Αεκαρα

Δεν το είπα με αυτή την έννοια. Ο μεγαλύτερος Έλληνας παίκτης της τελευταίας εικοσαετίας είναι. Απλά είναι ταυτόχρονα και ο πιο ψωνισμένος με τον εαυτό του. Και πραγματικά έχω την εντύπωση ότι δεν κάνει για κυνηγός ταλέντων. Προαίσθημα είναι απλά.

:lol::lol::lol::lol:

λολ
Ολα τα λεφτα το “σβησιμο” στη πλατη

θα πω ό,τι έλεγα και για το Μουρίνιο.

Αν είσαι ο καλύτερος και λες πως είσαι ο καλύτερος, τότε δεν είσαι ψώνιο. Η πάσα αυτή ήταν άλλη μία από τις πολλές τεράστιες πάσες που έβγαλε ο Τσάρτας στην καριέρα του και ήταν ο μόνος έλληνας ποδοσφαιριστής που όντως τέτοιες πάσες μπορούσε να τις έχει “σαν να πίνει νερό”.

Κι εγώ τέτοιες πάσες θα κάνω στη μάχη των τιτάνων! Μόντε, φρόντισε να κάνεις κίνηση σαν το Χαριστέα! Τέτοιες πάσες για μένα, είναι σαν να ρεύομαι κοκακόλα

karvou, να σου θυμήσω ότι πάμε για 5επι5 ή 7επι7, μην κυνηγάμε μπάλες στο δίπλα οικόπεδο πάλι :stuck_out_tongue:

αυτές τις πάσες να δεις πως τις έχω! Σαν να ξύνω τη μύτη μου είναι για μένα! :lol:

:lol::lol:#-o
Τι ειπε το ατομο παλι! Προτιμω να ξαναδω τα επιτευγμα του εντος γηπεδου. :slight_smile:

Μπρούνο Τσιρίλο.

Ο Ιταλός αμυντικός, που φέτος αγωνίστηκε στη Ρετζίνα, ψάχνει πρώτα να βρει ομάδα στην Αθήνα, αλλά αν δεν τα καταφέρει θα καταλήξει στα Γιάννενα.

ακούει κανείς ? μπρούνο πίσω τώρα !!!

ναι ρε διωχτε τον αλεξοπουλο και φερτε μπρουνο πισω!!!
καλα δε φανταζομαι πιθανο διδυμο κυργιακος-τσιριλο…το ξυλο και το κλωτσιδι θα πεφτει βροχη!!!

Πας καλά; Στα Γιάννενα να πάει το παιδί! Τι λέμε τώρα? Που θα βρει καλύτερα; Στην ΑΕΚ έχετε κριάρια, δε σας χρειάζεται!

συμφωνώ με τον καρβου, στα γιάννενα να πάει το παιδί!!! :papas:

Κοιταξτε να παρετε κανεναν Τσιριλο ε,ειμαστε κι εμεις οξυθυμα παλικαρια,mosh pit θα γινεται ο καθε μας αγωνας

σκεψου εναν αγωνιστικο χωρο στον οποιο βρισκονται ταυτοχρονα κυργιακος,τσιριλο,γκαρσια,μπιζερα…χαος!!!:stuck_out_tongue:

Kαι ο Sorlin και ο Sorlin…

Ειχα παρει πριν 2-3 χρονια μπλουζακι Τσιριλο αμεσως μετα την κλωτσια στον Μιετσελ… Και μετα κ εμενα η σκεψη μολις πηραμε τον Κυριακο ηταν…“Που ειναι ο μαφιοζος ρε γαμωτο?!?” λαθος καραφλο φεραμε

Και μετα λετε εμας για τον Γκαρσια με τα αγαλματα και τον Τσε Γκεβαρα.Το τραγικο βασικα ειναι οτι υπαρχουν και μερικα θυματα ΠΑΟΚτσηδες που τρωνε την πατατα για να το παιξουν μοντερνοι και αντικειμενικοι.

:lol::lol::lol::lol::lol:
Με το χερι στην καρδια τωρα,θα προτιμουσατε να δουμε ποδοσφαιρο η αυτην την αναμετρηση;:lol::lol:

μαλλον θα προτιμουσα ποδοσφαιρο!!μου αρεσει το παθος που διακρινει καποιους παικτες αρκει να ειναι στα αθλητικα πλαισια και να μην ξεφευγουν

Ξενερωτε!:p:p

ασχετο αλλα σε εσας τα παοκια γουσταρω πολυ που στην εισοδο των ομαδων στην τουμπα ακουγεται το hells bells!!!γιαυτο πορωνεται ο γκαρσια και μοιραζει κλωτσιες και αγκωνιες:lol:

Γαματο ε;=P~ Πολυ Sankt Pauli το σκηνικο!

Ναι,αναγκη εχει ο Γκαρσια:pΑυτος ειναι τρελαρας ρε,γενικα οι Ουρουγουανοι εχουν την κουλτουρα να απαντανε στα χτυπηματα την ιδια στιγμη,το θεωρουν πολυ μεγαλη προσβολη