Ναι αλλα και η Μπενφικα δεν ειναι και στα καλυτερα της συν οτι η ψυχολογια της μετα την ηττα απο την Πορτο την Παρασκευη δεν ειναι και η καλυτερη δυνατη 
Έχω παίξει σε δυάδα τις προκρίσεις Μίλαν , Μπενφίκα πριν τα πρώτα παιχνίδια αλλά μάλλον θα το καλύψω με το Χ2 της Ζενίτ σήμερα αφού οι αποδόσεις μου το επιτρέπουνε!Ελπίζω να μην έρθουνε 4-3!!! 
Το βλέπω και για οβεράκι και θα το βάλω σε δυάδα με το διπλό της Τσέλσι!
Πιο πολύ όμως μου αρέσουνε ο άσσος της Πάρμα αύριο και της Τβέντε την Πέμπτη!!!
Όβερ το Μπενφίκα-Ζενίτ και ο Θεός πλαϊνός με το σημαιάκι κάτω…
Οχι ρε πουστη και με ετρωγε να ριξω τον ασσο την Εβιαν επι της Μαρσεϊγ σημερα 
Εριξα μονο championship τελικα σε ψηλες αποδοσεις κυριως,αντε να δουμε.
Εγω πονταρα δυνατα Λεστερ και Νιουπορτ σε δυαδα.
Επαιξα και ενα πιο χαλαρο συστημα 3,4 (με επηρεασε και ο Θεριος να πω την αληθεια μου :p) με Νότιγχαμ,Στενχάουσμιουρ,Μπλάκπουλ,Έλγκιν .
1-1 arsenal
1-1 benfica
x-2 chelsea
x-2 leeds
με 3 ευρα μόνο και χάνεις leeds να πάρεις 500 ευρά!
δεν τα χώνουμε δεν τα παίρνουμε, τα χώνουμε τα γκαφρά σε έναν αγώνα (παλιότερα 60αρες - 80αρες) πάλι δεν τα παίρνουμε…
ε δεν γαμιόμαστε!
εδιτ: ημίχρονα τελικά είναι αυτά
Λάθος παιχνίδι κάλυψα…αλλά τέλος καλό όλα καλά!
λολ επικ φεηλ,κ εγω εριξα Λεστερ,Νοτιγχαμ,Μπλακπουλ μαζι με Ληντς,το πουλι στο χερι.
δυσκολο το σημερινο προγραμμα
Αντμιρα 1
ΠΑΣ Γιαννινα 1
Τσεζενα 1
και ο Θεος βοηθος
Εγώ βλέπω και τα 2 ελληνικα άσσο
Κανονικα.Ηταν απ’τα δελτια που δεκα και μιση ειχα κλεισει ηδη το Livescores . 
Α ρε Ζενιτ με τσακισες χθες.Θα επαιρνα καλα φραγκα ρε γαμωτο
Πάρμα,Σάντος και Μπόκα για σήμερα
Για Ch L Aποέλ Λυών σκοράκι 1-1 με γκολ από Αίλτον!
Εριξα μερικα ψιλα στα Γιαννενα μολις τωρα.Για να δουμε 
για σημερα λεω να παιξω το διπλο του Ολυμπιακου , Μαντσεστερ Σιτι και τον ασο τησ βαλενθια
Εγω για σημερα επαιξα κατι ψιλα στην δυαδα 1 Μεταλιστ και 1 Βαλενθια
Εγώ λέω να παίξω σίτι, αλκμααρ βαλένθια και γιουνάιτεντ
Απ’ οτι βλεπω θα παιχτει πολυ το διπλο της Σιτι.Εμενα η αποδοση του διπλου δεν μου αρεσει καθολου την θεωρω πολυ μικρη.Το βλεπω χ το ματσακι και ανετη προκριση της Σιτι στον επαναληπτικο :roll:
Συμφωνώ το 1,70 για εκτος εδρας είναι πολύ μικρό. Αλλα θέλω να βαλω τετραδα. Τον ολυμπιακό τον φοβάμαι όπως και όλες τις Ελληνικές ομάδες. O ολυμπιακός παίζεται 2-3 γκολ. Ο ασσος της τβέντε είναι ωραίος αλλα μου φαίνεται δύσκολο να βγουν και τα 2 ολανδικά ασσο.
Την Άλκμααρ δεν την πολυβλέπω ασσο,πιο πολύ προς το Χ.Αντιθέτως η Τβέντε μου κάνει και λόγω απόδοσης,φόρμας και ψυχολογίας.Γενικά βλέπω Βαλενθια,Τβέντε,Σίτι και under το Στανταρ Αννόβερο…