Αεκαρα

Αντιγράφω από συνέντευξη του Ίβιτς που πόσταρα στο τόπικ του Άρη:

Γιατί έφυγες από την ΑΕΚ πριν τελειώσει το συμβόλαιό σου;

«Με τα όσα έγιναν από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάιο, καλύτερα που έφυγα. Από τον Ιανουάριο, που έφυγε ο αδερφός μου και μέχρι τον Απρίλιο, δεν έπαιξα καθόλου κι ενώ η ομάδα δεν πήγαινε καλά. Όταν η ΑΕΚ έμεινε από παίκτες, λόγω τραυματισμών, τότε έπαιξα μερικά παιχνίδια και νομίζω ότι τα πήγα καλά».

Πιστεύεις, δηλαδή, ότι η αποχώρηση του αδερφού σου επηρέασε και τη δική σου τύχη.

«Εγώ λέω απλά ότι από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο ήμουν στην κερκίδα. Ο καθένας μπορεί να δει τα γεγονότα και να σκεφτεί ό,τι θέλει. Τον λόγο που έφυγα από την ΑΕΚ μπορεί να τον καταλάβει ο καθένας. Εγώ πρέπει να το πω; Μετά από δυόμισι μήνες στον Άρη, μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος που έφυγα από εκεί».

Νωρίτερα, πάντως, στις αρχές εκείνης της σεζόν είχες κι έναν τραυματισμό.

«Ναι, τη ζημιά που έπαθα στη Γαλλία με τη Λιλ. Ένα τράβηγμα στον δικέφαλο, που με άφησε έξω δύο μήνες! Γιατί έμεινα τόσο καιρό έξω μ ένα απλό τράβηγμα;»

Γιατί;

«Στην ΑΕΚ είχαμε πολλούς τραυματίες, που αργούσαν να επιστρέψουν. Φταίνε οι παίκτες ή μήπως η ιατρική ομάδα; Λογικό δεν είναι να το σκεφτεί κάποιος; Εμείς είμαστε επαγγελματίες και κάνουμε αυτό που μας λένε οι ειδικοί. Τελικά, πήγα σε κάποιον άλλον εκτός ομάδας για να κάνω θεραπείες κι αυτός με βοήθησε πολύ να γυρίσω. Αν έμενα μαζί τους, θα ήμουν ακόμη έξω για ένα τράβηγμα!»

Το καλοκαίρι, αλλάξατε ιατρικό επιτελείο?

Μαλλον αλλαξε, και το δικο τους ηρθε στον Θρυλο! Πολλες θλασεις και τραβηγματα φετος…

Χωρις πλακα πηραν 1-2 ποδι απο το ιατρικο επιτελειο. Μα δεν βλεπεται ηδη διαφορα??? Σκετο νοσοκομειο ειμασταν περισυ ηδη τετοιον καιρο:)
Εγκλημα παντως η συμπεριφορα του Φερερ στον Ιβιτς, πολυ πουστικα του φερθηκε και δεν το αξιζε.

Δυστυχώς θα συμγωνήσω πως ο Ίβιτς αδικήθηκε στην ΑΕΚ.Και επίσης ακόμα δεν κατάλαβα,αφού θέλαμε να σώσουμε 200000 ευρώ,γιατί δοώξαμε τον Καμπάνταη και κρατήσαμε τον Καπετάνο.

Πες μου ποιος γκαβος ομως θα επερνε τον Καπετανο!:smiley: Του Καπανταη το συμβολαιο τελειωσε το καλοκαιρι και εφυγε ελευθερος.

Στο δεύτερο σκέλος θα συμφωνήσω, όσον αφορά όμως τον Ίβιτς, είχε δέιξει πως έχει ικανότητες, αλλά φαγώθηκε γιατί έφυγε ο αδερφός του από την ΑΕΚ…

ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΜΑΔΑ!!!:smiley:

Μπραβο ρε ΑΕΚΑΡΑ,αντε να γουσταρουμε λιγακι!!!8)

Ελπιζω ο Φερερ να μην αφησει τον Μπλανκο αυριο εξω και μας ξενερωσει!!Ας τον βαλει μεσα να παιξουμε με 2 μπροστα…Ασε που ειναι μεσα στις φασεις και μπορει να σου κανει ευκαιρεια απο το πουθενα κατι που θα χρειαστει αυριο!!Αλλα μου φαινετε πως θα το γαμησει ο Φερερ στην ενδεκαδα οπως και με τον βαζελο…

Σημερα υποστηριζουμε ΑΕΚ. Ελα παμε λιγο :!:

τι κανετε???

:lol: :lol:

¶σε ρε κακομοίρη!
Τους είχαμε ρε.
Τάσο Πάντο, πσόφα. ΓΚΕΙ.

Παναθα ειμαι. Απλα τυχαινει να ειμαι και φιλοαεκτζης. Αυτο δε μεταφραζεται ως αντι-γαυρος, υπαρχει τεραστια διαφορα.

Καλά κάνεις. Κριτική του ματς θέλω. Βασικά εγώ ξενέρωσα στην αρχή με κάποια σφυρίγματα…
Πάντως (και όχι Παντος) αμα δεν τραυματιζόταν ο Λεντέσμα τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα πιστεύω…

κριτική δες στο τόπικ για το πρωτάθλημα.

διαφωνώ πάντως. πιο δύσκολα ναι, πολύ πιο δύσκολα όχι. απτην στιγμή που η ΑΕΚ κατάλαβε ότι ο γαύρος δεν είναι υπερομάδα όπως παλιά, χτύπησε το ματς στα ίσα. κ το σκορ την αδικεί.

Οταν ο Ολυμπιακος ηταν υπερομαδα (επι Μπαγεβιτς, 96-99) η ΑΕΚ ειχε 4 νικες, μια ισοπαλια και μια ηττα για το πρωταθλημα, καθως και 2 νικες για το κυπελλο… :wink:

ποιο φρικτη αεκ δεν εχω ξαναδει…η χειροτερη των τελευταιων χρονων…πρωταθλημα πολυ δυσκολα θα παρει κ ουεφα αν συνεχισει με την ιδια τακτικη…αφηστε το

Λάουντρουπ: «Καλή η κλήρωση με ΑΕΚ»

Ικανοποιημένος από την κλήρωση του Κυπέλλου UEFA που έφερε την Χετάφε αντιμέτωπη με την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο προπονητής των Ισπανών, Μίκαελ Λάουντρουπ. Ο Δανός τεχνικός δήλωσε πως δεν είναι η «Ένωση» μέσα στις ομάδες που ήθελε να αποφύγει και πως σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε την Ζενίτ και την Γαλατσαράι.

«Είμαι ευχαριστημένος από την κλήρωση. Ήθελα να αποφύγουμε τη Ζενίτ ή τη Γαλατασαράι και το καταφέραμε. Προτιμούσα τη Ζυρίχη ή την Αμπερντίν. Η ΑΕΚ είναι μια από τις τρεις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα μαζί με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, [size=“4”]αν και ο δεύτερος είναι λίγο πιο πάνω[/size]», είπε και συνέχισε ο πάλαι ποτέ άσσος της Μπαρτσελόνα: «Θα συναντήσουμε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Επίσης, είμαστε τυχεροί που δεν θα πάμε στη Νορβηγία ή στη Ρωσία με 10 βαθμούς υπό το μηδέν τον Φεβρουάριο. Θεωρώ ότι είναι μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση απέναντι σε μια ομάδα που έχει παίξει πολλές φορές στην Ευρώπη. Έχει καλή ομάδα και θα είναι περίπλοκα».

αφήστε ήσυχη την ΑΕΚ μωρέ !

Τωρα Κρισπ ξερεις ποιος θα φταιει αν δεν παρει πρωταθλημα η ΑΕΚ.