Στοιχημα

Ναι αλλα και η Μπενφικα δεν ειναι και στα καλυτερα της συν οτι η ψυχολογια της μετα την ηττα απο την Πορτο την Παρασκευη δεν ειναι και η καλυτερη δυνατη :wink:

Έχω παίξει σε δυάδα τις προκρίσεις Μίλαν , Μπενφίκα πριν τα πρώτα παιχνίδια αλλά μάλλον θα το καλύψω με το Χ2 της Ζενίτ σήμερα αφού οι αποδόσεις μου το επιτρέπουνε!Ελπίζω να μην έρθουνε 4-3!!! :slight_smile:
Το βλέπω και για οβεράκι και θα το βάλω σε δυάδα με το διπλό της Τσέλσι!
Πιο πολύ όμως μου αρέσουνε ο άσσος της Πάρμα αύριο και της Τβέντε την Πέμπτη!!!

Όβερ το Μπενφίκα-Ζενίτ και ο Θεός πλαϊνός με το σημαιάκι κάτω…

Οχι ρε πουστη και με ετρωγε να ριξω τον ασσο την Εβιαν επι της Μαρσεϊγ σημερα :confused:

Εριξα μονο championship τελικα σε ψηλες αποδοσεις κυριως,αντε να δουμε.

Εγω πονταρα δυνατα Λεστερ και Νιουπορτ σε δυαδα.

Επαιξα και ενα πιο χαλαρο συστημα 3,4 (με επηρεασε και ο Θεριος να πω την αληθεια μου :p) με Νότιγχαμ,Στενχάουσμιουρ,Μπλάκπουλ,Έλγκιν .

1-1 arsenal

1-1 benfica

x-2 chelsea

x-2 leeds

με 3 ευρα μόνο και χάνεις leeds να πάρεις 500 ευρά!

δεν τα χώνουμε δεν τα παίρνουμε, τα χώνουμε τα γκαφρά σε έναν αγώνα (παλιότερα 60αρες - 80αρες) πάλι δεν τα παίρνουμε…

ε δεν γαμιόμαστε!

εδιτ: ημίχρονα τελικά είναι αυτά

Λάθος παιχνίδι κάλυψα…αλλά τέλος καλό όλα καλά!:smiley:

λολ επικ φεηλ,κ εγω εριξα Λεστερ,Νοτιγχαμ,Μπλακπουλ μαζι με Ληντς,το πουλι στο χερι.

δυσκολο το σημερινο προγραμμα

Αντμιρα 1
ΠΑΣ Γιαννινα 1
Τσεζενα 1

και ο Θεος βοηθος

Εγώ βλέπω και τα 2 ελληνικα άσσο

Κανονικα.Ηταν απ’τα δελτια που δεκα και μιση ειχα κλεισει ηδη το Livescores . :stuck_out_tongue:

Α ρε Ζενιτ με τσακισες χθες.Θα επαιρνα καλα φραγκα ρε γαμωτο

Πάρμα,Σάντος και Μπόκα για σήμερα
Για Ch L Aποέλ Λυών σκοράκι 1-1 με γκολ από Αίλτον!

Εριξα μερικα ψιλα στα Γιαννενα μολις τωρα.Για να δουμε :slight_smile:

για σημερα λεω να παιξω το διπλο του Ολυμπιακου , Μαντσεστερ Σιτι και τον ασο τησ βαλενθια

Εγω για σημερα επαιξα κατι ψιλα στην δυαδα 1 Μεταλιστ και 1 Βαλενθια

Εγώ λέω να παίξω σίτι, αλκμααρ βαλένθια και γιουνάιτεντ

Απ’ οτι βλεπω θα παιχτει πολυ το διπλο της Σιτι.Εμενα η αποδοση του διπλου δεν μου αρεσει καθολου την θεωρω πολυ μικρη.Το βλεπω χ το ματσακι και ανετη προκριση της Σιτι στον επαναληπτικο :roll:

Συμφωνώ το 1,70 για εκτος εδρας είναι πολύ μικρό. Αλλα θέλω να βαλω τετραδα. Τον ολυμπιακό τον φοβάμαι όπως και όλες τις Ελληνικές ομάδες. O ολυμπιακός παίζεται 2-3 γκολ. Ο ασσος της τβέντε είναι ωραίος αλλα μου φαίνεται δύσκολο να βγουν και τα 2 ολανδικά ασσο.

Την Άλκμααρ δεν την πολυβλέπω ασσο,πιο πολύ προς το Χ.Αντιθέτως η Τβέντε μου κάνει και λόγω απόδοσης,φόρμας και ψυχολογίας.Γενικά βλέπω Βαλενθια,Τβέντε,Σίτι και under το Στανταρ Αννόβερο…