Αεκαρα

Έλα να παίξεις μαζί μας μπασκετάκι και άσε τα “γεράσαμε”.

Στα του μπάσκετ, βλέπω το ματς με την Karsiyaka τώρα. Δεν μπορώ να έχω σαφή άποψη για την ομάδα ακόμα, απλά επειδή το βλέπω στα αγγλικά, να πω πως δεν την παλεύω να ακούω ξένους εκφωνητές να λένε την ομάδα A-E-K (ΕΗ. Ι. ΚΕΗ.).

3 Likes

Moυ φαινεται πιο ισορροπημενη απο περυσι

Δεν ξέρω το μισό ρόστερ καλά καλά. Φαίνεται να υπάρχει μια ισορροπία και ένα σχέδιο εκ πρώτης όψεως και σίγουρα το ότι δεν χάνουμε για πλάκα είναι από μόνο του θετικό σημάδι. Θα δείξει, τα τελευταία χρόνια σίγουρα έχει βελτιωθεί η στελέχωση της ομάδας (αναλογικά και του Budget και των οικονομικών προβλημάτων κάθε χρονιά), δεν είναι όπως 5-6 χρόνια πριν που φέρναμε κάτι απίθανους και τους αλλάζαμε ανά δύο μήνες. Τέσπα, θα δείξει.

1 Like

Μόνο εμένα μου κακοφάνηκε που δεν είχε κανέναν έλληνα μέσα στην 11αδα?

Αν λες για μπάλα είχε τον Ρότα. Μετά μπήκαν Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Κοσίδης. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η κατάσταση πλέον στις μεγαλομεσαίος ομάδες της χώρας.

πες λεπτομέρειες. ή είναι random ιντερνετική εικόνα;;

με τον ΠΑΟΚ θα πάω στο νέο γήπεδο καλώς εχόντων των πραγμάτων. γενικά φέτος έχω όρεξη να πάω συχνά γήπεδο.

και μπασκετάκι με ψήνει, οπότε @martian κανονίζουμε

2 Likes

Κρίμα για την ήττα, αλλά συνολικά έμεινα περισσότερο ικανοποιημένος από ότι περίμενα. Υπάρχουν βάσεις για μια καλή χρονιά νομίζω.

1 Like

Ισως σας ερθω κ γω κανα μπασκετ. Αν με θελετε δηλαδης

3 Likes

Κ μενα μ αρεσε. Δυστυχως εχει πολυ μετριους Ελληνες

Και οι 88 πόντοι μπήκαν από 6 ξένους.
Και οι 6 ήταν διψήφιοι.

2 Likes

Εγώ πάντως δεν θα στεκόμουν τόσο σε αυτό το στατιστικό με τους Έλληνες. Τα τελευταία χρόνια ελάχιστες ήταν οι περιπτώσεις καλών Ελλήνων και αυτές ήταν είτε βετεράνοι (Ζήσης) με ημερομηνία λήξης είτε νέοι ταλαντούχοι που εν τέλει δεν έπιασαν και τόσο. Το κουπί οι ξένοι το τραβάνε μια ή άλλη, δύσκολο να παίξει top Έλληνας παίκτης σε ομάδα εκτός ΠΑΟ/ΟΣΦΠ, εκτός αν κάποιος βγάλει ένα τρελό ταλέντο (που όμως και αυτό μετά από 1 χρόνο θα πάει στο δίπολο). Θεωρώ πως ο Φλιώνης θα βοηθήσει όταν ενσωματωθεί, όπως και ο Παπαδάκης. Φιλιππάκος είναι τίμιος ρολίστας, μπορεί να δώσει ανάσες, ενώ ο Κόνιαρης δυστυχώς νομίζω πως είναι πρώην παίκτης (μακάρι να μας διαψεύσει).

Να κανονιστεί φορουμική τσάρκα να δούμε μπασκετάκι, είμαι μέσα!

3 Likes

Δεν πηρε κανενας φωτογραφικος φακος τον Μπεο στο νεο γηπεδο,μηπως ηταν με καμια περουκα? :sweat_smile:

Με μηδεν εμπορικους χωρους δεν ξερω αν το οπαπ αρινα θα βγαζει τα εξοδα του,ειναι ενα ζητημα αυτο,τα λειτουργικα εξοδα του γηπεδου.

Πολύ κρίμα που δεν ήρθε αυτή η τεράστια προσωπικότητα της αεκ στα εγκαίνια. Αν δεν τιμάς την ιστορία σου, τότε τι?

6 Likes

Ναι αλλά η Σεβίλλη τον τιμάει

6 Likes

'Eρχεσαι στα λόγια μου

1 Like

Να εκνευρίζει κόσμο είναι ότι για άλλους να βάλουν και να πιουν ένα ποτήρι νερό θα έλεγε κάποιος χωρίς να θέλει να φανεί υπερόπτης πάντα :stuck_out_tongue:

2 Likes

Δυο καλα για Τσιαρτα :stuck_out_tongue:


8 Likes

Η περιπτωση Τσιαρτα δεν ειναι τωρινη,παντα ηταν πνευμα αντιλογιας και εριστικος στις τοποθετησεις του,δεν ειναι τυχαιο που ειχε προβλημα με τον ρεχαγκελ και του εκανε κριτικη οταν δεν τον εβαζε 11αδα,η με τον μπαγεβιτς κατα διαστηματα.Eιναι τυπος που δημιουργει προβληματα σε μια ομαδα η σε μια διοικηση.

Παντως η χωρητικοτητα τελικα με τις σουιτες μεσα πρεπει να ειναι 32.500 περιπου,διολου ασχημα αν σκεφτουμε τι περικοπες εγιναν απο το αρχικο σχεδιο.

Εγώ λέω να αφήσουμε τον Τσιάρτα και να δούμε τις δηλώσεις του εκπαιδευτή του Οδυσσέα. Πολύ σωστά μιλάει για την άδικη επίθεση εναντίον του.

«Μπορείς να έχεις άποψη γιατί έχουμε δημοκρατία, αλλά δεν μπορείς να έχεις γνώμη, αν δεν έχεις γνώση. Το κακό στην Ελλάδα είναι ότι έχει ξεπεραστεί το όριο της φιλοζωίας και έχει γίνει πλέον ζωοταλιμπανισμός. Έχουμε φτάσει στα άκρα. Εκεί πρέπει να κρατήσουμε μια ισορροπία».

«άδικη επίθεση» στον χρυσαυγίτη;;;