Αεκαρα

Τιποτα αλλο??:smiley:

Σάντος : Βοηθός προπονητή.
Άντε και Κωστένογλου : υπηρεσιακός (για τις δύσκολες ώρες) :stuck_out_tongue:

Τέλος ο Δώνης, φαβορί ο Κωστένογλου!

Δίδυμο Κωστένογλου - Παναγία :lol::lol::lol:

Πλεον και επισημα… http://www.aekfc.gr/index.asp?a_id=74&n_id=4624

Κριμα ρε γμτ, ηταν ενας προπονητης που τον πιστευα, κριμα που δεν βγηκε και θεωρω δικαιολογημενη την απομακρυνση του.

Μπα. Από αυτό θα χόρτασαν οι παίχτες με τον Δώνη. :stuck_out_tongue:
Μάλλον ο Μπάγεβιτς έκλεισε στον Αστέρα. Ένας Κετσπάγια δεν θα μας έπεφτε άσχημα, αλλά έχει προκριματικά Τσάμπιονς Λίγκ αυτός σε λίγο.

Χαζος ειναι ο Κετσπαγια να φυγει απο την Ανορθωση???
Λινεν ή Κωστενογλου βλεπω.

κωστε τωρα και το καλοκαιρ τιμουρ…

Aυτο ακουγεται ωραιο και το σκεφτηκα αλλα δυσκολο παλι μου ακουγετε. Αν βγει παλι προκριματικα Τσ.Λ. η Ανορθωση και δεδομενης της φετινης πολυ καλης χρονιας αλλα και τους ιδιαιτερου δεσιματος που εχει με την ομαδα (ηταν για αρκετα χρονια λατρεμενος παιχτης της) μου φαινεται δυσκολο να αφησει την Ανορθωση για την ΑΕΚ το ερχομενο καλοκαιρι.

εδω ειναι τα σοβαρα ρε METAL_LAWS… :lol:

Ο Ντουσαν δεν παει Τριπολη… θα ρθει σε σας ή οχι??

να που ξαφνικα χαλασε του ντουσαν στην τριπολη…λετε να πιεζετε απο μελισσανιδη για ΑΕΚ??

Ντούσαν θα μπορούσε να πάει Αστέρα μέχρι τέλος χρονιάς και νάρθει μετά σε μας. Για να κάνει την προετοιμασία και όλα όπως θέλει.
Αλλά τώρα βλέπω Κωστένογλου ή κανά Σαβέβσκι ή Μανωλά (?) που κάποτε είχε και την Εθνική Νέων αν θυμάμαι καλά.
Και ο Φερέρ, ελεύθερος είναι :lol:

Πολυ δυσκολα να ερθει ο Ντουσαν οχι μονο επειδη δεν θελει αυτος αλλα και επειδη οι μετοχοι στην μετα-Ντεμη εποχη προσπαθουν να πανε οσο γινεται με τον κοσμο γιατι δεν αντεχει η ομαδα αλλη φαγωμαρα και αυτοι οι καφροι εδειξαν οτι εχουν αρκετη δυναμη.
Κωστενογλου βλεπω.

Μόνο με συνδυασμό Ντούσαν-Μελισσανίδη θα αλλάξετε πορεία. Και όχι απλά θα άλλάξετε πορεία αλλά θα γίνετε και πολύ ανταγωνιστικοί, κακά τα ψέματα.

Ο Κετσπάια απέδειξε πως είναι προπονητάρα αλλά λογικά μετά τίς φετινές εμφανίσεις στο Τσου Λου θα δοκιμάσει να βρεί δουλειά σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα, ίσως και Αγγλία όπου έχει άκρες από όταν έπαιζε.

Θελει κανεις απο τους ΑΕΚτζηδες τον Ντουσαν???
Εγω παντως, οσο καλος κ αν ειναι, οσο ΑΕΚ κ αν ειναι, δεν τον θελω…[-X

Η λογική αυτό λέει. Αλλά ρε παιδί μου, 15 χρόνια μετά θα πάει να πάρει πρωτάθλημα με το ίδιο “team” που είχε τότε; Καλώς ή κακώς, τα reunion έχουν πολύ μικρό ποσοστό επιτυχίας…
Σα να γυρίσουν στον μπασκετικό Ολυμπιακό Ιωαννίδης-Κόκκαλης :lol:

εγω γουσταρω ντουσαν γιατι και τη 2η φορα που ηρθε επαιξε καλη μπαλα η ΑΕΚ και αν τα μαλακισμενα της original τον αφηναν να κανει τη δουλεια του θα πηγαινε ακομα καλυτερα η ομαδα!!!

φιλική προσφορά moderator:

θες να μιλήσω με τον αντμίν να σου αλλάξουμε το όνομα? :stuck_out_tongue:

πιο παλια την στηριζα την original αλλα γενικα με αυτα που κανει με εχει ξενερωσει…οταν θελουν κανουν γαμω τις ατμοσφαιρες στο γηπεδο αλλα γενικα τωρα τελευταια νομιζουν οτι η ΑΕΚ ειναι τσιφλικι τους!!!

για το ονομα ξερω οτι δεν γινεται να αλλαξει…

Έχω ξενερώσει και γω με αυτούς. Η κακή φανατίλα δεν κάνει καλό. Και στο κάτω-κάτω ποιοι είναι αυτοί που τα ξέρουν όλα? Μια γνώμη πρέπει να την έχουν. λογικό. πρέπει κάθε φορά να την επιβάλλουν? Ο Ντέμης είχε περάσει από εκεί…Κάτι ήξερε που τα έβαλε μαζί τους.