Ισχύει. Τέλος από σήμερα ο Ντέμης!!!
ευτυχως μονο αυτο εχω να πω!!!μπραβο στους παιχτες παντως γιατι δειξανε ψυχη σε ενα ματς που ολα δειχναν εναντιον τους,δε παιζαμε καλα φαγαμε το γκολ χαλια ψυχολογια ολοι τους γιουχα απο το κοσμο αλλα καταφερανε να το κερδισουν!!ελπιζω μονο να τους ξυπνησει το γεγονος οτι ο κοσμος τους αποδοκιμασε εντονα!πολυ ωραιο γκολ ο τζιμπουρ!!οι διαμαρτυριες του αστερα για φαουλ του τζιμπουρ στον αμπαρη στο 2ο γκολ εχουν υποσταση?δε παρατηρησα κατι εγω
1)Ντεμή, σε ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες ( και είναι πολλά)… Αλλά όλα κάποτε τελειώνουν!!!
2)Δώνη, αυτή την εβδομάδα τι βιντεάκια θα δείξεις στους παίκτες για να μάθουν συστήματα??? Γιατί δε τους βάζεις να παίζουν football manager να τα μάθουν???Πόσο χειρότερος ήταν οι Κονέ και Τόζερ απο τον Λαγό και τους έδιωξες???
3)Σάχα, πότε θα μάθεις να στήνεις το τείχος σου σωστά???
4)Μαϊοστόροβιτς : ας του πεί κάποιος πως δεν έχει έρθει σε καμιά ομάδα Β’ Ελβετίας να πανηγυρίζει έτσι την ισοφάριση αντί να τρέξει να μαζέψει την μπάλα ( μονο ο Μπλάνκο το σκέφτηκε και το έκανε)
5)Χουανφράν…άστο αγόρι μου…μισή σέντρα δεν έβγαλες
6)Δημοσιογράφοι : αυτή είναι η δουλεία που κάνει ο Δώνης ?? Αυτός ειναι ο βράχος της άμυνας που πήραμε το καλοκαίρι (μαϊστόροβιτς) ??? Το μηχανάκι και αλάνθαστος σε όλη την προετοιμασία Ρίκκας που είναι ??? Ο Ζορμπάς που χαρακτηρίστηκε “ζορμπίνιο” πού είναι ??? Μόνο οι Καφές, Αλεξόπουλος, Γεωργέας, Μπλάνκο έχουν καταλάβει που παίζουν !!!
7)Original: Ρε παιδιά, με το να βρίζετε την μάνα του άλλου δεν καταφέρνετε τίποτα…Κατά τ’ άλλα καλά κάνατε σήμερα και αποδοκίμαζατε τα παικτάκια μας, τον προπονητάκο μας και τον πρώην πρόεδρο μας (μαζί με όλο το υπόλοιπο γήπεδο)… Κυρίως συμφωνώ με το σύνθημα : Άμα δε μπορείτε, να πά να γ…
Σημέρα πραγματικά έφυγα απο το γήπεδο με πιο πολλά νεύρα απ’ όσα είχα μετά το ματς με τον Ιωνικό (το 0-1 με Νατσούρα)… Κάθονται και πανηγυρίζουν λες και πήραν το παγκόσμιο !!! Και αυτός ο εκφωνητής τι ζήταγε απο τον κόσμο ??? Να αποθεώσουν τον Σουηδό και τον Τζιμπούρ και τον Λαγό ???
οι εν θερμω κρισεις ποτε δεν ευνοησαν κανεναν ομως…και εγω τσαντιζομαι που δε παιζουμε καθολου μπαλα αλλα μπορουν να δειξουν και αλλιως τη δυσαρεσκεια οι οπαδοι,οχι την ωρα που παλευει η ομαδα να γιουχαρουν συνεχως!!!
Οπως αναφερθηκε ο Ντεμης εκανε παρα πολλα καλα… Αλλα κ πολλες λαθος επιλογες οπως περσυ με το κολοσυμβολαιο του Φερερ κ τις χαζομεταγγραφες. Αν βεβεα εφερνε ενα πρωταθλημα κανενας δε θα μιλουσε. Εγω τον Δωνη τον συμπαθω ρε γμτ, αλλα οπως φαινεται δε τραβαει.
Η νεα προεδρεια, που ακουγονται τα ονοματα των Μανωλα - Μαυρου, θα ανανεωσει την ομαδα κ τον κοσμο. Εχουμε μπροστα μας ενα σημαντικο ματσ με Ξανθη εξω, παραλληλα με το αλλο ντερμπυ. Ελπιζουμε να δουμε μια νεα ανωδικη πορεια.
Παλι καλα που εβαλε το γκολ ο Τζιμπουρ γτ μεχρι τωρα δε με ειχε εντυπωσιασει. Οσο για τον Μαιστοροβιτσ, ειναι τερας ο τυποσ κ τοιχος, αλλα οποτε κανει λαθος ο ατιμος τρωμε γκολ.
Τσπ , ΑΕΚ κ στα δυσκολα
βασικα στην περιπτωση μας ισχυει το παλιο καλο συνθημα…
“οσο μας πληγωνεις τοσο μας πωρωνεις!!!”
αεκ till the bone ρεεεεε!!!
Για τον Μαύρο ok, αλλά αν ο Μανωλάς γίνει πρόεδρος της ΑΕΚ, η ομάδα θα γυρίσει σε εποχές Big Mac, Τροχανάδων κτλ…
κατι διαβασα οτι μπορει να προταθει και ο χατζηχρηστος για προεδρος…
καλόλ.
Zήτω που καήκαμε μετά…
Γιατί το λες αυτό;
Γιατί ο Μανωλάς για να το παίζει αρχηγάρα και μάγκας είναι μια χαρά . Και αυτός αλλά και όλοι όσοι είναι εκτός χορού. Για να τους δούμε να παίρνουν διοικητική θέση και να έχουν αυτοί την ευθύνη…
Ίσως αλλά γιατί θα επιστρέψει η ομάδα σε εποχές BigMac δεν κατάλαβα.
Αυτό θα το απαντήσει ο Cozy
Εννοώ πως θα γυρίσει σε τέτοιες εποχές σε επίπεδο γραφικότητας
Συγγνώμη, αλλά ή άποψή μου για την προσωπικότητα του Μανωλά είναι η χειρότερη δυνατή. Ο Ντέμης είχε και κύρος και ήθος (στα δικά μου μάτια), ο Μανωλάς τίποτα από τα δύο.
Sorry αλλά πρέπει να πω το ίδιο πράγμα. Γιατί το λες αυτό;
Υ.Γ. Αν και σύμφωνα με τον Κούλη ο επόμενος πρόεδρος της ΑΕΚ δεν θα είναι παλαίμαχος αλλά κουβέντα να γίνεται.
εγω συμφωνω με τον cozy ολοι κρινουν ευκολα οταν ειναι εκτος χορου…για να δουμε το μανωλα και καθε μανωλα σε ενδεχομενη κοντρα με original τι θα κανουν???αλλα εγω θελω χατζηχρηστο προεδρο να δω αυτος τι θα κανει σε ενδεχομενη κοντρα με την original…
Αυτα περι Χατζηχρηστου σαν προεδρος ακουγονται υπερτατα γελοια και σαν σεναρια αλλα και σαν μια υποθετικη πραγματικοτητα σε ενα παραλληλο συμπαν.
Μονο σε αυτην την ομαδα αυτα ε. Πληρωνεις απλα ενα εισητηριο για ποδοσφαιρικο αγωνα και βιωνεις θριλερ, βρισιδια, τρομερη εναλλαγη συναισθηματων και λυτρωση. Α και λιγο μπαλα. :lol:
Oποία κατάντια για μια ηθική πρωταθλήτρια…
οι μισές σου λέξεις σε αυτό το θρεντ είναι “ηθική” και οι άλλες μισές “πρωταθλήτρια”. να το προσέξεις αυτό :p. στην αεκ είναι πολυ αγαπημένο σπορ η εσωτερική φαγωμάρα εδώ και δεκαετίες… αυτοί οι οργανωμένοι μας έχουν πρήξει τα συκώτια με την αγνή και ανόθευτη αγάπη τους για την ομάδα (μη χε). άντε get a life που δεν έχετε με τπτ άλλο να ασχοληθείτε στη ζωή σας μιάσματα.