ναι επρεπε να αποβληθει ο ενσαλιβα.ο μπακαγιοκο σωστα πηρε κιτρινη γιατι ζητησε να δοθει κιτρινη στον αλεξοπουλο.οσον αφορα τον γεωργεα διαβασε ολες τις εφημεριδες που λενε οτι καμια απο τις 2 κιτρινες που πηρε χθες δεν ηταν.ουτε στον ιβιτς που εκανε φαουλ ουτε το χερι…τεσπα οτι και να λεμε ειναι περιττο
:D:D:D:D:D
Έχουν πολύ γέλιο οι αεκτσήδες. Μάλλον αναφέρεσαι στις Αθηναικές εφημερίδες έτσι; Ο Ενσαλίβα έπρεπε να φύγει στο 40 και τότε ίσως τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά
Γέλιο έχει ο Σάντος που όσα χρόνια είναι στην Ελλάδα έχει αποδείξει πως δεν αντέχει στα μεγάλα παιχνίδια. Για αυτό άλλωστε και πριν καν ξεκινήσουν τα πλει οφ δήλωνε πως δεν εχουν νόημα ύπαρξης κλπ κλπ. LOSER!
To ότι τα play off δεν έχουν νόημα ύπαρξης το έχουν δηλώσει πάρα πολλοί και έχουν δίκιο.
ναι ναι και οι παοκτσηδες εχουν γελιο γιατι τελικα ολο το αθηναικο κατεστημενο ειναι εναντιον της παοκαρας!!!το ειπα και εγω οτι ο ενσαλιβα μπορουσε να ειχε φαει 2η κιτρινη καρτα εκει.αλλα οπως ειπα ουτε του γεωργεα ηταν καμια κιτρινη σωστη και του χετεμαι η 1η δεν ηταν σωστη.με παραξενευει η ευκολια με την οποια δινουν κιτρινες και πεναλντι εναντιον της αεκ στα πλει οφ…αλλα σαν μεγαλη ομαδα καταφερνει και παιρνει αυτο που θελει αντιθετα με αλλους…
Δηλαδή διαμαρτύρεστε γιατί δεν μείνατε με 10 από το 40’ αλλά από το 70’ !!!
:D:D:D
καταρχην σχολιασμος ειναι και οχι διαμαρτυρια.και να διαμαρτυρηθουμε δεν προκειται να αλλαξει κατι ουτε να παρει πισω τις κοκκινες.σχολιαζω την διαιτησια του δαλουκα…
Ωραία. Άρα σχολιάζεις την διαιτησία του Δαλούκα για το ότι δεν μείνατε με 10 από το 40’ αλλά από το 70’;
αφου τοσο πολυ θες να το δω ετσι ναι.
για πλεηοφφ βαριέμαι να γράψω κάτι, πέρα από το ότι ο μπάσκεβιτς είναι μεγάλος προπονητής κ ότι η ομάδα δείχνει ότι είναι εφτάψυχη
δείτε όμως αυτό _ > http://www.slang.gr/lemma/show/kriari_8979:κριάρι
:lol::lol::lol:
Ελα λιγοοοοοοοο:pΣοβαρα μιλας οτι δεν ηταν κιτρινη το χερι του Γεωργεα;:lol:
Επισης και οι δυο οι πρωτες κιτρινες μια χαρα ηταν,και στο κατω κατω στο χερι τους ηταν να μην κανουν παπαριες να αποβληθουν,αν ο ενας θυμηθηκε να παιξει βολλεϊ και ο αλλος ειπε να μιμηθει τον Ματερατσι δεν τους φταιει κανεις
λολ, 9 στα 10 ποστς για τη διαιτησία, όλοι αδικημένοι πάλι :lol:
κι εγώ ήθελα παοκ αλλα τώρα πια δύσκολα. βάσει προγράμματος (αν τα θυμάμαι καλά) η αεκ έχει το πάνω χέρι πλέον.
Ρε την Τεταρτη θα σας κλεισουμε το σπιτι λαιμαιιιιιιιιιιιι:twisted:
και φανταζεσε μια να παρουμε 2πλο ενω χασαμε στη Τουμπα με 35 χιλιαρικα παοκια?
:lol2: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Ποιος εισαι ρε μεγαλε…:lol::lol:… μαντης?
και εγω τωρα το ειδα!!!:lol:
ακούγεται οτι ο Τσάρτας γυρίζει για σκάουτερ
τον συμπαθούσα πάντοτε κ νομίζω ότι θα έχει μάτι που κόβει. ελπίζω να γυρίσει
Μπα θα τους βγάζει άχρηστους όλους δίπλα στην απεραντοσύνη του ταλέντου του
κ θα έχει άδικο, έτσι… ?