Αφού το θες, κατάπιε το

etsi pas esi sinithos episkepsi?me ola ta aparetita e?just in case… :smiley:

Με ολα τ’ αξεσουαρ για παν ενδεχομενο…

allo ena trageladiko pou exi kani filos mou einai to eksis…eixe stolisei to xristougeniatiko dentro prin xronia…mazevomaste megali evdomada spiti tou ke to xristougeniatiko dentro itan akoma stolismeno.malista gia na ftiaksoume atmosfera anapsame ke ta lampakia…eftixos,to ksestolise prin tin imera tou pasxa…

Ποστ μετά από 4 χρόνια. Ουαου!
Δεν είναι ακριβώς παραβίαση αλλά φέρνει λίγο… Πριν δυό τρία χρόνια η πόρτα του μπάνιου είχε χαλάσει. Τεσπά μπαίνω να κάνω μπάνιο (με την πόρτα ανοιχτή) και όταν τελειώνω λέω “θα την φτιάξω!”. Και παίρνω όλα τα εργαλεία που είχαμε και πάω και κάθομαι από μεσα (#-o). Σε κάποια φάση δίνω μία στην πόρτα κι αυτή κλείνει. Φυσικά δεν άνοιγε κι εγώ είχα μείνει μέσα με το μπουρνούζι και η αδερφή μου απ’ έξω είχε πανικοβληθεί (έλειπαν όλοι). Τεσπά μετά από ώρα ήρθε κλειδαράς και με έβγαλε…Ν’ ανοίγει ο δόλιος την πόρτα και να βλέπει ένα παιδί με μπουρνούζι και κατσαβίδια στο πάτωμα. Ωραίες καταστάσεις…

Ρεζίλια!

Στο σεισμό το 99 ο πατέρας μου έχεζε. Έφραξε η πόρτα λοιπόν (από το σεισμό) και έμεινε μέσα για κανα2ωρο, μέχρι να επιστρέψουμε σπίτι. Ναι έσπασα την πόρτα. Η οποία (όπως και η λεκάνη) δεν ήταν ποτέ ξανά ίδιες.

Ειναι αυτο που λεμε ‘εριξα ενα χεσιμο και μαμηθηκε το συμπαν’

:lol:
:bow:

Ειδες το στοιχείο σου και χάρηκες εσύ ε? ατιμούτσικο:)