Αεκαρα

“Πιτσιρικάς ήμουν Παναθηναϊκός, μετά έγινα ΑΕΚ”

Ακου τον αθλιο τον Κατσου… Τον λαικιστη

καλα και εγω το ηξερα οτι ηταν βαζελος ο κατσουρανης.αλλο που ηρθε στην αεκ τοτε

Η προσέγγιση της ΑΕΚ στον Σεϊταρίδη είναι σα να είσαι μπατίρης και να πηγαίνεις να την πέσεις σε γκομενίτσα που είναι μαθημένη στα χαϊλίκια και την πλούσια ζωή. Λεφτά δεν έχω αλλά θα σε έχω πριγκιπέσα και θα σε αγαπώ περισσότερο από τους άλλους.

Εκεί που οι άλλες ομάδες προσπαθούν να κρατήσουν κρυφή μια μεταγραφή για να μη χαλάσει, η ΑΕΚ προσπαθεί να το κοινοποιήσει μπας και πείσει με τη μουρμούρα να δώσει λιγότερα λεφτά ή να επισπεύσει διαδικασίες. Πέτυχε με Μάκο, πάει καλά με Λεονάρντο, κάτσει μη γίνει και με το Γιούρκα σου λέει.

Ο άλλος με 5 παιχνίδια καλά τη σεζόν μάξιμουμ τα 3 τελευταία χρόνια, έπαιρνε 1,5 μύριο και έψαχνε πάνω από 1. Για την ΑΕΚ μπορεί να παραείναι καλή περίπτωση.

να σου θυμησω οτι και ο βαζελος τον σκεφτοταν τον σειταριδη

και ο βάζελος τον απέρριψε το Σεϊταρίδη.

δεν μπορείς να ζητάς στον ΠΑΟ ακατέβατα 1,2 και στην ΑΕΚ να το συζητάς με 600.

μη μας βγει και ο Γιούρκας παραπονεμένος από τον ΠΑΟ…

και τον κυργιακο τον ειχε απορριψει επισης…

Ο Κυργιάκος ήταν προσωπικό κόλλημα του Τζιγγερ (βέτο) να μην έρθει στην ομάδα λόγω της γνωστής κόντρας.

υποτιθεται οτι η ομαδα ειναι πανω απολα.τελος παντων πληροφοριακα και ο σειταριδης ειχε ψιλοτσακωθει με τζιγγερ αλλα τωρα θα μου πεις εχει φυγει ο τζιγγερ απο το ΔΣ…

Εσεις κατι λεφτακια δεν χρωστουσατε;:-s

Παρ’ όλα αυτά καραδοκούσε να τον αρπάξει φέτος…:wink:

Μου αρέσει πως ένας παίκτης που εδώ και δύο μήνες παίζει και για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό μεταμορφώνεται σε μέτριο όταν μιλάει με την ΑΕΚ.

αναλογα λεφτακια με αυτα που χρωσταει και ο παοκ:wink:

@μανσον

εκει ηθελα να καταληξω.οτι επειδη λεγεται οτι η αεκ ειναι κοντα στο να παρει σειταριδη ολοι ειπαν οτι ειναι πολυ μετριος…

χμ, είπα πουθενά ότι είναι μέτριος;
σε πληροφορώ πάντως ότι την τελευταία του χρονιά στον ΠΑΟ άκουγε μουρμούρα επιπέδου Βύντρα.
κλασσικός αδιάφορος έλληνας είναι που έχει χεστεί στο τάλιρο και δεν τρέχει και τίποτα. Από ταλέντο άλλο τίποτα όμως.

Για τον Ολυμπιακό όσο έχει τον Τοροσίδη είναι περιττός και σε εμάς κόπηκε γιατί κανείς βάζελος δεν τρελαίνεται να γυρίσει πίσω (ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο) αλλά και γιατί δεν συζήταγε με απολαβές κάτω του 1,2 ετησίως που είναι τραγικά πολλά λεφτά για το Σειταρίδη.

Ναι,μονο που εσας σας τα χαρισαν και τα ξαναδημιουργησατε με την ταχυτητα του Λουκυ Λουκ,αλλα δεν λεω αυτο.Εμεις λογω χρεων παιζαμε τοσα χρονια με Μπαλαφα και Ηλιαδη και δεν μας αφηνε η Ουεφα να παιξουμε στο κυπελλο,και ακομα και τωρα που εχουμε στην ακρη μερικα λεφτακια με το ζορι εχουμε μπατζετ 9 εκατομμυρια,και προσπαθουμε να βγαλουμε απο την μυγα ξιγκι στις μεταγραφες.Εσεις εχετε πανω απο το διπλασιο μπατζετ και κυνηγατε παιχτες εκατομμυριων χωρις να φυγει κανεις απο τους ακριβους.Ποτς γενεν αυτο;

εδω ολοι λενε οτι η αεκ ειναι αξια της μοιρας της επειδη κανει αγορες παιχτων απο τα κατω ραφια…εισαι ο πρωτος που λεει οτι παιρνει η αεκ παιχτες εκατομμυριων!!!

Εμας το ακριβοτερο συμβολαιο μας ειναι του Γκαρσια που παιρνει 700 τον χρονο,κι εσεις εχετε κατι Σκοκους,Κυριακους,Τζιμπουρ,Μπλανκους,Μαϊστοροβιτς και δεν συμμαζευεται που παιρνουν ολοι πανω απο εκατομμυριο,και μου θελετε και τον Σεϊταριδη που πανω-κατω παιρνει κι αυτος τοσα.Αφου εχουμε τα ιδια χρεη (που αμφιβαλλω-περισσοτερα πρεπει να εχετε πλεον) δεν ειναι λιγο περιεργο;

κάτσε να δούμε για σαϊταρίδη και μιλάμε μετά. προς το παρόν, η μεγάλη μεταγραφή της αεκ είναι ο… μάκος :stuck_out_tongue:

ο κυργιακος παιρνει οντως πανω απο 1 εκατ.,ο μπλανκο προχθες λεγανε οι εφημεριδες οτι με την αυξηση θα παει στα 450.000 ευρω,ο τζιμουρ παιρνει 500.000,και ο μαιστοροβιτς 800.000.ο σκοκο δε ξερω.τωρα που ειδες εσυ οτι ολοι μας οι παιχτες παιρνουν πανω απο 1 εκατ. δεν το ξερω…

Πες τα ρε Οiriginal γιατι πήγα να τρελαθώ με τα υποτιθέμενα συμβόλαια των παικτών…Ο κακομοίρης ο Blanco ούτε 400 δεν πρέπει να έπαιρνε…να παίρναμε και τον Montenegro Που ακούστηκε της Independiente καλά θα ταν.

:cold:
Καλο…Ολοι αυτοι πανω απο ενα εκατομμυριο…Βλεπω το χεις ψαξει το θεμα…

ειπαμε η ΑΕΚ ψωνιζει μεν απο τα κατω ραφια της αγορας αλλα παρολα αυτα για κατι πρεπει να φταιει και αυτη επειδη ειναι ομαδα της αθηνας…