Εγω δεν την υποτιμω. Θεωρω οτι ειναι η καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη…
Pes ta xrysostome! Ela min kryvesai pia! Den eisai monos…
Rudolf eimaste filozwoi gia ayto sas afisame na xareite toso, em 3oi em na min nikousate…krima, tha eperne tin omada o Tzigger kai tha pigaine stin Kypro!
πριν από λίγο ο Καρπετόπουλος είπε στο ραδιόφωνο ότι από τους 3 του κέντρου καλές και υπέρ της διαιτησίες είχε μόνο η ΑΕΚ… Έτσι για να γίνεται κουβέντα…
Egw den tha elega oti mono ayti eixe kales fetos alla oti eixe tis kalyteres!8)
Ο Χ"χρηστος κανει μεταδοση του αγωνα με τον Φωστηρα?
Το παλικαρι εκτως του οτι ειναι εντελως βαμμενος δεν εχει και ιδεα απο μπαλα
ΠΑΡΩΝ!
Ρε το έχουμε το 7Χ7 με ΠΑΟ!!!
[SIZE=“1”]Κάτι μου λέει ότι θα εκτεθώ σε λίγες μέρες με αυτή μου τη δήλωση…[/SIZE]
προβλεπω πρωταθλημα φετος…μακαρι!
Καλά τα πήγε η ΑΕΚ σήμερα και στα 2 αθλήματα…:roll:
Δεν φανταζεσαι ποσο λιγες μερες…
Ο Ριβάλδος είπε ότι δεν πρέπει να ψάχνετε για δικαιολογίες όταν δεν παίζετε καλά και ότι παίξατε σαν μικρή ομάδα.
:-s
Να παραθέσω link?το’δα σε όνειρο
όταν ο Ρίμπο τα έλεγε αυτά και έπαιζε στον Ολυμπιακό, τότε γινόταν της πόρνης… Πρόβλημα με λάτιν ο Μπάγεβιτς, υπ’ατμόν ο Σόλιντ , κλπ… Τώρα απλά δεν έγινε και τίποτα. Ζηλεύω το τμήμα δημόσιων σχέσεων της ΑΕΚ
πέρα από δαύτο,που κάμει θαύματα φέτος,άλλα αίσθηση κάνει όταν μιλάει ο Ριβάλδο στην ΑΕΚ (όπου μοιάζει να γυαλίζει ω σαν χρυσός μέσα στη λάσπη) και άλλη όταν μίλαγε στον ΟΣΦΠ (σαν να’ταν πιο “ίσα” τα πράγματα κείθε α)
Το κακό είναι ότι είχε δίκιο ο Ριβάλντι…
Αλλά και αυτός δεν έπαιξε, ένα φάουλ βάρεσε…
Και εβγαλε και την ασιστ στην ευκαιρια του Μπλανκο. Γενικως, δεν εχω καταλαβει τι ακριβως περιμενουν οι ΑΕΚτζηδες απο τον Ριμπο φετος…
Δεν περιμένω τίποτα από το Ρίμπο, αλλά δεν μπορεί να έρχεται και να μου λέει για πρωτάθλημα και άλλα τέτοια και να είναι εξαφανισμένος. Αμα είναι να πάει καλύτερα στη Σαουδική Αραβία που δίνουν και καλύτερα λεφτά και ας μην παίζεις…
O Ριμπο παιζει αυτο που μπορει. Οι εφημεριδες που τον παρουσιασαν ως μεσσια στην ΑΕΚ φταινε…
Χαλαρωστε ρε…εχει ψωμακι ακομα το πρωταθλημα!Κανεις δεν βγαζει ματια οποτε για μενα ειναι ανοιχτο ακομα και για τους 3!
Καλά αυτό που μπορεί δεν ξέρω άμα το παίζει, αλλά εγώ από όταν ήρθε δεν περίμενα ότι θα κάνει κάτι. Απλώς δεν είναι όμορφο ένας τέτοιος παίχτης να παίζει σαν κούτσος (σε σχέση με τη δική του κλάση πάντα). ¶μα δεν μπορεί, να αποσυρθεί και να κάνει κάτι άλλο. ένας λόγος που θοαυμάζω τον zidane είναι επιδή αποσύρθηκε χωρίς να φτάσει σε σημείο να σέρνεται.
Τι παει να μπει αμα δε μπορει να αποσυρθει? Το θεμα δεν ειναι του ΡΙμπο ειναι του προπονητη που τον επελεξε. Οτι δεν κολλαγε στην ΑΕΚ ετσι οπως παιζει ο Φερερ και με τους παικτες που εχει νομιζω ηταν προφανες…