Αεκαρα

Lefta gia petama exoun sto nhsi mou fainetai…

Μαγκες στην ΑΕΚ,τους πιασαν κοροιδο και ξεφορτωθηκαν το συμβολαιο ενος τελειωμενου παιχτη.Αυτα ειναι…

δεν πάει στο νησί του λοστ να μη τον ξαναδούμε καλύτερα…

τυχεροί σταθήκατε :expressionless:

Συμφωνώ. Για να πάρει σύνταξη ήρθε στην ΑΕΚ.

Ρε θα τρελαθουμε!:smiley: Τι ωραια πραγματα ειναι αυτα??!!!:smiley:

Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να παιξει μπαλα εκει. Ουτε 1 στο 1.000.000. Εδω ηταν πολυ αργος και αδυναμος για το ελληνικο πρωταθλημα. Πως τους πιασαμε ετσι κωτσο δεν μπορω να καταλαβω…

Η καλη μερα (για σας) απο το πρωι φαινεται!:smiley: (θα θυμασαι βεβαια οτι ολοι οι ΑΕΚτζιδες εδω δεν ειπαμε τετοιες αηδιες!:p)

με τα λεφτά που γλιτώνουμε να φανταστώ πως δε θα πάρουμε κάναν παίχτη πάντως :stuck_out_tongue:

Η μονη καουρα που εχω ειναι να κρατησουμε τον Πελετιερι. Δεν παιρνεις με 3 εκατ. ευρω τοσο καλους παιχτες σε τοσο δυσκολη θεση.

Για Λεοναρντο λενε αλλα δεν με καιει.

μα δεν χρειαζοσασταν προπονητη για να τα παρετε αυτα…ειχατε σε καθε ματς δικο σας διαιτητη!!

Όπως χτες?

εχθες ο διαιτητης ηταν αρκετα καλος!δεν ειπα κατι για εχθες.τωρα αν δεν μπορεις να παραδεχτεις οτι τουλαχιστον 4 τα πηρατε με το ετσι θελω της διαιτησιας οκ.δεν εχω προβλημα.

Απολαυστικο :lol2::lol2::lol2:

Μονο…

Για τρελα γελια ειναι και το πρωτοσελιδο του Πρωταθλητη που λεει “Εδεσε κομπο ο Ερνεστο τον Μπαγεβιτς, μπαλα ο ενας, καμιναδες ο Σερβος”. :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

όπως και όλα τα συνήθη εξώφυλλα των βαμμένων αθλητικών εφημερίδων.

όπως και όλοι όσοι ασχολούνται πάντα πρωτίστως με τη διαιτησία.

σημερα η ΑΕΚ γιορταζει!!επιτελους εφυγε ο καραφλος δημοσιος υπαληλος!!

ΥΓ και κατι για το ντερμπι οποιος λεει οτι η αεκ εχασε απο την διαιτησια λεει μ…ς οταν εχεις 16 τελικες και δεν μπορεις να βαλεις γκολ δεν σου φταιει κανεις αλος παρα μονο ο εαυτος σου!!

Στο manager τον πούλησα στο χρόνο μέσα 2 εκατομμύρια στην Αγγλία. :slight_smile:
Ίσως τον πήραν για να ενσωματωθεί γρήγορα ο Γκέκας, αν και δεν έχει δείξει να έχει τέτοιο πρόβλημα.

Την ομαδαρα που δεν εχει αντιπαλο θελω να τη δω σε λιγες μερες στο ΟΥΕΦΑ. Επισης θελω να εχει πολλες ευκαιριες, να χασει 1-0 απο λαθος της αμυνας του και να βγουν ολες οι εφημεριδες την επομενη και να γραφουν ΑΤΥΧΟΣ!!
Ετσι, για να αποδειξουν ακομα μια φορα οτι δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα μεταξυ του διορισμενου πρωταθλητη και των υπολοιπων…

Υ.Γ. Ηταν υπεροχα στη θυρα 3 την Κυριακη το απογευμα. Τελεια και παυλα ,ΑΕΚ εισαι…

Τα μυαλα μας πονανε…

Κι εγώ θέλω να δω σε λίγες μέρες την ΑΕΚ (που έπαιξε μπαλάρα στο ντέρμπι) τι θα κάνει στο ΟΥΕΦΑ.

Τι, δεν παίζει? :-k