάρει με την Χετάφε αν και είναι δύσκολο παιχνίδι…
γελάει το σύμπαν.2-1 η γκροιτερ.!μεσα στο ιδιο ημίχρονο. Οτι διάβασα βγήκε. ανατροπές έλεγε, περίεργα αποτελέσματα και φάσεις λεγε, και η ανατροπή ήρθε με ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ αυτογκόλ παίχτη της Μποχουμ.άντε να βγει και το 4-2 να βγει ολο το άρθρο πανηγυρικά σωστό.
3-1…έρχεται σιγά σιγά
4-1…άντε και η μπουχουμ τώρα ενα
[B]ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ[/B] [B]4-2[/B] αλλά εχει 25 λεπτά ακόμη
5-2.το γύρισαν στο πόλο
βλεπω να σπαει σημερα το σερι της Σελτικ
το επαιξα Χ2
και πιστευω οτι η Γιουβε μαλλον θα χασει σημερα
αν δεν χασει τοτε δεν θα χασει απο κανεναν
Δεν εχει Ιμπραημοβιτς η Μιλαν,ειναι πολυ σημαντικη απωλεια.Εγω για Χ το κοβω το ματς,αλλα θα μεινω μακρια μαλλον.
να έρθουν οι τουρκοι και να κερδίσουν με 50 πόντους διαφορά.τίποτα άλλο
Τι κανετε μωρε μαλακισμενες Χερτα και Βολφσμπουργκ γαμωτο.
TAMEIAΡΑ μετα απο μια βδομαδα συνεχομενου κουβα σημερα με Διπλο Νταντι ,(2.90 στον ΟΠΑΠ παρακαλω !!) και τον ηρωικο Ασσο της Κοβεντρι στο 92 !!!
Στα βραδυνα μονο ο Ασσος της Βαλενσιεν με εψηνε φοβερα και τον ζευγαρωσα με κρυα καρδια με τον ασσο της Ναιμεγκεν .Ιδωμεν.
Μας γαμησε η Γερμανια σημερα,καταφερε και εχασε και η Βερντερ απο τη Νυρεμβεργη.Χανοντας καμια 10αρια ευκαιριες,ενω η Νυρεμβεργη ειχε 2-3 ολες κι ολες.
Πολύ ωραίο ματς το Λυών Παρί,3-2 στο ημίχρονο…από 0-1! Χ το έχω βάλει αλλά όπως και να’χει είναι super!
Φοβερό ματς που συνοδεύτηκε και από ταμείο!! 4-4 τελικό 
Εγώ έπιασα άσο Μονπελιέ , Χ Μιλαν - γιουβε και χ Λυόν - Παρί και περιμένω χ Ρεν-λιλ αύριο … [-o<[-o<