Αεκαρα

Προ των πυλων λενε πως ειναι ο Μανωλας,αληθεια μπορει να αλλαξει κατι στην ΑΕΚ η εισοδος του μανωλα σε καποιο ποστο? Προσωπικα πιστευω οχι.:-s

Ουτε εγω πιστευω οτι μπορει να αλλαξει κατι ουσιαστικο.

Βαλτε ενα μαμημενο γκολ ρε θα βγαλουμε καρκινο.

Bγαλαμε ηδη,ετοιμοθανατους μας βλεπω!:p:? Η φετινη χρονια δεν παλευεται με τπτ,η εικονα μας τραγικη…[-X

Πασα οπου να 'ναι του Λαγου και ο Αλεξοπουλος κανει φαουλ στον αντιπαλο για την παρει και φυγει.
Γυρναει και: “Που την δινεις ρε μαλακα??” :lol:

Ε τι να αλλο να του πει?:lol::lol:

Αυτος ο Σκοκο μονος του παιζει ρε γμτ… Πριν απο 2 λεπτα εκανε μια τριπλα για highlights.

Κατρακύλα… Προβλέπω παραίτηση Δώνη σήμερα!

Σας παρακαλω. Αποσυρθητε για φετος. Παρτε τον κωλο σας και στον ΔΙΑΟΛΟ απο’δω. Αποζημιωση στους κατοχους διαρκειας γιατι αν ημουν ενας απ’αυτους τοτε θα ηθελα να καψω το γηπεδο για να εκτονωθω.

Πεταχτε τις φανέλες κοπρίτες…Και αντε παιχτε μπάλα στον Πυρσό Γρεβένων…

Ο Ντεμης προλαβε και εφυγε…Οι αλλοι θα προλαβουν???:-s:?:!::!:

Ειχε δηλωσει ο Ντεμης οτι αυτη η ΑΕΚ ειναι η καλυτερη επι προεδριας του? Να χαρω εγω…

Βλέπω ένα άσπρο άλογο να καταφθάνει…

Αργει πολυ?:stuck_out_tongue:

Ισως να ειναι καλη λυση αλλα μονο αυτο λειπει για να μας φαει ολοκληρωτικα η διχονοια.

Ο κωλοτουμπας ο μοντε παλι δεν ειδε τον αγωνα σημερα?Εχω αρχισει να πιστευω οτι ειναι το γουρι της Αεκ.Οταν δε βλεπει τον αγωνα παντα ερχεται ασχημο αποτελεσμα :lol::lol::lol::lol:

Αυτό που είπε ο Μέταλ Λοζ. Μπορεί να είναι η ιδανικότερη λύση, αλλά θα φέρει ακόμα μεγαλύτερο διχασμό. Πάντως θα έχει πολύ πλάκα να γυρίσει ο Ντούσαν!

Μπήκε ναυτάκι ρε! Καλύτερα για αυτόν που δεν τα βλέπει, φυλάει την υγεία του :lol:

για Λινεν ακουγεται εντονα…

λολ κ για Μπαγεβιτσ ακουσα… να δουμε θα τολμησει να γυρισει ?? :stuck_out_tongue:

υπαρχει και πιο κατω??η απαντηση την επομενη αγωνηστικη…:pπερα απο την πλακα η παραιτηση του δωνη ειναι επιβεβλημενη!!παντως αν ερθει ο λινεν για προσωρινη λυση καλος ειναι αλλα μου φενετε λιγος για προπονητης της ΑΕΚ .

ο Λινεν ειναι αξιολογος προπονητης. το χει δειξει. στον πανιωνιο θα το μετανιωσουν που τον εδιωξαν. ο ανθρωπς ξερει μπαλα και πολυ μαλιστα.
μακαρι να τον ειχαμε στην εθνικη.

Δίδυμο Λίνεν - Ντούσκο και τεχνικός διευθυντής ο Ίβιτς.