Αεκαρα

na sas rwtisw…,epeidh polla exw akousei peri efhmeridwn,mporei kaneis na mou pei :

1.h sporttime uparxei akoma?(den thn exw dei pou8ena , giauto rwtaw)
2.efhmerides ths aek einai mono h wra twn spwr k h score , etci?
3.poia einai h gnwmh sas gia thn ka8emia apo autes tis 2 ?

• polloi mou exoun pei oti h wra twn spwr einai kaloutsikh enw h score paparia.alla emena mou aresei poio polu h score apo thn wra twn spwr (+ oti nomizw poulaei poio polla fula ka8hmerina)…:-k

plzz apantiste…:!:

Η Sportime έχει κλείσει εδώ και περίπου 3-4 χρόνια…
Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω, ας σου απαντήσει κάποιος αεκτσης…

3erei kaneis na apantisei? :-k:wink:

Καμία σκατοφυλλάδα δεν αξίζει τα euro σου.
Και οι 2 παίζουν μόνιμα παιχνίδια σκοπιμοτήτων. Η κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου ξεκινάει από τις σκατοφυλλάδες , και τελειώνει σε αυτούς που τις αγοράζουν … Μήπως θες να σου πω πόσες “αθλητικές” εφημερίδες έχουμε στην Ελλάδα? 18 … ξέρεις πόσες η Αγγλία? 0 (μηδέν το ολογράφως).
Κάθε σκουπίδι άχρηστος γίνετε αθλητικός δημοσιογράφος στην Ελλάδα , και με το συντακτικό νηπιαγωγείου περνιέται και για σπουδαίος. Και μιας και είσαι ΑΕΚτζης δες την υπόθεση Κομπότη , τα @@ κάναν μάγκα τον τσάτσο του Κόκκαλη … αλλά Κυριακή κοντή γιορτή :wink:

ο ντερ μητσος τα λεει ολα οπως ακριβως ειναι!!!

Τι δλδ αν ελεγαν οτι πανε για πρωταθλημα?Παλι θα ετρωγαν το κραξιμο γιατι με τις μεταγραφες που κανουν δεν ειναι για πρωταθλημα η ομαδα. Απλα ειπα οτι ειναι ντροπη για την Αεκ ο στοχος για φετος να ειναι η εξοδος στο ουεφα ,κατι που θα επρεπε να θεωρειται αυτονοητο.Εδω βγηκε ο θανοπουλος κ ειπε οτι με 20 εκ ε θα επαιρνε το cl,για τοσο βλακα μιλαμε.

το μονο θετικο παντως ειναι οτι οσες μεταγραφες εχουν γινει εγιναν με υποδειξη του προπονητη.οποτε θα εχει αναλογικα με το μπατζετ που διατεθηκε αυτους τους παιχτες που θελει ωστε να δουλεψει.αρκει να του δωσουν την απαραιτητη ηρεμια στο ποδοσφαιρικο τμημα ωστε να δουλεψει ησυχος.δεν ξερω αλλα εστω και χωρις μεταγραφες κραχτες εγω εχω εμπιστοσυνη στον μπαγεβιτς.θεωρητικα ολα αυτα βεβαια.τα υπολοιπα εντος του γηπεδου

Δεν ξερω για σας, αλλα εμενα μαυρισε η ψυχη μολις ανακοινωθηκε οτι ο Κατσουρανης παει στον βαζελο…:frowning:
καταλαβα καλα πως εγραψε ο warrel dane το Dreaming neon black…:stuck_out_tongue:

έχουμε παράδοση σε προδότες :wink:

πιο πολύ με ενόχλησε που αντί να την κάνει γαργάρα και να παντελονιάσει μου το έπαιξε όσιος Λουκάς …

…πίσω έχει η αχλάδα την ουρά

ρε τι λεει ο ταχτσιδης…ακου θελει οι αποδοχες του να ξεκινανε απο τα 150000 ευρω!!ελπιζω να μην την ψωνισε επειδη εγινε λιγος ντορος(οταν επαιξε καποια ματς) γυρω απο το ονομα του…

Ο Κωστάκης μόνο τον εαυτό εξέθεσε με αυτή την απόφαση. Ρόμπα…

manson φέτος πέμπτοι με ευχέλαιο κ μόνο, ε

ελπίζω τουλάχιστον να παίζουν οι Έλληνες πιτσιρικάδες, γιατί διαφορετικά δε βλέπω λόγο να κατέβουμε στο πρωτάθλημα

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν παίρνω διαρκείας.

Είχα χρόνια στην 15Α (κόρνερ) στο ΟΑΚΑ. Πέρυσι πλήρωσα 170 ? με έκπτωση λόγω 3ετίας (200 είχα κονονική τιμή).

Φέτος δεν δίνουν την 15 για διαρκείας και σε αναγκάζουν να πας 13 ή σε άλλη αντίστοιχη θύρα με 300? (260 με την έκπτωση 3ετίας) :frowning:

Οι άλλες ΠΑΕ κάνουν μεταγραφές και ρίχνουν 10% τις τιμές (ΠΑΟ) ή τις κρατάνε ίδιες (ΟΣΦΠ) και εδώ οι κύριοι μας διώχνουν

Όσο για τον Κατσουράνη και λοιπούς …προδότες φταίμε και εμείς που ταυτιζόμαστε με παίκτες περισσότερο από τους υπόλοιπους οπαδούς που τους γράφουν και ασχολούνται μόνο με την ομάδα τους.

μπα μην απελπιζεσαι τοσο.το κυριοτερο για μενα ειναι-ακομα και με μικρο μπατζετ-να κανουν οτι τους λεει ο πρπονητης.αν γινει οτι λεει ο προπονητης θα εχουμε αρκετες ελπιδες να παμε καλα

Τι εννοείς?
Ότι το έγραψε επειδή ένιωσε κάτι αντίστοιχο όταν ο Shawn Kemp υπέγραψε στους Cavs?

ελπιζω να μην ηρθε ο μανατζερ του για να συζητησουν για ενδεχομενη μεταγραφη!!!

τα μελη του supporters club τι ειναι και καλα??διαβασα οτι θα συμμετασχουν στην αυξηση του Μ.Κ.
καλο ακουγεται αυτο…για να δουμε

1) αφου εχει βγει 2 χρονιες συνεχομενα πρωτος scorer,ειναι προφανες οτι ειναι σημαντικη βοηθεια για την ΑΕΚ και κατα την γνωμη μου δεν πρεπει να τον αφισουν να φυγει με τιποτα..... :-k

2) αντε , μακαρι να βοηθησουν στην αυξηση του Μ.Κ. να δουμε και καμια καλη μερα μηπως και παμε μπροστα...(μην παθουμαι οτι και στο basket)...θα ειναι και απο τις τελευταιες ευκαιριες μας.... :wink:

Ωραιο μεσιε Κατσουρανη, εισαι επαγγελματιας, πηγαινε οπου θες και αντε. Αλλα μην μας λες κιολας οτι νιωθεις πικραμενος απο την ΑΕΚ που δεν σου εκανε καν προταση. Μπορει μηπως να καλυψει το κασε σου (1,3 εκατ. το χρονο)??? Σε καμμια περιπτωση.

Εκτος αν ηθελες να σου καναν προταση στα 800.000 και μετα να ελεγες “βρηκα προσβλητικη και μειωτικη την προταση της ΑΕΚ”. Ελεος.

δηλώνω και εγώ Χανούμι… 8)8)

Γιατι τοσο αργα?:stuck_out_tongue: