Γελα εσυ,αλλα αμα φατε κανενα σαν φυστικι οπως υποψιαζομαι να σε ακουσω:p
εχω παιξει μπαλα και σπανια να νευριασω αν χασω ακομα και λογω διαιτησιας.ειμαι της αποψης οτι αν εισαι καλυτερος ακομα και λιγο κοντρα να εχεις διαιτησια κουτσα στραβα θα παρεις αυτο που θες.τωρα αν εννοεις να δωσει 2 πεναλντι που δεν ειναι να αποβαλλει 2 παικτες που δε θα πρεπε ε τοτε αυτο δεν ειναι λιγο κοντρα διαιτησια ειναι πολυ κοντρα και αν υπαρχει τετοιος σκοπος να μας το πουν να μην παμε καν γηπεδο!!!
Κι εγω εχω παιξει μπαλα σε ομαδα,και μου εχει μεινει η ακριβως αντιθετη αποψη για την διαιτησια (α ρε ερασιτεχνικο ποδοσφαιροοοοοοοοο:p),εκτος αν εννοεις οτι εχεις πια συνηθησει στην ιδεα:p
Αμα σου σφυριξει κανενα πεναλτακι εναντιον σαν του Σπαθα χθες η καμμια κοκκινη σε στιλ Σορλεν συμβιβαζεσαι;
ασε φιλε και εγω ερασιτεχνικο(Γ τοπικο πατρας) μιλαμε για πολυ μπινελικι:lol::lol:!!!ε ναι ρε συ επειδη στο τοπικο εκει ειδα απιστευτα πραγματα(πεναλντι που δεν ηταν ανατροπες και δεν ηταν καν εντος περιοχης…,τακλιν που ηταν μπαμ κοκκινες να μην δινονται καν φαουλ και πολλα αλλα τετοια…καταλαβαινεις) μετα απεκτησα ανοσια και δεν με νευριαζε οποιαδηποτε αποφαση αφου ηξερα οτι1ον)δε προκειται να αλλαξει γνωμη ο διαιτητης και 2ον) το πολυ να φαω καρτα!!!οποτε και στο ποδοσφαιρο που παρακολουθω ετσι ειμαι.το οτι θα σχολιασω μια λαθος αποφαση διαιτητη σπανια θα το κανω για να δικαιολογησω μια ηττα.θα την σχολιασω απλα ετσι για το εφφε
Πω πω,τι μου θυμιζεις τωρα ρε φιλε!:lol:Εγω 4 χρονια επαιζα μεχρι περυσι το καλοκαιρι που τα βροντηξα,και το τι εχουν δει τα ματακια μου…Την τελευταια χρονια μαλιστα που με εβαζε το ταγαρι ο προπονητης δεξι μπακ εφαγα σε μια φαση εφαγα απευθειας κοκκινη και πεναλτι,μαλλον γιατι εκοψα την μπαλα με το στηθος εντος περιοχης:lol:Τεσπα,μην το κανουμε το τοπικ αναμνησεις μπαρουτοκαπνισμενων ερασιτεχνων:p
Σωστα τα οσα λες,τα παντα ειναι σκατα και δεν προκειται να αλλαξει τιποτα ετσι κι αλλιως,αλλα οπως και 'χει με βγαζει απο τα ρουχα μου να καθαριζει ενα παιχνιδι το κορακι με οποιονδηποτε τροπο
εγω νευριαζω πολλες φορες και οταν βλεπω να ευνοειται καθαρα η ομαδα μου.πχ στην αποβολη του σορλεν στο αεκ-παοκ που ηταν τραβηγμενη ειπα απο μεσα μου ρε μαλακα κακο τι κανεις ???χαλας το ματς…
αλλα για να μην βγαλω τον καρκινο με τα κορακια δεν ασχολουμαι ή ασχολουμαι παρα πολυ λιγο.
Ασχετα απο το αν νευριαζει ομως καποιος η οχι,η δουλεια εχει ηδη γινει.Τεσπα,η νεκροψεια θα δειξει για την Κυριακη,κι οπως και να 'χει τα κορακια στην Ελλαδα θα ειναι παντα οι MVP της χρονιας
η ΑΡΜΑΔΑ του ΠΡΙΓΚΗΠΑ θα νικήσει παο και διαιτησία στο ρελαντί.
όχι? :-s
Μπαααα:p
ρε γμτ είναι πολύ στενάχωρο αυτό με τον Αλεξόπουλο αν ισχύει ότι μπορεί να μείνει και 5 μήνες έξω πάλι.
δεν το θέλει με τίποτα αυτό το παιδί να παίξει μπάλα.
δεν είναι και ο καλύτερος αμυντικός αλλά δίνει παντα και την ψυχή του όταν παίζει.
αλλά ποτέ δεν θα μάθουμε το πόσο καλός θα μπορούσε να γίνει γιατί με τόσο μεγάλα διαστήματα αποχής από τους αγωνιστικούς χώρους.
τώρα για την Κυριακή δεν ξέρω αν θα προλάβει να παίξει ο Κυργιάκος (αν ήταν άλλος δεν θα το ρίσκαρε καν) αλλά θα είναι μικρό θαύμα να μπορεσει να αντέξει όλες αυτές τις απουσίες η ΑΕΚ. Θέλοντας ή μη πρέπει να στηριχτεί στην επίθεσή της (Μπλάνκο, Τζιμπούρ, Σκόκο) η οποία έχει δείξει ότι είναι καλύτερη σε παιχνίδι αντεπιθέσεων.
όντως πολύ κρίμα αυτό το παιδί…
Τεραστιο κριμα γιατι μην ξεχναμε οτι και οι ανθρωποι ποδοσφαιριστες ειναι. Ποσο σκατα δηλαδη μπορει να ειναι η ψυχολογια του μετα και απο αυτον τον τραυματισμο?? Την πρωτη χρονια του Ντεμη ειχε κανει πολυ καλη χρονια.
Παμε μωρη ΑΕΚΑΡΑ, against all odds.
Δειλα δειλα κινηθηκε ο βαζελος να παρει τον Κατσουρανη λεει. Τον αφηνει η Μπενφικα. Αλλα μαλλον ξεχνανε την ρητρα…
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΕΛΟΣ
αν θέλει η νύφη και ο γαμπρός που λέει και η παροιμία…
αν όντως βρήκαν τρόπο να αποφύγουν τη ρήτρα, θα την αποφύγουν.
επίσης, για να αποφευχθεί η μεταγραφή είναι αναμενόμενο να προσπαθήσουν να στοχοποιήσουν τον Κατσουράνη ως το νέο προδότη που εξαιτίας του χάνει λεφτά η ΑΕΚ.
πολλαπλά επικοινωνιακά κέρδη να τα φορτώσει όλα σε αυτόν ε…
Δεν ξέρω τι παίχτηκε, σβήστε το…
O Κατσουρανης ειναι βαζελος απο πιτσιρικας, 100% αληθεια…
Aναμονη μεχρι την αλλη βδομαδα και θα δουμε. Ο Κατσ παντως ελεγε οτι αμα γυρισει θαρθει ΑΕΚ, ελπιζω να μη μας τη κανει και γινει λαγος
Nα τι λέει η ΑΕΚ επίσημα για το θέμα:
http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=135&document_id=130400
Και ρωτάω εγώ τώρα τους ΑΕΚτζήδες. Τι προτιμάτε; Να μείνει ελεύθερος ο Κατσουράνης και να τον αποκτήσουμε εμείς ή να πιέσουμε καταστάσεις ώστε να μην μείνει ελεύθερος και άρα ο Παναθηναϊκός να πληρώσει την Μπενφίκα αλλά και εμάς με πέντε εκατομύρια ευρώ. Εγώ για να είμαι ειλικρηνής προτιμώ το δεύτερο. Τα δεδομένα έχουν ως εξής: Στα αμυντικά χαφ είμαστε μάλλον πλήρεις. Ενσαλίβα, Ταχτσίδης σίγουροι, ο Καφές μάλλον μένει, τον Μάκο τον παίρνουμε ότι ώρα θέλουμε, υπάρχουν πιθανότητες να επεκταθεί και ο δανεισμός του Πελετιέρι… ε, δεν είναι λίγο πολυτέλεια να επιβαρυνθεί η ομάδα με άλλο ένα υψηλό συμβόλαιο όπως του Κατσουράνη ειδικά σε εποχές λυτότητας; Εγώ προτιμώ χίλιες φορές να πάει στον Παναθηναϊκό με μεταγραφή. Αν ο βάζελος τον θέλει τόσο πολύ ας δώσει αυτά που προβλέπονται να πάρουμε τα πέντε μυριάκια και εμείς,να τα επενδύσει ο βάτραχος όπως ξέρει…
Αν η ομαδα ομως παει για ΤσουΛου, χρειαζεται ποιτικους και εμπειρους παικτες. Ειναι οι παικτες-κλειδια που αλλαζουν το τροπο παιξιματος, οπως ο Μπλανκο - Κυριακος. Να σου πω την αληθεια τον Πελετιερι να τον αφησουνε, δε θα μου λειψει. Αλλα το Σαχα να τον κρατησουν εν παση περιπτωση!
Οπως ειπα, κατσε να περασει η Κυριακη, να δουμε και πως θα διαμορφωθει το budget
πάντως ρε παιδιά αυτές οι ρήτρες του στυλ “άμα πάει σε άλλη ελληνική ομάδα θα χεστούμε στο τάληρο” από μικρός θυμάμαι πως τελικά αέρας κοπανιστός αποδεικνύονταν πάντα…