Σε σχεση με το πρωτο παιχνιδι πιο πολυ με nap μοιαζει το σημερινο, αλλα ναι οκ
Τότε γιατί γκρινιάζετε τόσο; Όλα χάλια πάλι αλλά τώρα είναι nap.
Ρε παιδια παραεχετε γινει μπασκετικοι. Το οτι ο ΠΑΟΚ ηταν μετριοτατος δεν σημαινει οτι η ΑΕΚ δεν επαιξε χαλια. Αν η σημερινη ΑΕΚ επαιζε με την ΑΕΚ του πρωτου αγωνα θα ηταν για 3-4 γκολ. Οπως ηταν κ ο ΠΑΟΚ τοτε
Πήρες πρόκριση? Ναι
Η όποια κριτική για την εικόνα της ομάδας δεν επιτρέπεται (για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει). Πες ότι παίξαμε μπαλαρα κ ότι δεν ήταν μόνο ο Μπρινιολι που στάθηκε στο ύψος του απ την αρχή μέχρι το τέλος.
Σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες ήταν κακές καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση. Μπράβο στην ομάδα (ακόμα κι έτσι). Το κρατάμε και πάμε παρακάτω.
Αλλά εντάξει επειδή κερδίζεις κάποιον που παίζει χειρότερα από σένα δεν είναι και να το καμαρώνεις.
Άλλο ένα ματς που ήταν κακός ο Ροτα. Και γενικά οι πλάγιοι μπακ μας έχουν ταβάνι και μάλιστα όχι πολύ ψηλό.
Κακές τοποθετήσεις σε πολλές επιθέσεις του ΠΑΟΚ.
MVP για μένα ο Μπρινιολι που μας κράτησε. Εξαιρετικοί ο Γιονσον και ο Περέιρα.
Επίσης άλλο ένα ματς που με τις αλλαγές καταρρέει το κέντρο. Και πως να μην καταρρεύσει δηλαδή με τον Γκατσινοβιτς και τον Μάνταλο. Δεν έχω σχόλια για αυτούς τους δύο. Όποιος είδε το παιχνίδι καταλαβαίνει.
Έχουμε εκλάμψεις γενικά αλλά δεν είμαστε ομάδα της τρίτης χρονιάς κάποιου πρότζεκτ που υποτίθεται ότι υπάρχει…
Πάμε για νίκη και με Καλλιθέα να πιάσουμε ρυθμο για τη συνέχεια.
Δεν πειθει η ομαδα ρε παιδια,ευρωπη δεν εχει,πιο ξεκουραστοι ειναι και τους βλεπεις καποιους παικτες περπατανε,δεν εχουν τρεξιματα,τετραδα αμυνας αργοι και με λαθη,ελεος με τον χατζησαφι,ελεος με τις μαλακιες του ροτα,ο μηττογλου φιλοτιμος μεν αλλα δεν εμπνεει σιγουρια,o μουκουντι απλα θυμηθειτε τι γκαφες εκανε με τον παο περυσι και τον ιωαννιδη.
Αυτο ομως που με χαλασε περισσοτερο ειναι η ασυνδετη,αδιαφορη,αργη επιθετικη λειτουργεια,γκαρσια προερχομενος απο τραυματισμο εκτος κλιματος,λαμελα λιγα πραγματα,μαρσιαλ τρισαθλιος,αυτος ο παικτης σιγουρα επαιζε στην premier leauge?
Δεν μπορω να διανοηθω οτι θα ξαναπαιξει ο Στρακοσα βασικος…το παιδι ειναι γκαφατζης.Ο μπρινιολι μας εσωσε σε αρκετες φασεις,ο γιονσον πνευμονι,κοψιμο,τρεξιμο,απο τους καλυτερους,πινεδα καλος αλλα μονος του χωρις βοηθειες,πρωτη φορα μου αρεσε ο περειρα.
Δεν μπορει να πας με τετοια εικονα στο ΟΑΚΑ απεναντι στον βιτορια και τον ιωαννιδη,ουτε να αντιμετωπισεις σε διπλα ματς οσφπ η παο με τετοια τρυπια αμυνα και τετοια επιθετικη γραμμη.
Αυτος ο Πιερο εν το μεταξυ,ενας παικτης περιπατητης,αργος,βαρυς,σαν σκιαχτρο.Και λυτρωνεσαι απο τον οντουμπατζο.
Βλεπω 24 νεα σχολια στο τοπικ και λεω “λογικα πεσαμε κατηγορια”.
Δεν διαψευστηκα. Ακουσα το ματς και ειδα τα χαηλαητς. Καλυτερος ο ΠΑΟΚ χθες, αλλα οταν δεν βαζεις γκολ, παιζεις με τη φωτια. Ο Καρπετ ειπε καλως οτι η ΑΕΚ παροτι εφαγε (παλι) απο τον ΠΑΟΚ (παλι) γκολ στο 90+, δεν εχασε την ψυχραιμια της, και περασε.
Ο Μπρινιολι παιζει να ηταν MVP. Το προβλημα μας ειναι στην τελικη - με 3-0 στο πρωτο, δεν θα ειχαμε καν συζητηση. Αλλα εγω κραταω οτι ο ΠΑΟΚ επρεπε να παιξει στο 110% μπας κ καταφερει να μας βαλει ενα γκολ, και τελικα εμεινε εξω. Οι καλες ομαδες κερδιζουν/περνανε και στα δυσκολα.
Αλλα παρακαλω πουληστε τον Λιβαι το καλοκαιρι !
συγγνωμη δεν αντεξα
Δε θυμάμαι κάποιο γκολ απ’ το τετράμπαλο να είναι πέναλτυ με αέρινο χέρι.
Δεν εχεις αδικο - ουτε εγω εχω
Δεν έχεις, είναι γνωστό ότι όποτε ο Ολυμπιακός είναι πρώτος, γίνεται λόγω διαιτησίας.
αν παίξουμε και σε άλλους αγώνες όπως χθες είμαι δύσκολα… αν παίζουμε όπως πχ στο πρώτο ματς με ΠΑΟΚ δε φοβάμαι.
το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει καθόλου σταθερότητα στην απόδοση. να υπάρχει ένα στάνταρ και να πας από εκεί και πάνω.
γενικώς πάντως καμία ομάδα δεν ξεχωρίζει φέτος και όλοι έχουν χάσει βαθμούς από όλους. και για αυτό είναι οι πρώτοι 4 τόσο κοντά στη βαθμολογία.
αλλά θα πω το εξής: ακόμα και πρωτάθλημα να πάρουμε κλπ κλπ, δε μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας. Θα χαρώ προφανώς, αλλά σε μια χρονιά χωρίς Ευρώπη θα θελα να βλέπω την ομάδα να πετάει… τεσπα… θα έρθουν τώρα να μας πουν πάλι γκρινιάρηδες
Δεν ειμαι βαζελος εγω, και δεν ειμαστε στο 2000 (ευτυχως)
επειδη θα χαθουμε - δεν λεω οτι η ΑΕΚ πεταει. εχει εκλαμψεις και βυθισεις. Αλλα και οι υπολοιποι εχουν (μεχρι τωρα). Μοιαζει με ενα πρωταθλημα που σχεδον δεν το θελει κανενας, και χωρις το αερινο χερι, θα ημασταν ολοι ακομα πιο αγκαλια και αγαπημενοι.
Κάποιος ξέχασε τα ματς με τον Λεβαδειακό μου φαίνεται.
Ο Γκατσίνοβιτς χτες έκανε καμιά φάση για κόκκινη όπως με τον Βόλο;
Όχι απαραίτητα, αλλά το πέναλτι πριν λίγες ήμερες ήταν από άλλες αλησμόνητες εποχες, τι να κάνουμε τώρα.
βαρίσιο όπως του Ιωαννίδη στο περσινό ντέρμπι
Καλά, καλό είναι ακόμα και στα βαρίσια να υπάρχει επαφή ρε παιδί μου. Αλλά όχι απαραίτητο από ό,τι φαίνεται.
Τα δάχτυλα είναι μέρος του στήθους εδώ και πολλά χρόνια και όχι των χεριών άλλωστε…
Δεν είναι πέναλτι, εγώ κάνω χαβαλέ… αλλά αφού το βαρ έφερε τις Κυριακές σας πίσω και ψάχνει την παραμικρή επαφή τότε είναι πέναλτι εφόσον το χέρι δεν είναι σε φυσική θέση όπως λένε και η μπάλα όντως βρίσκει τα δάχτυλα.
Πρέπει να αποφασίσετε πότε θέλετε το βαρ και πότε όχι.