Αεκαρα

να προσθεσω και κατι αλλο. σε πολυ κοσμο ισως κανει για πολυ καλο ξεκινημα του κωστενογλου αυτο το ματς ομως δεν πρεπει να πεσουμε σε αυτο το τρυπακι προτου περασει χρονος. αυτο το λεω διοτι και ο χιμενεθ μας ειχε συνιθισει στα ντερμπι να μπαινει η ομαδα με προσπαθεια στο 200% και αμυνα μπετον και αρκετες φορες τα καταφεραμε ετσι.

η ταση για σκορποχωρι υπαρχει. δειτε τα διωξιματα του μανωλα, το “εχω κατω το κεφαλι και αν δω γηπεδο ειμαι αδερφη” του μακου, το ποσες φορες χαλασε το τεχνητο οφσαιντ ο καραμπελας κλπ κλπ… αρα μενει να δουμε αν ο κωστενογλου θα συμμαζεψει τα ασυμμαζευτα.

σε σχεση με τον χιμενεθ ενα ειναι το σιγουρο: ο νεος κοουτς νοιαζεται πολυ παραπανω για την ομαδα απο οτι για το “εγω”.

Τι θα γίνει πια με αυτές τις κόκκινες του Μάκου? Δεν μπορώ να καταλάβω! Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος εκεί να του πει να μην είναι τόσο ηλίθια μαλακισμένος και να μην ζημιώνει συνεχώς την ομάδα? Όλο για διαμαρτυρίες και τσαμπουκάδες.

δυστυχώς από την νέα σεζόν ο gudjonsen

κριμα για τον ειντουρ.

για το χθεσινο τι να πω.σουπα απο τις λιγες.γελασαν και οι πετρες με την διαιτησια,7 στα 10 οσφαιντ λαθος(και απο τις δυο πλευρες μην παρεξηγηθω)…τουλαχιστον ειχαμε ψυχη!

άρχισαν τα σφραγίσματα…

[B]Σφράγισαν επιταγές της ΑΕΚ[/B]

Σε νέες περιπέτειες βάζουν την ΑΕΚ τα οικονομικά της προβλήματα που αντιμετωπίζει, καθώς από [B]χθες σφραγίστηκαν δύο επιταγές, ύψους 70.000 ευρών[/B], από το ταξιδιωτικό γραφείο με το οποίο συνεργάζεται η Ερασιτεχνική. Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ είχε δεσμευτεί να πληρώσει ένα χρέος της Ερασιτεχνικής, ύψους 140.000 ευρώ, στο συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο, για ταξίδια που έγιναν από όλα τα τμήματα την περασμένη περίοδο. Τ[B]α συγκεκριμένα χρήματα ήταν έναντι των οφειλών της ΠΑΕ προς την Ερασιτεχνική, από το 10% που πρέπει να αποδίδεται. [/B]Ποσά που δεν είχαν δοθεί ώστε η Ερασιτεχνική να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της, με τις δύο πλευρές να βρίσκουν μία… ενδιάμεση λύση με αυτό τον τρόπο.

[B]Ωστόσο, οι δύο επιταγές (φώτο) που έδωσε η ΠΑΕ στο ταξιδιωτικό γραφείο, δεν είχαν αντίκρισμα.[/B] Το θέμα προσπάθησε να λυθεί χωρίς να φτάσουμε στο σημείο να σφραγιστούν οι επιταγές, με την ΠΑΕ να καλείται να δώσει δύο νέες, με αντίκρισμα αυτή τη φορά. Κάτι για το οποίο και δεσμεύτηκε. Τελικώς, αυτό δεν συνέβη ούτε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου μπήκαν κάποια χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ, με αποτέλεσμα το ταξιδιωτικό γραφείο να προχωρήσει στο σφράγισμά τους και να επιλέξει τη νόμιμη οδό για να διασφαλίσει τα χρήματά του, για ένα ποσό που είναι ντροπή να μην έχει να το πληρώσει μία μεγάλη ΠΑΕ, όπως είναι η ΑΕΚ. Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο η διοίκηση της ΠΑΕ εκθέτει ανεπανόρθωτα και αυτή της Ερασιτεχνικής, η οποία έως και την ύστατη στιγμή έκανε προσπάθεια να μην «ντροπιαστεί» το όνομα της ΑΕΚ, παρότι το θέμα αφορούσε την ΠΑΕ.

ούτε την ερασιτεχνική δεν πληρώνει…και σε τέτοιους καιρούς δύσκολα θα σου κάνει την χάρη ο άλλος να περιμένει για αιώνες…

αυριο μονοδρομος η νικη
η θετικο αποτελεσμα τουλαχιστον

Πεταξε να τελειωνουμε ρε Μπελεκ!

Μαχιμη η ομαδα παντως, μπορει για το διπλο, πιστευω.

3 στα 3 και αντιο ευρωπη,δεν πειραζει,παμε για πρωταθλημα και αγιος ο Θεος.

Εμενα μου αρεσε η ομαδα. Εβγαλε φασεις και τουλαχιστον επαιξε με ενα καποιο παθος. Αδικο αποτελεσμα, απο ψοφιες ομαδες χανουμε γαμωτο (πλην Αντερλεχτ). Καλη καρδια.

ναι και εμένα δεν με χάλασε η ομάδα.δεν έπαιξε άσχημα.εβγαλε κάποιες φάσεις τις οποίες βέβαια όπως είδαμε τις έχανε το ταγάρι ο μπέλεκ.δείξαμε πάθος και ένα σχέδιο στο παιχνίδι μας.

Επισης θεωρω οτι πρεπει να παρει περισσοτερες ευκαιριες ο Κοντοες. Προσωπικα, πιστευω οτι μπορει να κρατησει πολυ καλα εκεινη την θεση. Ειναι και μικρος σχετικα και μου φαινεται πως το εχει.

Επισης, Αραμπατζης βασικος ε. Οχι επειδη δεν εκανε λαθη σημερα (στα γκολ δεν νομιζω να του καταλογιζει κανεις ευθυνες) αλλα επειδη ειναι ο πιο σταθερος απ’οσους εχουμε και αν δεν του δωθει τωρα ευκαιρια, τοτε ποτε?

o κοντοές όντως και εγώ είμαι υπέρ του να πάρει ευκαιρίες.δείχνει οτι το έχει.σωστός ο martian για αραμπατζή.αλλά ο μπέλεκ πολύ ΤΑΓΑΡΙ!!!

Ναι ρε γαμωτο, δηλαδη οταν εισαι σεντερ φορ και θες να εισαι βασικος κατι τετοια τετ α τετ πρεπει να ειναι επιπεδου προπονησης!

Μάχιμη και φιλότιμη! Αυτός ο Μπελεκ ρε γαμώτο κριάρι εντελώς. Ίσως με δεύτερο φορ δίπλα να έκανε δουλειά χρησιμοποιώντας το σώμα αλλά μόνος δεν λέει. Ο Βάργκας πάντως είναι παιχταράς! Και ναι πρέπει να επιμείνει σε Κοντοέ και Αραμπατζή.

αν και ηττα δεν ήταν κακή η αεκ…κάθε άλλο…έδειξε καλά στοιχεία…και αν είχε και άλλον στην θέση του περίεργου μπελεκ μπορεί να έπαιρνε και αποτέλεσμα…
πάντως ειχε πολλές απουσίες…
η κρίσιμη για την εικόνα του ματς ήταν μια…

[SPOILER]…του χιμενεθ.! για αυτό έπαιξε καλά.! :D[/SPOILER]

*βαργκας…ο θεριστής των γηπέδων…ούτε το οξυγόνο δεν περνάει απο αυτόν.!

αυτός ο κρίμσον δεν τον πάει μία τον μανόλο:p

ε δεν φταίω εγω που μόλις έφυγε σε 2 ματς έδειξε η αεκ τόσα πράγματα που δεν είχε δείξει σε τόσους αγώνες με τον χιμενεθ…
εδω χθες φάγατε 3 γκολ και κανένας δεν λέει κάτι…γιατί έδειξε πάθος και σχέδιο μέσα στο γήπεδο…αν δεν ήταν και αυτός ο μπελεκ…

το είπα από χθές και εγώ μεγάλο ΤΑΓΑΡΙ ο μπέλεκ.

Πολλα ταγαρια εχουν μαζευτει ρε σεις,αλλα τι να κανεις,να φευγουν 10 και να ερχονται παλι αλλοι 10 κ αυτο δεν ειναι λυση.

αυτος ο Μπελεκ πολυ χαζογκολης
πολυ παλτο ο ανθρωπος