Αφού το θες, κατάπιε το

Καλά, μαλακίες βασικά επειδή βαριέμαι, αλλά here’s the story…
Πάω να χαιρετήσω την κοπελιά μου και τον κολλητό μου, και όπως κάνω να βγω, κλείνει η πόρτα πίσω μου, αφήνοντας απΌξω… Και να έχω τώρα μια κοπέλα μου να ουρλιάζει σαν πανικόβλητη, και έναν κολλητό μου να γελάει…
'Ένιγουέι, επειδή βλέπω ταινίες, του ζητάω μια ταυτότητα, κάνω μια κλακ και ανοίγει…

Θέλω να καταλήξω στο ότι νόμιζα ότι ήταν πιο δύσκολο το να παραβιάσεις κλειδαριά :stuck_out_tongue:

ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ Ε; ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ

__Εχω κάνει πολλές μαλαγανιές… τέτοια όχι. Ακόμα! Μία που θυμάμαι είναι πως με λίγη προσπάθεια -σε τριήμερη- είχα ανοίξει με το κλειδί μου (δεν ήταν πασπαρτού, αλλά έμοιαζαν λίγο πολύ τα κλειδιά) τα μισά δωμάτεια του ξενοδοχείου!

Εγω στην τριημερη με κατι παιδια ειχαμε βγαλει μια πορτα και την πηγαιναμε βολτα στον 1 οροφο. Μετα τη κρυψαμε και οταν ηρθε το παιδι που εμενε στο δωματιο τα ειδε ολα …

e exw kanei diafora…twra kati sugkekrimeno de mou erxetai pantws den exw anoi3ei porta…

hhmmm…exw kremasei thn adelfh mou apo ena dentro anapoda…,plakwsa ena filaraki mou…vasika ton kunhgaga me mia pantofla sthn plateia…mazepsame mia fora ola ta adia moukalia apo mpira kai ta krupsame katw apo ena trapezi sthn paralia…me apotelesma na mazeutoun mellisses kai o kosmos na trexei san trelos…twra alla den thimamai paneeeeee xroniaaaaaaa :wink:

giro ston fevrouario vgenoume na giortasoume ton agio patrikio.to alcohol reei afthono ke kataligoume sto spiti tou filou mou agelou,opou sinexizoume na pinoume.kata ti 1 to vradi,kalo taxi na pao spiti,mpeno sto tarifamakso ke ftanontas ekso apo to spiti mou ginonte ta eksis: vrisko 20 lires kato sta podia mou,mesa sto taxi,mou tin pefti o pakistanos gia na me pari ke na figoume gia mageftiko triimero stas eksoxas,vgeno apo to taxi etimi na kseraso,xoris na pliroso ton tarifa,to opoio to thimame to epomeno proi pou ksipnao na pao doulia! :?

Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι σχέση έχουν τα 2 (δύο) τελευταία ποστς με παραβιάσεις

kamia…exoun omos na kanoun me tin kentriki idea tou topic…oloi kanoume malkies se afti ti zoi! :smiley:

xixiix…na kai mia fora pou sumfwnw mazi sou :lol:

xixiix…na kai mia fora pou sumfwnw mazi sou :lol:[/quote]
eimai kalo koritsi kata vathos… 8O

Πάσο τότε

Πριν 3 χρονια ειχα παει με τον Ολυμπιακο στο Λυον. Στην επιστροφη (στο αεροδρομιο) καμια εκατοστη καφροι (μεταξυ των οποιων κι εγω) μπηκαμε σ’ ενα καταστημα με κολονιες, σοκολατες κι αλλα τετοια… Το μονο που εχω να σας πω ειναι οτι τα “καλοπαιδα” αδειασαν ολα τα ραφια του μαγαζιου… Με μια διαφορα… Απο το ταμειο θυμηθηκε να περασει μονο ενας κι αυτος με μια σοκολατα… Περιττο να σας πω οτι μεσα στο αεροπλανο εγιναν φοβερες αγοραπωλησιες…
ΥΓ. Εγω προσωπικα δεν συμμετειχα στο πλιατσικο (καθοτι διαθετω κι ενα image ΧΑΧΑΧΑ), ωστοσο ειχα το μεριδιο μου…

Σε ηλικία 12 ετών έβαλα φωτία στη πόρτα της τουαλέτας του σπιτιού μου , αφού πρώτα την είχα περιλούσει με οινοπνεύμα .
Ο λόγος ? είχε κλειδωθεί ο αδερφός μου μέσα και δεν έβγαινε , οπότε θεώρησα λογικό ευτό που ανάφερα , είχε αποτέλεσμα όμως . Βγήκε .

Τυλιγμένος σε φλόγες;

Δυστυχώς όχι .

Παντως σαν ιδεα ειναι δειγμα μεγαλου ανδρος, στυλ Νερωνα, Καλιγουλα…

sinexise na ton entharinis esi ke otan pas spiti tou ke klistis stin toualeta…arxise tis prosefxes! :smiley:

sinexise na ton entharinis esi ke otan pas spiti tou ke klistis stin toualeta…arxise tis prosefxes! :D[/quote]
Αν τυχει και κλειστω στην τουαλετα του, θα βλαστημαει την ωρα και την στιγμη που με καλεσε σπιτι του…
CH4 lol

sinexise na ton entharinis esi ke otan pas spiti tou ke klistis stin toualeta…arxise tis prosefxes! :D[/quote]
Αν τυχει και κλειστω στην τουαλετα του, θα βλαστημαει την ωρα και την στιγμη που με καλεσε σπιτι του…
CH4 lol[/quote]
einai mexri na se mpourlotiasei…aftos tha vlasfimaei,esi de tha prolaveis na kanis ke pola…an den pethanis apo egkavmata,tha pas apo fisiko thanato,pou tha ton exeis prokalesei o idios…tragiki eironeia!

Θα εχω εξαφανισει ολο το Οξυγονο και θα ειμαι μεσα με ειδικη μασκα…