Αεκαρα

τα γελάκια των ανθρώπων της Τσέλσι τα είδες μετά την κλήρωση α

Στοιχημα οτι θα προτιμουσαν τη Φενερ…

Πιο πολύ ψάχνουν ποια ομάδα θέλουν για τα φιλικά τους,παρά τον αντίπαλο στους 16.
ναι,αλλά σπαμάρουμε και δεν είναι σωστό.

ΑΕΚτσηδες τι αποψη εχετε για τον Φερρερ? Οι “χρυσες αλλαγες” του σημερα τον δικαιωνουν ή τον εκθετουν? Πως σας φαινεται οτι στις ηττες σας ο Μπλανκο τρωει παγκο?
Προσωπικα θεωρω οτι οι 11αδες που επιλεγει ειναι πολλες φορες αστειες, ομοιως και οι αλλαγες του. Μονο για τον Μανου πιστευω οτι εχει δικιο, δεν ειναι για 90 λεπτα γιατι δεν ειναι ιδιαιτερα ποιοτικος παικτης. Ως αλλαγη μπορει να προσφερει περισσοτερα καθοτι γρηγορος και κοντρα σε κουρασμενους αντιπαλους θα κανει παρτυ. Απο την αλλη η ομαδα σας εχει εναν (1) γκολτζη, ο οποιος αντι να καθεται στον παγκο (για να παρει ανασες) με Λεβαδειακους, καθεται με Γαυροβαζελους. Επισης, ο Χαρουλης ο Παππας σας εχει σωσει ουκ ολιγες φορες φετος, αλλα διαβασα οτι ο Φερρερ τον απερριψε εκ νεου επειδη στα 10 λεπτα με την Βιγιαρεαλ και τον Ολυμπιακο δεν ειχε καλη αποδοση. Κοντρα δηλαδη σε 2 απο τις καλυτερες ομαδες που επαιξε φετος η ΑΕΚ και σε ματς οπου η ομαδα σερνονταν. Αν οντως ισχυει, γελαμε ολοι μαζι. Τελος, αυτη η εμμονη του να χρησιμοποιει τον Τοζερ ως κοφτη…
Πειτε κι εσεις.

Το εχω ξαναπει και στο αλλο τοπικ…οτι η ΑΕΚ ειχε να βρει παικτη σαν το Blanco απο εποχη Ντεμη αλλα ο Φερερ σε ολα τα σημαντικα παιχνιδια τον αφηνει εξω…το γαμαει τελειως με αυτο που κανει!!Ο ανθρωπος το εχει το γκολ πως να το κανουμε…και χθες πηρε μια πολυ δυσκολη κεφαλια παλι και το’βαλε…
Και για τον Παππα πιστευω οτι μπορει να παιξει…αλλα…
Επισης οντως ο Τοζερ δεν ειναι κοφτης αλλα τον εχει φαει αυτη η μανια ολων των προπονητων να βαζουν παικτες σε αλλες θεσεις απο αυτες που μπορουν να προσφερουν πραγματικα…και στους 3 θα το δεις αυτο!!Παικτες αλλων θεσεων σε ακυρες θεσεις!!
Τεσπα το μονο προβλημα μου με τον Φερερ ειναι το οτι δεν χρησιμοποιει τον Blanco σε ΟΛΑ τα παιχνιδια…

Α επισης για τον Μανου…πιστευω πρεπει να παιζει οπωσδηποτε βασικος η στη θεση του Μαντουκα η στου Σεζαρ ανετα…τετοια ταχυτητα δεν συναντας ευκολα…

Κάτι θα ξέρει ρε παιδιά παραπάνω ο Φερέρ. Ο Μπλάνκο τον τελευταίο καιρό ήταν “αλλού” λόγω της κατάστασης με τον πατέρα τους και πολλοί θα περίμεναν μετά το θάνατο του να πέσει κατακόρυφα η απόδοση του. Εγώ προσωπικά φοβόμουν μην αρχίσουν διάφορα περί επαναπατρισμού για οικογενειακούς λόγους.

Τελικά τπτ από αυτά δε συνέβει και βοήθησε τα μέγιστα μπροστά όποτε του ζητήθηκε. Δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλά είναι η πρώτη ή η δεύτερη φορά που σκοράρει από τον πάγκο ? Γενικότερα θυμάμαι ότι σαν βασικός σκόραρε αλλά όποτε έμπαινε αλλαγή δεν του βγαιναν οι φάσεις.

Επιμένω να λέω ότι πρέπει να πάρει και άλλες ευκαιρίες ο Κονέ και να βάζει τον Ριμπο αν είναι κανα 20λεπτο στο τέλος, γιατί τόσο μπορεί να αντέξει.

Και ποιον αλλον θα βαλει κοφτη ? Εκτος απο τον Ενσαλιβα και τον πεθαμενο Ζηκο ποιον αλλον παιχτη εχει η ΑΕΚ για αυτη τη θεση ??:-k
Σωστα χρησιμοποιει τον Τοζερ εκει απλα μαζι με τον καφε δεν τραβανε με την καμια…

Επισης ο Φερερ χαλαρα ειναι ο πιο αντιπαθητικος προπονητης. Κομπλεξικος του κερατα, οποτε χανει ντερμπι η ομαδα του κανει καραγκιοζιλικια…

Δεν ξερω ποιον να βαλει…λογικα την μεταγραφη που λενε οτι θα παρουν αμυντικο μεσο…τον Μπασινα…???

Με Μπασινα, Ενσαλιβα στα χαφ σιγουρα θα ειστε καλυτερα απο τωρα.

Τι να τον κανω τον γερομπασινα… Ας φερουν πισω τον κατσουρανη…

Μια χαρα λυση ειναι ο Μπασινας, για τον Κατσουρανη σκασε πρωτα 10 μυρια στη Μπενφικα, πειστε τον να γυρισει να παιξει στη Greek Super League (δεν προλαβε αυτα τα δυο λαμπρα χρονια την εκανε οταν ειχαμε ΕΠΑΕ) και ειναι δικος σας…

Kαι με μπασινα στα 30φευγα θελουμε το πρωταθλημα οι ΑΕΚτζηδες? Καλα κρασια…

ρε παιδιά, σόρυ δηλαδή, αλλά σχεδόν σε όλα τα εκτός έδρας ματς της ΑΕΚ (ήταν αρκετά) ο Μπλάνκο δεν έπαιζε βασικός και η ομάδα μια χαρά κέρδιζε (π.χ. με Άρη). Είστε βέβαιοι ότι ήταν τόσο μεγάλο λάθος του Φερέρ που δεν έπαιζε ο Μπλάνκο?

Με τον Αρη το ματς ηταν ο ορισμος του 0-0. Ασχετα αν μπηκε ενα τυχερο γκολ. Σ’ολα τ’αλλα τα δυσκολα ματς η ΑΕΚ εχασε χωρις Μπλανκο.

Εγω το χω ξαναπει ο Φερερ ειναι μετριος κοουτς μεσα στο παιχνιδι. Απλα επειδη ειναι απο την Ισπανια εδω τον εχουν θεοποιησει (και το χει παρει και πανω του, γι αυτο και οι γραφικοτητες που κανει στα παιχνιδια). Κανει παρα πολλα λαθη οπως το να βαζει Ριβαλντο δεξια, τον Τοζερ αμυντικο χαφ. Η αλλαγη του Παππα στο ντερμπι εδω σε στον Ολυμπιακο τη νικη…

Τωρα οσον αφορα στον Μπασινα, η ΑΕΚ, αν τον παρει, δειχνει οτι την ενδιαφερει μονο το πρωταθλημα και τιποτα αλλο. Κινειται δηλαδη με οριζοντα το πολυ 1,5 χρονου. Αυτη ειναι και η λανθασμενη νοοτροπια στην Ελλαδα που “σκοτωνει” το ποδοσφαιρο μας. “Να παρω πρωταθλημα τωρα και βλεπουμε”, “να σωθω και βλεπουμε”, να βγω ΟΥΕΦΑ φετος και βλεπουμε". Και βγαινουν οι ομαδες στο ΟΥΕΦΑ και συντριβονται τα τελευταια χρονια (εξαιρεση φετος).

Η Λιβερπουλ εχει περισσοτερα χρονια να παρει πρωταθλημα απο την ΑΕΚ, ειναι καημος των οπαδων κι ομως δεν ειδα να εχει σχεδιασμο του στυλ “να παρω φετος το πρωταθλημα κι ας πεθανω”. Αποτελεσμα να εχει ενα Τσαμπιονς Λιγκ, ενα ΟΥΕΦΑ κι αλλη μια συμμετοχη σε τελικο ολα αυτα τα χρονια…

Εγώ τους καταλαβαίνω τους ΑΕΚτζήδες που θέλουν μόνο το πρωτάθλημα και τίποτα άλλο δε τους νοιάζει. Έτσι κι αλλιώς από όλους αυτούς που έχουν τώρα, πολύ λίγοι είναι στο επίπεδο της ομάδας που φτιάχνει ο Ολυμπιακός. Και εγώ, αν ήμουν ΑΕΚτζης θα ήθελα το πρωτάθλημα φέτος και ας ξηλωθεί όλη η ομάδα του παραχρόνου… (όπως και ως fan της Liverpool, θα ήθελα να πάρουμε και το πρωτάθλημα κάποτε…)

Ναι αλλα εγω δεν μιλαω για τους οπαδους αλλα για τις διοικησεις… :wink:

η διοίκηση της ΑΕΚ δεν μπορεί να ακολουθήσει τον Ολυμπιακό σε αυτή τη λογική. Αυτή τη στιγμή πολύ απλά δεν μπορεί. Δεν έχει το ρευστό και τα έσοδα για να το κάνει. Ό,τι καταφέρει να “κλέψει” από τα αποφάγια μας είναι (Παππά, Καφέ, Ριβάλντο). Αν καταφέρει να βγει Champions League (και ειδικά ως πρωταθλήτρια), τότε και μόνο τότε θα μπορεί να κάνει ένα μεγαλύτερο άνοιγμα.

ΥΓ. Απορία: Το καλοκαίρι είχατε πουλήσει 25,000 διαρκείας. Έχετε μαζευτεί ποτέ περισσότεροι στο γήπεδο?

Κοιτα, εμένα δε με νοιάζει να πάρω το πρωτάθλημα. Να κάνουμε επιτέλους ομάδα θέλω. Θέλω να βλέπω την ΑΕΚ να παίζει γαμώτη! Πχ, εγώ δεν ανέχομαι η ομάδα μου να παίζει έτσι με τον Βάζελο. Ας παίξω μπάλα και ας φάω 3 γκολ, όχι όμως να μπαίνω μέσα με τα πόδια ανοιχτα… Και ενώ όλη την εβδομάδα λέω ότι παω για νίκη και μόνο. Ούτε να λέω για πρωταθλήματα όταν δεν μπορώ (γιατί η αλήθεια είναι ότι αν ο Ολυμπιακός λειτουργούσε σωστά στα εκτός έδρας, στο +10 θα ήμασταν…)
Εμένα πολλά πράγματα με ενοχλούν στο φερερ. Δεν είμαι προπονητής και δεν θα μιλήσω για τις 11αδες που βάζει, κάτι θα ξέρει. Όμως αυτός ο Αλβες θα έπρεπε να παίζει σε αλάνες αντί σε ομάδα Α εθνικής… Επίσης ο Μορέτο είναι ασταθής και θα μπορούσαμε να βρούμε κάποιον άλλο… Και εκείνος ο Αζκάρατε, που είναι?

Συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα σου.
Τωρα για την προσελευση του κοσμου, αν δεν εχεις δικη σου εδρα αυτα ειναι τα κακα… Με δικο σου γηπεδο ολοι πωρονονται κσι πανε. Εγω παντως ετσι νιωθω και ετσι μου φαινεται οτι εγινε και με τους Ολυμπιακους.