Στοιχημα

Αυτό φοβάμαι κι εγώ!Έχει και ψιλοζόρικο παιχνίδι την Κυριακή…άνετα έρχεται κάνα 1-1 και κουβαδιάζεται ο μισός πλανήτης…
Πάντως και τα δύο Ολλανδικά πέφτουνε πολύ και θα μας στήσουνε καμμιά μπανανόφλουδα!

Ναι ρε έτσι πιστεύω και εγώ. Ενα απο τα δύο ολλανδικά θα σπάσει.

Valencia,Twente,City 1
και τον θρυλο Χημ/2τελ.

Με τιποτα δεν δικαιολογειται το 1.45 στον ασο της Γιουναητεντ σημερα,πρωτον φετος μονο 1 ματς εχει παρει εντος στην Ευρωπη,και παιζει με μια ομαδα που ειναι σε φορμα,ειναι εξαιρετικη επιθετικα,και εχει και παρα πολυ καλο προπονητη.Μην πω οτι αυτο το 7 στο διπλο με ξυνει να το ριξω μονο του ετσι για τη γκαβλα.

Κατα τ’αλλα,Τβεντε λογω φορμας και οβερ στο Βαλενθια Αιντχοβεν λογω επιθεσεων και των 2 ομαδων(και ψυχολογιας της αμυνας της Αιντχοβεν μετα την εξαρα),και ισως και ο ασος της Μεταλιστ αλλα δεν τον εμπιστευομαι τοσο πολυ.

1 Τβέντε, βαλενθια και γιουναιτεντ τελικά
Στις 6 που το έπαιξα ο ασσος την τβέντε ειχε πέσει απο το 2,05 στο 1,95

επαιξα
Χ2 Ολυμπιακο
2 Σαλκε
2 Μαντσ Σιτυ και
1 Μαντσεστερ Γιουν

και το εφαγε με τακουνακι η Σιτυ γαμωτο

[B]KEN [/B]ευχαριστώ που με φώτησες και δεν έβαλα το διπλό της σίτυ.
Μέχρι στιγμης πάει μια χαρά. Στο ένα δελτίο επιασα το 1 της τβεντε και περιμένω 1 γιουνάτεντ και βαλένθια και στο άλλο επιασα under ολυμπιακό και σίτυ και περιμένω γκολ γκολ τη στανταρ και χ ημίχρονο την αλκμααρ.

Να εισαι καλα αδερφε σου ευχομαι να πας ταμειο :)Εγω απεφυγα την Σιτι αλλα με κουβαδιασε η Μεταλιστ

:lol::lol::lol::lol: Σωστος!!!Εχει καταντησει πηγαδι πλεον ο κουβας

στη φωτο εγραφε ο κουβας ειναι μεγαλος και μας χωραει :stuck_out_tongue:
πολυ χαλια τελευταια

Από Σπορτ24
Νίκη-σκάνδαλο πήρε επίσης με 1-0 η Τβέντε επί της Σάλκε στο Ένσχεντε, καθώς ο Λουκ ντε Γιονγκ πέτυχε το γκολ αναμέτρησης με πέναλτι, το οποίο όμως ήταν ανύπαρκτο.
Ο ίδιος ο Λουκ ντε Γιονγκ κέρδισε το πέναλτι πέφτοντας μόνος του, καθώς το αριστερό του πόδι χτύπησε στο δεξί. Μάλιστα ήταν εκτός περιοχής (!), ενώ ο διαιτητής έδωσε και κόκκινη κάρτα στο Ζοέλ Ματίπ, αφήνοντας με 10 παίκτες στο 60’ τους Γερμανούς!

αδικα την εβρισα την Σαλκε?
ολο κουβα με παει τελευταια

Εξαιρετικα,ευτυχως αφησα εξω τη Μεταλιστ,περασαν ηδη τα οβερ Βαλενθια και ασος Τβεντε,και μολις βγηκε και το να σκοραρει ο Γιορεντε.
Πληρωθηκαμε ηδη \m/

εισαι κοντα για διπλο ταμειο
μπραβο
φτου να μην τα ματιασω :papas:

Ναι πάει το ένα το δελτίο. Στο άλλο η Βαλένθια είναι άχαστη με το 3-0. Με τη Μαντσεστερ τι θα γίνει…

θα κερδισει η Μαντσεστερ 8)

Επαιξα τα ρεστα μου στον ασσο της Γιουναιτεντ με αποδοση 2.05

Παλι Κουβα σημερα.Απο τη προηγουμενη εβδομαδα 3 φορες εχω παιξει και τις 3 εχω χασει 1 ματς.

Αρε Σιτυ…

Εγω παλι ψηνομαι να την κοντραρω τη Γιουναητεντ,αλλα επεσε στο 4.2 το διπλο της Μπιλμπαο γμτ