Στοιχημα

η ναπολι με γκολ οφσάιντ λέει

λεπτομερειες,εμας το οτι το πιασαμε μας νοιαζει :stuck_out_tongue:

0-0 η Ουντινεζε στο ημιχρονο,στο 2.10 ο ασσος,χωθειτε στο λαηβ.

Επαιξα αιντχοφεν 1,Βαλενθια 2, και Ρεαλ Μαδριτης 1.Ετσι μπας και βγαλω τα χθεσινα χαμενα και μου μεινουν και 5-6 ευρω.

Εγώ εχω 1 Λεβαδιακό, μπιλμπάο, αιντχόφεν και ιντερ

η αιντχοβεν χάνει, αλλά ολλανδια είναι αυτή…έχει ακόμη 549874 γκολ το ματς :stuck_out_tongue:

σε ένα άλλο μικρο πάντως εχω πιάσει ημίχρονο τελικό 1-1 την φουλαμ, αλλά στο επόμενο ματς που εχω ημίχρονο τελικό χ-2 την γκλαντμπαχ δεν βλέπω φως

Τι εβγαλε ρε μαλακα ο Κονσιλι στο 92.Α ρε Ντι Ναταλε για πρωινο τα ειχες αυτα.

Κριμσον 0-0 ειναι ρε και εχει 30 λεπτα,κατσε.Δεν παιζει καλα η Γκλαντμπαχ?Θα το βαλω τωρα να το δω,3.80 εχει παει το διπλο

Εγώ πάντως 3 δελτία που έπαιξα είχα κοινό αγώνα και στα 3 τον ασσο του λεβαδιακού. Ο κομπότης είναι εγγύηση:D

Έφαγε κι αλλο η Αιντχόφεν

απο το 65 της φουλαμ εχει φάει κόλλημα το ίντερνετ…δεν εξηγείται αλλιώς…οτι ματς και να βάλω σέρνεται.
εχω και ημίχρονο-τελικο τον ολυμπιακό χ-2…και παει για χ το ημίχρονο…ρε λες να πιάσουμε τίποτα?!!
(γαμημένη newcastle.!!!)

*5 έχωσε η φουλαμ…εγγύηση μιλάμε το ποντάρισμα 8) (και απο ημίχρονο.!)
**κέρδισε η λατσιο.!

[B]edit[/B] γκολ ο ολυμπιακός λεει.!!! ε δεν γαμιόμαστε λέω εγω.,!!! 45 λεπτά περίμενε ?!!!

Έβαλα με μικρό ποντάρισμα Χ/Χ Η/Τ Καεν,Λοριαν,Ριο Αβε και Μπεσικτας συστηματάκι 2-3-4.για να δούμε…

τρίτο γκολ έφαγε η Αιντχόφεν :?

Και ο Αγιαξ εδωσε ευκολα λεφτα,0-1 στο ημιχρονο,2αρακι ο ασος στο λαηβ,ξυπνησε στο 2ο και 4-1 τελικο,τσακ ευκολος διπλασιασμος.

ωπ το φαγε η Γκλαντμπαχ.και απο το 65 που το βλεπα ηταν πολυ κακη,η Νυρεμβεργη ελεγχε το ματς

Ναι το έφαγε και η τβεντε έβαλε 4ο γκολ .!!!
τα παρατάω…πάω να παίξω 2k12 να ξεχαστώ :stuck_out_tongue:
καλό κουράγιο στους υπόλοιπους :lol:

Γαμημενη αιντχοβεν.Πριν μια ωρα το επαιξα το δελτιο και πηγα κιολας κουβα.

τι 2-6 ρε αχαχαχα

πολυ κουβας αυτο το Σ-Κ [-X

Γαμημενη Κυριακη.Κουβα και κατα την γνωμη μου μετα την ηττα απο τον Παοκ χασαμε και το πρωταθλημα.Σκατα [-X

ελα μωρε δεν χαθηκε τιποτα ακομα
εχουμε και το ντερμπι

για σημερα λεω να παιξω

Μαρσειγ 2
Τσελσι 2
Χαντερσφιλντ 1

Για σημερα επαιξα δυνατη δυαδουλα 1 Αρσεναλ και χ2 διπλη ευκαιρια Ζενιτ

Εγώ πάλι τη βλέπω 1 τη ζενιτ. Λίγο η έδρα, λίγο η αγωνιστική απραξία.