Αεκαρα

αυτό που έκανε με την μάσκα είναι ύψιστη γραφικότητα κ για αυτό… τον πάμε !

έλα ρε Ζορό !

πάντως απ’ότι άκουσα πάλι μέτρια η ομάδα σε ένα γήπεδο χωράφι με ομάδα ταμπούρι…

δεν την είδα γιατι έδινα !

To πρώτο ημίχρονο ήταν από τα χειρότερα της ΆΕΚ που έχω δει. Στο δεύτερο ήταν απλά μέτρια.
Είναι θετικό που νικήσαμε με τέτοια εμφάνιση, αλλά μια του κλέφτη δυο του κλέφτη…
Στη Λειβαδειά πρέπει να παίξουμε και λίγο μπάλα. Λογικά ο Λύμπε θα παίξει στη θέση του Ρίμπο. Εγώ θα προτιμούσα και Τόζερ στη θέση του Μαντούκα.

Πέρυσι τέτοια εποχή είχατε παίξει καλύτερα σε δύο παιχνίδια και είχατε δύο βαθμούς. Αν συνεχίσει ο Ζορό και ανέβει ο Ρίμπο, χτυπάτε πιο πολύ από ποτέ πρωτάθλημα.

Ελα, εγινε ηδη μορφη!8)

αυτές οι μάσκες θα μοιράζονται στο ΟΑΚΑ,στα καθίσματα διπλωμένες ή με τα διαρκείας ή από το περιοδικό της ΑΕΚ,έστω?:-s

Άνετη νίκη απέναντι στο Λεβαδειακό. Σκόρερ οι Tozser, Blanco, Ramos, Κονέ . Παίξαμε σαφώς καλύτερα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές, όχι όμως διαστημικά (ακόμα). Το ντεφορμάρισμα του Ζήκου είναι διαρκές και φάνηκε και σήμερα. Δεν γίνεται τέτοιος παίχτης να παίζει όπως έχει κάνει μέχρι τώρα αυτές τις αγωνιστικές.Και ο Manduca έξω από τα νερά του ακόμα. Ο Macho επίσης στις ευκαιρίες του Λεβαδειακού αντέδρασε σωστά, ιδιαίτερα στο αρχικό κρίσιμο τέταρτο με εικοσάλεπτο. Αν η Ξάνθη δεν κερδίσει, τότε είμαστε μόνοι πρώτοι με 3/3, καλύτερη επίθεση και άμυνα. Μια χαρά δηλαδή.:slight_smile:

Η ΑΕΚ παίρνει αποτελέσματα,χωρίς να παίζει καμιά φοβερή μπάλα, δείχνοντας μετά από πολλά χρόνια χαρακτήρα μεγάλης ομάδας!Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.Είμαι 19 και στο τελευταίο πρωτάθλημα ήμουν 6,ουσιαστικά δεν το έζησα1Είμαι με 4 κύπελλα,εδώ ο ΠΑΟΚτζής έχει ζήσει 2,θέλω επιτέλους πρωτάθλημα!!!

Πρωτάθλημα θα πάρουμε,όλους θα τους τρελάνουμε.6Χ6=18.Τώρα ένα δωράκι από Λεβαδειακό και ΠΑΟΚ την Κυριακή και πάμε για γύρο του θριάμβου στη Λεωφόρο!Και μη γίνει καμιά στραβή με το Φωστήρα και ρεζιλευτούμε δεύτερη σερί χρονιά.

Υ.Γ. Θυμάστε αδέρφια χανούμια,τι λέγαμε όταν έφυγαν Τσιρίλο και Σορεντίνο?Ότι θα τρώμε πολλά γκολ φέτος.Τελικά δεν ήταν μόνο θέμα Ίβιτς οι καλές μεταγραφές,κι ο Ντέμης αποδεικνύει ότι κόβει το μάτι του και τώρα που έχει κάποια στοιχειώδη οικονομική άνεση δεν παίρνει παλτά!

Xairomai poly pou estrwse h amyna giati stous prwtous agwnes edeixne oti tha einai h Axxilios pterna mas. Kai vgikan kai oi Maho, Geraldo kai en telei kai o Morreto!:slight_smile:

οταν αρχιζω και βλεπω επαρση κυριως στους Αεκτζηδες σιγουρευομαι οτι θα το παρουμε και φετος:p :stuck_out_tongue:

Κυριως οταν πιστευουν οτι η αμυνα τους εφτιαξε, χωρις να εχουν παιξει και με καμια σοβαρη επιθεση αντιπαλοι…

Poly apla den prokeite na fame 3 apo ton Ergoteli!:stuck_out_tongue:

Eνώ ο Ολυμπιακός που έχει φάει εφτά γκολ στις πρώτες έξι αγωνιστικές έχει παίξει κόντρα σε απίστευτες επιθέσεις…

Υπαρχει κ μεταξυ μας ματς…

Safws! Kai gi’ayto anypomonoun oloi!

υπάρχει ακόμα ΑΕΚτζής που να περιμένει με λαχτάρα ντέρμπι?:-k :-k :-k

Ο ΟΦΗ νομιζω εχει μια απο τις καλυτερες επιθεσεις, τη δευτερη βασικα μαζι με σας. Αλλα ετσι κι αλλιως δεν ειπαμε ποτε οτι εφτιαξε η αμυνα μας…

Με σας μπορει γιατι ενα καθε χρονο το κερδιζει. Με μας δεν ξερω το γιατι. 6-3-0 το σερι…

την τελευταία φορά σταματήσαμε στα 4 και αλλάζαμε πάσες στη σέντρα…

K εγώ ανυπομονώ για ντέρμπυ…

Αφού πήρε διπλό ο γαύρος, όλα γίνονται φέτος. Διαφωνεί κανείς ?

Το σχόλιο για τις υπερεπιθέσεις που έχουν ρίξει 7 στον γαύροτα είναι επιτυχημένο.

Εγώ δεν λέω πρωτάθλημα από τώρα, αλλά χαίρομαι που όλοι υποτιμάτε την αρμάδα

Παντως στο μεταξυ μας ντερμπι βαλτε τερμα το Μορεττο που εχει “αναγεννηθει” κιολας και “επιτελους δειχνει τη κλαση του”(οχι τιποτα αλλο για να διαβαζουμε αυτα τα πραγματα σκαμε κι ενα γιουρο#-o ),να βοηθησετε και τον Νταρκο στη προσπαθεια του να βγει πρωτος σκορερ:p :stuck_out_tongue: