Οχι δεν παιζουμε, αλλα το θεμα δεν ειναι ποιος παιζει και ποιος οχι. Εγω δεν εχω προβλημα με τον Ολυμπιακο κι ουτε θελω να χασει μεθαυριο απο την Σεντ-Ετιεν. Ισα-ισα που στην Ευρωπη θελω να πηγαινουν καλα οι ελληνικες ομαδες (σε αντιθεση με αλλους που κατεβαινουν στην Ομονοια να πανηγυρισουν οταν μια αλλη ομαδα κληρωνεται με μεγαθηριο η αποκλειεται απο τη συνεχεια)
Το προβλημα μου ειναι με τους δημοσιογραφους και την αντικειμενικοτητα τους και το εχω ξαναπει σε αυτο το thread. Αλλιως βλεπουν μια εμφανιση και αποτελεσμα της ΑΕΚ και αλλιως του Ολυμπιακου.
Επισης δεν ειπα οτι παιξαμε μπαλαρα. Ειπα οτι ειχαμε πολλες ευκαιριες και οτι χασαμε απο ενα λαθος της αμυνας. Μη μου πεις οτι γλιτωσαμε την τριαρα επειδη χασατε 2 ευκαιριες στο 90’ που επαιζε ο Κυργιακος φορ και ο Σαχα δεκαρι…
Ρε φίλε, γράφεις για “διορισμένο” πρωταθλητή ειδικά φέτος που δεν υπάρχει αντίπαλος και θες να σε πάρω στα σοβαρά?
Επίσης, δεν είδα σε κάποια αντικειμενική εφημερίδα να μην τονίζεται η πολύ καλή εμφάνιση της ΑΕΚ (και ότι αν συνεχίσει έτσι πάει για 2η) και η μέτρια εμφάνιση του Ολυμπιακού που σώθηκε από την ατομική κλάση κάποιων παικτών.
Το ‘‘διορισμενος’’ το λεω με την εννοια οτι για τους δημοσιογραφους δεν υπαρχει αλλη ομαδα να διεκδικει το πρωταθλημα, απο τη στιγμη που σε ανακυρηξαν πρωταθλητη απο το Νοεμβρη. Εχει ακομα 7 μηνες και στην μπαλα εχουμε δει ανατροπες, νομιζω.
Φετος ο Ολυμπιακος εχει ομαδα και θα αποδειχτει στην Ευρωπη οπου θα περασει αερας απο τη Γαλλια…
το ματς αεκ-οσφπ που εγινε την περασμενη κυριακη ηταν αναλογο ενος ματς οσφπ-αεκ στο οακα οπου ο ολυμπιακος ειχε παιξει μπαλαρα ειχε χασει απιστευτες ευκαιριες με αλεξανδρη,αλλα εκανε μια αντεπιθεση η αεκ με σαβεβσκι και νικολαιδη και ειχε βαλει γκολ!!η αεκ ειχε προπονητη τον ντουμιτρου ντουμιτριου!!ολες οι εφημεριδες την αλλη μερα λεγανε ατακες του στυλ “πορνη μπαλα” ,“ατυχος”, “πατησε την αεκ”,και αλλα τετοια…στο ματς της κυριακης η αεκ εκανε το καλυτερο φετινο ματς απο αποψη δημιουργιας ευκαιριων!!αλλα δε μπορουσε να βαλει την μπαλα στο πλεχτο!!ο ολυμπιακος μετα το πρωτο 10λεπτο δεν υπηρχε στο γηπεδο.
Όχι, τα παραλές. Στο 0-1 με τον Ντέμη ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος απ’ότι ήταν η ΑΕΚ την Κυριακή. Εκείνο το 0-1 με τον Ντέμη, κατά την γνώμη μου, μπορεί να συγκριθεί μόνο με το 0-1 υπέρ του Ολυμπιακού για το κύπελλο του 2005 με τα πέντε δοκάρια για την ΑΕΚ. Την Κυριακή παίξαμε καλύτερα, αξίζαμε την νίκη, χάσαμε ευκαιρίες αλλά τα δύο παραπάνω παιχνιδια ήταν αναμετρήσεις που έπρεπε να τελειώσουν με θριαμβευτική νίκη υπέρ του γηπεδούχου και τελείωσαν με φτωχή νίκη υπέρ του φιλοξενούμενου.
Λεκι, αει στο καλο αγορι μου που σε προσβαλανε με το να θελουν να σε δοκιμασουν. 6 μηνες ανεργος ησουνα και διεθνης στην προηγουμενη ζωη σου. Αφου προτιμησες αλλους 6 μηνες στο ταμειο ανεργειας απο το να προπονηθεις λιγα λεπτα…
Αντε, στον Πανιωνιο.
6 μηνες μπαλα δεν ακουμπησε,και να ερχοταν σε εσας,μεχρι να βρει την φορμα του καλα κρασια,μπαλα φετος δεν θα παιζε.Καλα παν καλα αυτοι στην διοικηση σας;Και μετα απορει ολος ο κοσμος πως καταφερατε να κανετε τετοια χρεη μεσα σε λιγα χρονια,για το βιβλιο γκινες ειναι η Αεκ!