Αεκαρα

Στην Ελλάδα θα βρεθεί στις αρχές Ιουνίου Μαρσέλο Σάντος Σιπριάνο, που είναι μάνατζερ των Εντίνιο και Ζεράλντο και προχθές είχε επικοινωνία με τον Στέλιο Μανωλά. Μέχρι στιγμής υπήρχε… θέμα με τον Εντίνιο, που είναι δυσαρεστημένος επειδή δεν αγωνίζεται πολύ στην ΑΕΚ, αλλά τώρα προέκυψε και με τον Ζεράλντο.

«Ο κύριος Μανωλάς μού είπε ότι η ΑΕΚ δίνει δύο κρίσιμα παιχνίδια και ότι όλες οι σχετικές συζητήσεις θα γίνουν μετά το τέλος των αγώνων. Συμφωνήσαμε να έρθω στην Αθήνα για να μιλήσουμε τον Ιούνιο, την πρώτη ή τη δεύτερη εβδομάδα», δήλωσε ο Σιμπριάνο. «Του μετέφερα ποια είναι η θέση μας και πάνω σ’ αυτή τη βάση θα συζητήσουμε όταν έρθω. Το συμβόλαιο του Ζεράλντο λήγει του χρόνου. Ο ίδιος είναι ικανοποιημένος, επειδή τελευταία αγωνίζεται και αισθάνεται ότι βοηθά την ομάδα. Θα προτιμούσε βέβαια, όπως και κάθε παίκτης, να παίζει στη θέση του, αλλά χαίρεται που μπορεί και αντεπεξέρχεται ακόμα και σε θέσεις που δεν είναι δικές του», ανέφερε επίσης και πρόσθεσε:

«Ο Ζεράλντο θέλει να μείνει στην ΑΕΚ, αλλά πρώτιστα θέλει να γνωρίζει αν υπολογίζεται. Αν η ΑΕΚ τον θέλει, εμείς ζητάμε να γίνει πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του. Διαφορετικά θα αναζητήσουμε μία φόρμουλα να φύγει αυτό το καλοκαίρι. Πιστεύω, πάντως, ότι θα εκτιμηθούν ο επαγγελματισμός και η αυτοθυσία του σε παιχνίδια όπως το τελευταίο, στο οποίο ουσιαστικά αγωνίστηκε τραυματίας».

Σωπα ρε! Πολυ μαγκες αυτοι οι Πορτογαλοι!
Αμα εμεις τον θελουμε δηλαδη τον Ζεραλντο να παιξει αλλον εναν χρονο μονο (οπως προβλεπει δηλαδη το συμβολαιο του) θα πρεπει να τον φορτωθουμε και για αλλα 2 χρονια? Και πως την ειδε οτι θελει να την κοπανησει φετος και θα το κανει στο ετσι?? Αμα θελει, ας σκασει 300-500 χιλιαρικα και ας παει στο διαολο μετα! Που θα μας βαζουν και χερι οι μανατζαρεοι για το που θα παιζουν οι πελατες τους! Ημαρτον.

ειχε ανεβει ενας φιλος μου στην τουμπα σε ματς παοκ-οσφπ(ειχε ανεβει με ενα δικο του φιλο παοκτζη πορωμενο που ειναι και συνδεσμιτης αποτι μου εχει πει) και ειχε παθει σοκ με την ολη ατμοσφαιρα και ειδικα με το hells bells(καθοτι ειναι φαν των ac/dc)!!!

Τοσην ωρα ψαχνω και ενα πολυ ωραιο βιντεακι στο youtube απο αυτον τον αγωνα και δεν το βρισκω!Και τον ειχα χασει γαμωτο εκεινον τον αγωνα,εδωσα το διαρκειας μου σε εναν μικροτερο ξαδερφο μου να χαρει:cry:

Και εγω ειχα παθει ενα ψιλοσοκ την πρωτη φορα που το ακουσα,δεν το περιμενα!:stuck_out_tongue:

@@ ακούγεται. Το ηχητικό σύστημα είναι για τα πανηγύρια και ο θόρυβος του κόσμου είναι πολύ μεγαλύτερος

Ας επαιζε Manowar και θα σου ελεγα εγω…:stuck_out_tongue:

Τοτε και αν θα φαινοταν ποσο γτπ ειναι το ηχητικο συστημα… :stuck_out_tongue:

και τι θελετε ρε να κανει club την τουμπα ο ζαγορακης???:stuck_out_tongue:

εδω δε μπορειται να κερδισετε τη λαρισα με 10 παικτες απτο ημιχρονο καημενοι…(Αληθεια,πως και δεν επαιξε ο κακος το ματσακι?)

αρκεί που μπορούμε να κερδίζουμε τον ΠΑΟΚ

μέτριο ματς κ τυχερή η ΑΕΚ σήμερα. για άλλη μια φορά την έφαγε το άγχος του φαβορί. το καλοκαίρι πρέπει να αποκτηθούν παίκτες που να αντέχουν στην πίεση, γιατί η φετινή ομάδα απόδειξε πολλές φορές ότι δε μπορεί

τελικός με ΠΑΟ τώρα

τραγικό. μη βγούνε να πούνε μόνο πως ούτως ή άλλως χρειαζόμαστε νίκη στο τέλος, θα αφρίσω. ούτε ξέρουνε πόσο θα ρθει το παο-παοκ, ούτε είναι δικαιολογία αυτό!

πάλι καλά ήμουν για μπάσκετ κ δεν είδα το ματς :stuck_out_tongue:

όχι ρε, το έγραψα και πριν, αυτή η ομάδα (ειδικά χωρίς κυργιάκο) δεν αντέχει στην πίεση.

αν το ματς ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, θα κερδίζαμε αέρα

πάντως δύσκολη ομάδα η Λάρισα εντός κ πάλι καλά γιατί το πρωτάθλημα χρειάζεται τέτοιες ομάδες

ο παοκ εκανε οτι ηθελε τη λαρισα εκτος και εσεις με +1 παικτη παραπανω και ιδρωσατε να μη χασετε…παρε τον κακο σου σε λεω,δε θα χεις ουτε αγχος φαβορι ουτε τιποτα…ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε:wink: απλα πραματα

ΥΓ:τη ντροπης πραματα ακουω?κολοφαρδη η αεκ σημερα?:lol::lol::lol: παντα δε λες καλυτερα…

η κούραση η ίδια όμως. γενικώς. δυστυχώς.

…και που να παίξουν έξι επίσημους αγώνες το καλοκαίρι…[-X:!:

Ενω εσεις μαγεψατε στο ΟΑΚΑ με τον Παο… :wink:
Ειπαμε ειναι πολυ ασχημο να χανεις απο τα κωλοplay-off τη 2η θεση αλλα ας κουλαρουμε και λιγο…

Εγω παντως σας το λεω απο τωρα για να μην τρελαθειτε μετα,ετοιμαστειτε για χειρουργιο την Κυριακη!

για σφαξιμο κανονικο μιλας με πλημμυρα αιματος ή με βαμβακι για να μην πεσει αιμα κατω??:stuck_out_tongue:

Μοντεκρίστο κουφάλα, να πάρεις μπακ με δικά σου λεφτά! Ακούς εκεί με τα δικά μου μπινελίκια να αγοράζεις μπακ…

Με βαμβακι φυσικα:pΑπο εποχης Κασναφερη και μετα ενας νεος ηλιος ανετειλε για την ελληνικη διατησια:p

υπαρχει και αλλη ερωτηση οσον αφορα το σφαξιμο…με μαχαιρι ή με νυστερι??:lol:
το μαχαιρι μαλλον ποναει πιο πολυ ενω με το νυστερι δε θα νιωσεις και τιποτα…:stuck_out_tongue: