Αεκαρα

Η Original εδώ και πολλά χρόνια είναι μάστιγα για την ΑΕΚ…

συμφωνω απολυτα!!!εγω επικροτω τη σταση που κρατησε ο νικολαιδης απεναντι τους!!!δικιο ειχε…ποιος ειναι ο χατζηχρηστος που θα πει στους μεγαλομετοχους “καλο θα ειναι να μην παρετε το μπαγεβιτς…” τους απειλει κιολας???στα @@ μας ας μην πηγαινουν στο γηπεδο αν δε τους αρεσει…απο το να πηγαινουν και να βριζουν και να γιουχαρουν την ομαδα καλυτερα να μας αδειασουν τη γωνια!!!

Παιδες δε λεω, ο Ντουσαν μπορει να ειναι μια καλη περιπτωση, αν κ πιστευω η καλυτερη θαταν ο Τιμουρ. Απο τη μια ο πρωτος νυχτα εφυγε κ πολυς κοσμος δε ξεχνα, απο την αλλη ο Τιμουρ εχει μεγαλοπιαστει κ σιγα μην ερθει στην ΑΕΚ.
Τωρα μεταξυ Λινεν - Κωστ. , θα ψηφιζα Λινεν , ο αλλος μ φαινεται πιο πολυ μια λυση αναγκης κ δεν επαρκει να ανεβει το ηθικο.

Τι δεν ξεχναει ο πολυς ο κοσμος?

Ισχυει απολυτα.

Θελω Ντουσαν αλλα φοβαμαι τα παρελκομενα παλι… Η τελευταια του θητεια ιδιως ηταν εφιαλτικη, ανθρωπος ειναι και αυτος.

Ηταν ανεντιμη η κινηση του τοτε προς τον γαβρο, τα παρατησε ολα κ πηγε στα λεφτα στα σκυλι

Εσυ αν δουλευεις στην Α εταιρεια και ερθει η Β και σου δωσει τα διπλασια δεν θα πας?:-k

θα πάει αλλά μπορεί να κράζει τον Ντούσαν γιατί είναι ανήθικος :lol: Από τότε έχουν ένα πρόβλημα με την ηθική και το ηθικό γενικότερα…

Δεν κανουν ετσι οι επαγγελματιες, οταν εισαι σε μια ομαδα πιστευεις σε αυτη κ μενεις μαζι της κ στα δυσκολα. Αν σε καθε αναποδια την κανεις τοτε σωθηκαμε

οι επαγγελματιες λοιπν πανε εκει που τους πληρωνουν καλυτερα…

εντελως εγκυκλοπεδικα ε

όπως ο Ντέμης όταν πήγε στην Ατλετικό ή η εξέδρα όταν έβριζε το γκολ του Μαϊστόροβιτς. Συμφωνώ με evil!

+1 αν και πιστευω οτι αν ερθει τωρα θα ειναι λαθος γιατι δεν τον βλεπω να βγαζι την χρονια λογω της γ…ς της original .αν ερθει καλοκαιρακι με επιστροφη στα διοικητικα του τιγρη τοτε τα βλεπω πολλυ καλυτερα τα πραγματα.το μονο που δεν θελω τωρα για την ομαδα ειναι διχονια!!

Ούτε ο Μελισσανίδης ήταν εκεί, όταν η ΑΕΚ κινδύνευε να πέσει κατηγορία, αλλά παρόλα αυτά η Original τον θέλει, επειδή έχει τα λεφτά.

Εγώ είμαι πάντα υπερ του Μπάγεβιτς. Ειδικά τώρα που δεν έχουμε βεντέτες στην ομάδα. Πιστεύω μπορεί να εκμεταλλευτεί το υλικό που έχουμε, αν και δεν έχουμε άκρα καθόλου.

H αλήθεια είναι πως όσο και αν αντιπαθω τον Μπάγεβιτς για κάτι παίκτες σαν τον Πλιάτσικα, τον Ζορμπά, τον Παυλή και τον Κουτρομάνο είναι ότι πρέπει.

Συμφωνώ. Αντίθετα ο Μπασινάς θα ξεχάσει τη λέξη “ενδεκάδα”

Παλι τσαμπα λεφτα με το παλτο

Προφανώς και θα πάω σαν σωστός επαγγελματίας αλλά αν η Β εταιρεία είναι αντίπαλος δεν θα το παίζω αφοσιωμένος στην Α. Θα φύγω αμέσως. Ούτε θα χαλούσα μεταγραφές της Α εταιρείας για να τις έχω μετά στην Β καταστρέφοντας έτσι την Α. Και βέβαια αν αργούσα κάνα εξάμηνο να πάω στην Β δεν θα έλεγα ψέμματα παντού πως δεν έχω κάνει καμία συμφωνία ενώ την ίδια στιγμή θα είχα μυστικές συσκέψεις με την Β εταιρεία για να την κάνω καλύτερη. Αν τα έκανα όλα αυτά δεν θα λεγόμουν επαγγελματίας.Θα λεγόμουν προδότης.

εκτός αν δούλευες στα ΑΒ Βασιλόπουλος!

Ναι ξέρω… Το γάμησα λίγο με το Α και το Β αλλά αφού έτσι ήταν το παράδειγμα…

Σήμερα ή αύριο οι ανακοινώσεις λένε τα ρεπορτάζ 8O8O8O