Περιοχή κατοικίας

Πω, πω… το Γκυζη ειναι αθλιο.Ολα ειναι καφε και γκρι και οι δρομοι τοσο στενοι… σε πιανει αναπνευστικο εκει περα!8O

Ναι αλλα ειναι φτηνα και βολευουν σχετικα οι συγκοινωνιες…

Χαχαχαχαχαχ! Τρυφερούληδες…
Τι να πώ κι εγώ που είμαι Κυψέλη από 3 χρονών… :stuck_out_tongue:

Μηναρουπολη

Ξάνθη, η βασίλισσα της Θράκης, η πόλη με τα χίλια χρώματα:D

ΒΟΡΡΑΣ ΡΕ!!!

Κυψέλη, η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Ευρώπης λένε :?
Αλλά δεν είναι τόσο χάλια όσο ακούγεται…

Κυψελη και Βυρωνας ειναι οι χειροτερες περιοχες να βρεις να παρκαρεις.Εχω κανει και μια ωρα για να βρω παρκινγκ

Η Κυψέλη σας έχει γιατί είναι απίστευτα καλτ ώρες-ώρες :stuck_out_tongue:

Για να μην ψάχνεσαι άδικα χρονιάρες μέρες δεν εννοούσα εσένα αλλά τον έτερο εκλεκτό συμφορουμίτη
ChrisP :stuck_out_tongue:

Κ. Πατήσια…οεο…:slight_smile:

Αυτό. Η αδερφή μου καμιά φορά κάνει 1 ώρα να παρκάρει…
Και τώρα πάω και γω για δίπλωμα… Μήπως να το ξανασκεφτώ?

Απο περιφέρεια Αττικής πάντως σνομπάρουν το rocking,το μόνο σίγουρο…:lol:

Εχοντας ζησει 12 χρονια στα ομορφα και κοσμοπολιτικα Πατησια εχω να πω οτι χρονο με τον χρονο αυτη η γειτονια οσο παει και μπουρδελοποιηται περισσοτερο…εχω αλλαξει 3 σπιτια εκει σε 12 χρονια και εβλεπα σιγα σιγα την διαφορα…μα τι σκουπιδι και κακο ειναι αυτο?πρασινο?τι ειναι αυτο…τρωγεται?ασχημα κτηρια,αδυναμια ευρεσης χωρου σταθμευσης,αδυναμια κινησεως ατομων με ειδικες αναγκες σε αισχιστο βαθμο…τωρα θα μου πειτε παντου ετσι δεν ειναι?λιγο πολυ ναι αλλα σαν τα Πατησια,Αχαρνων και περιοχη Δροσοπουλου δεν βρισκεις αλλου ευκολα…αντε και Παγκρατι-Βυρωνας στα ιδια χαλια αλλα με καποια καλα σημεια…
Ασχετο αλλα απο Γκραβα κανεις?καποιος που να αποφοιτησε απο τα Λυκεια εκει το 1995-1996? κανενας σχεδον τριανταρης απο εκεινα τα μερη στο φορουμ?<<ή μας πατε εκδρομη ή το κανουμε γιαπι!!>>

Νικος Summoning

Φτηνα μπορει να ειναι αφου εχει κτιρια 40 ετων (φυσιολογικο ειναι) αλλα για συγκοινωνιες δεν νομιζω να βολευει τοσο πολυ… δηλαδη για να πας Ομονοια, παιρνεις λεωφορειο απο Αλεξανδρας.Για να πας δε στους Αμπελοκηπους, παλι παιρνεις λεωφορειο… ε ok!:-s

Η Κυψελη ειναι για τον που.:stuck_out_tongue: Αλλη καφετιλα απο εκει…

Ε όχι και για το που.
Αγαπάμε Κυψέλη γιατί εδώ μεγαλώσαμε!

Ναι, αλλα αν πας σε καμια Ν.Σμυρνη, Αλιμο, Αγ.Δημητριο, Π.Φαληρο θα ανοιξει το ματι σου απο την απλα!Μου ειστε χωμενοι εκει μεσα…[-X

Είμαστε μέτσαλ και γουστάρουμε γκριζωπά τοπία και μουντάδα

Και γενικά είναι τρου.

Χαχαχα!:lol: :lol:

Απορω πως ΜΠΟΡΕΣΑ να το ξεχασω.[-X

Tι να μας πει και το Μπραχάμι τώρα…:stuck_out_tongue: