Γιατι τι εχει το Μπραχαμι:-k Η Ν.Σμυρνη ειναι σαφως καλυτερη, ειναι πολυ ωραια περιοχη αλλα και το Μπραχαμακι εχει απλα και ειναι ησυχο!:roll: Το καλο μου!:roll:
Νεα Σμυρνη ειχα παει στο σπιτι ενος φιλου.Αν εξαιρεσεις τις ανηφορες ηταν πολυ ωραια.
Τιποτα δεν συγκρινεται με την Πατρα. 100% υγρασια ρε ! Αυτο ειναι μετσαλ.
Η Κέρκυρα δεν παίζεται και δε νομίζω να διαφωνεί κανείς ε???
Λοιπόν από Αθήνα Αγία Παρασκευή είναι πάρα πολύ ωραία αλλά ακριβά, για αυτό κ μένω Περισσσό τώρα χεχεχεχε. Ο ανχόλης ας κοιτάξει και προς Καισαριανή-Παγκράτι για φτηνά κ κοντά στις σχολές.
H πολη της Κερκυρας ειναι πολυ ομορφη.Δεν ξερω κατα ποσο την παλευει καποιος εκει το χειμωνα,
αλλα οτι ειναι ομορφη ειναι.
Τα σπάει
Είχα πάει διακοπές πριν κάνα 6 χρόνια και ήταν πολύ ωραίο νησί
αλλά μιλάμε τραγικά πανάκριβα …
Η Κερκυρα το χειμωνα,αν εξαιρεσεις την συνεχομενη βροχη ,μια χαρα παλευεται…εδω την παλευω εστω και δυσκολα στη Λευκαδα ,λετε να μην την παλευε καποιος στην Κερκυρα που ειναι πιο μεγαλη η πολη και με πιο πολλες επιλογες κα ευκαιριες…ειναι μαι με την παλια πολη της Ροδου ,η πιο ομορφη πολη της Ελλαδος σε οτι αφορα το ιστορικο κεντρο παντα,μιας και η καινουργια ειναι μια απο τα ιδια…οι Ενετικες επιρροες και οι επιρροες στους ρυθμους της νοτιου Ιταλιας ειναι κατι απο παραπανω απο εμφανης…ακομα και τα παραδοσιακα χωρια ειναι ομορφα με ενα ιδιαιτερο χρωμα και στυλ…ελαττωμα θεωρω την μεγαλη αποσταση απο Αθηνα ,με οτι αυτο συνεπαγεται,καθως και οχι τοσο ευχαριστος καιρος απο τον Οκτωβριο μεχρι Μαρτιο αλλα μιας και ειμαστε μεταλλαδες μας αρεσει και λιγο η gloomy/depressive ατμοσφαιρα…αρκει να μην το ξεφτιλιζει οπως στην Κερκυρα και στη Λευκαδα…
Νικος Summoning
υγ=μαζι με την Ροδο ,ειναι το πιο ακριβο νησι σε τιμες καταναλωτικων προιοντων σε σουπερ μαρκετ…κοντα στα 2 νησια αυτα βαλε και Σαντορινη…
Ερμούπολη … :rockon: :rockon:
Σύρος … :rockon: :rockon:
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
NIKAIA!
Τρίκαλα, κατω απο το φρούριο, Παλιά Πόλη - Βαρούσι
Ε, αρα βολευει. :lol:
Επισης ειναι σχετικα κοντα σε μετρο Αμπελοκηπων…
μεχρι προσφατα εμενα κεφαλονια…πλεον μενω καλλιθεα…και ευτυχως εχω τον ηλεκτρικο 3’ απο το σπιτι μου:D
κ εσυ τεκνον βρουτε… εχει χαλασει ρε γμτ η περιοχη… μεσ τους τρεντιδες κ τους εμο ειναι… #-o
Ελα Επιτοκιο που δεν πατάνε…
:lol:
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!
βασικα την εβαλα στα βορεια,αν και ειναι στα βορειοανατωλικα…
παντως σιγα σιγα κιφησια κατανταει η ωραια μας πολη.γεμισαμε εμο,τρεντιδες και φερραρι…
σκετη απογοητευση:(
μην ξεχνάς και τους βλάκες:wink:
πφ,ανυπόφορη η αθήνα πλέον
Μην είσαι βλάκας! Starbucks Αγ. Φωτεινής, putomayo! Μες στα γκομενάκια!
Villa Mercedes FTW… :lol:
Χα χα !! Ναι ρε, τα παμε. Τσιλιχρίστος rulez.
Για Ν. Σμύρνη σ λέω
νησιωτισσα εγω.