Αεκαρα

διπλο μεσα στη ξανθη αεκ ολε ολε διπλο μεσα στη ξανθη αεκ ολε ολε :metal:

Δύσκολο το βλέπω.

επ τι παιζει εδω…σε λιγο θα χουμε και ολυμπιακτζη και παναθηναικτζη

Σωστοοοοοοοοςςςς o dude.

Eπειδη ο μοντεκριστο ουτε σημερα ειδε τον αγωνα θα σας τα πω εγω.
Σφαγη της Αεκ στις εξι οχτω στέρνες.Σε 24 αγωνιστικες θα σας πω αν η Αεκ παει φετος για πρωταθλημα

:D:D:D:D:D:D

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαμε στο γήπεδο με υπερβολικά πολλά λάθη και μόνο 2 σουτ.
Η εικόνα ευτυχώς βελτιώθηκε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο που είχαμε και τον αέρα υπέρ μας.
Ισοφαρίσαμε σχετικά γρήγορα, αλλά τις ευκαιρίες που κάναμε μετά δεν τις ολοκληρώσαμε.
Δεν πειράζει να παίζεις έτσι (β’ ημίχρονο) και να μην κερδίζεις. Τουλάχιστον προσπαθείς. Στο δεύτερο μέρος κάναμε 9 σουτ αν δεν κάνω λάθος και είχαμε 2-3 κλασσικές ευκαιρίες.
Για μια ακόμα φορά, κάναμε υπερβολικά πολλά λάθη. Το τονίζει και ο Δώνης, αλλά δεν βλέπω να αλλάζει κάτι σε αυτό.

Μάλλον 3 μήνες εκτός ο Τζιμπούρ!!!

δεν πειράζει, τα χε βγάλει τα λεφτά του άλλωστε :stuck_out_tongue:

Θα κάνει παρέα στον Ρίκκα.
Τουλάχιστον είναι ευκαιρία για τον Παυλή. Θα σταματήσει να γκρινιάζει και ο Εντίνιο.
Μας έσωσε ο Τζιμπούρ με τον τραυματισμό.

η ομάδα φέτος είναι μαύρη απογοήτευση. ούτε αντέχω να την δω, ούτε να γράψω για αυτήν…

ο Λίνεν έμεινε άνεργος… λέω εγώ τώρα… είναι διαθέσιμος. απλά λέω

Ο Λινεν εμεινε τωρα ανεργος και σας κανει…Ο Λεμονης δεν σας κανει?:-k

εγώ κ τον Λεμονή θα έπαιρνα, αλλά φοβάμαι θα ξεκινήσουν φασαρίες με την 21 κ μόνο αυτό λείπει για να δέσει το γλυκό…

Δεν είναι ηθικό :stuck_out_tongue:

ναι είναι χάρτινο

χοχο

Ο Λίνεν κατά πάσα πιθανότητα πάει Αστέρα

Ρε εδώ τρώτε γκολ από τον Τσιτσομήτσο…Κλειδώστε το για φέτος ρε παιδί μου το τόπικ. Αφού δεν σας πάει :stuck_out_tongue:

καλύτερα τίμιο γκολ από πιο τίμιο Τσιτσομήτσο, παρά ταμπουρόσαυρος για το Χ

Καλά πήγε το ματς για τους παίχτες του στοιχήματος. 1Χ και under, από τα στηρίγματα του δελτίου.
Πακέτο Τσιτσομήτσο και Κουτσιανικούλη θέλουμε. Άντε και τον Όμο σε τιμή ευκαιρίας.
Χτές πάντως η ομάδα έδειξε ότι αν θέλει μπορεί να προσπαθήσει να κερδίσει κανένα ματς. Κάτι ψιλοπάσες βγήκαν.
Αλλά είναι δυνατόν να τρώς γκολ και από την ομάδα του Χατζάρα που δεν ανεβαίνει τη σέντρα και πάει για μια αξιοπρεπή ήττα ?
Η πλάκα ήταν που ο εκφωνητής τόνιζε ότι ο Ηλυσιακός/Αιγάλεω δεν αντέχει να πάει στην παράταση λόγω κούρασης των παιχτών που παλεύουν για την παραμονή, αλλά η ΑΕΚ δεν τους λυπήθηκε ούτε αυτούς. Τους πήγε με το έτσι θέλω στην παράταση και αν ήθελε τους έβαζε να βαράνε και πέναλτι μέχρι αύριο.
Άλλο που θα αποκλειόμασταν τότε.
Γερά το Σάββατο να πάρουμε αποτέλεσμα από τον Πανσερραϊκό.

Το κάνω κορνίζα και το βάζω πάνω από το κρεβάτι μου ώστε να το βλέπω το βράδυ πριν κοιμηθώ!!!

το έχω ξαναπει κ παλιά…