το οτι ο θανοπουλος εγινε προεδρος της σουπερλιγδας δε σχολιασθηκε καθολου…καλα πως στο διαλο θα ναι προεδρος της αεκ της σουπερλιγκας αλλα και αντιπροεδρος της επο δε καταλαβαινω
αφου ετσι λεει το καταστατικο της σουπερ λιγκας.πρωτος ηταν ο βαρδινογιαννης που ηταν μεγαλομετοχος του παο πριν 3 χρονια,μετα ο πηλαδακης επισης προεδρος και μεγαλομετοχος της ΑΕΛ και τωρα προτειναν τον θανοπουλο.που σου φαινεται το περιεργο?και το καταστατικο της λιγκας λεει οτι ο προεδρος ειναι και αντιπροεδρος στην ΕΠΟ
και εξηγα μου ποια ειναι τα ωφελη αυτης της κινησης προς την αεκ
οποια ηταν τα οφελη που ειχαν και ΠΑΟ και ΑΕΛ δηλαδη κανενα.καποιος πρεπει να ειναι προεδρος της λιγκας ετσι δεν ειναι?ειχε προταθει και ο γκαγκατσης αλλα δε δεχτηκε.
τοτε ποιος ο λογος να γινει καποιος προεδρος,δεδομενου οτι η αεκ ειναι και σε δυσκολη θεση και ο προεδρος πρεπει να ασχολειται μονο με την ομαδα και να μην εχει αλλες ασχολιες περαν αυτης…
Το μοναδικό θετικό που βλέπω εγώ σαν ΑΕΚτζής από την απόφαση του Θανόπουλου να δεχθεί την προεδρεία της Λίγκας είναι πως με αυτή την κίνηση κλείνουν οριστικά τα στόματα όσων έλεγαν πως η διοίκηση της ΑΕΚ στην μετά Ντέμη εποχή αποτελείται από τύπους που δεν ασχολούνται μαζί της, που έχουν αφήσει τον Μπάγεβιτς στην μοίρα του, από ανθρώπους που μπήκαν πριν πέντε χρόνια στην ΑΕΚ για την διοικήσει ο Νικολαΐδης και αυτοί απλά να κάνουν το χόμπι τους και που με την παραίτηση Νικολαΐδη βρέθηκαν ξαφνικά να είναι υποχρεωμένοι να την διοικήσουν χωρίς να έχουν καμία όρεξη και για αυτό σιχτιρίζουν. Όλα αυτά καταρίπτονται και ο Θανόπουλος δείχνει πως όντως θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο…
τον θανοπουλο στην αρχη τον ειδα με δυσπιστια που εγινε προεδρος της ΑΕΚ αλλα με οτι εχω δει ως τωρα δειχνει να θελει να ασχοληθει με την ομαδα ωστε να την βγαλει μαζι με το νοτια απο το αδιεξοδο
Ωχου μωρε μ’ αυτην την παπαρια με την Αθηνα,λες και αν ηταν η ΑΕΚ και δεν ξερω κι εγω ποιος απο το Νεο Γιδοχωρι Μεσσολογγιου και τα εκανε αυτα κατι θα αλλαζε.Για τα συμβολαια δεν διαφωνω οτι εκανα λαθος,απλα ειχα αυτην την εντυπωση.Και ετσι κι αλλιως χεστηκα για τα μεμονομενα συμβολαια,η ουσια ηταν οτι το συνολικο σας μπατζετ ειναι ηδη πολυ ψηλο και πολλαπλασιο του δικου μας,ενω στην καλυτερη περιπτωση εχουμε τα ιδια χρεη,και παρολαυτα κυνηγατε ακριβες σχετικα μεταγραφες χωρις να φυγει σχεδον κανενας,δηλαδη αντι να μειωθει το μπατζετ πατε να το αυξησετε κιολας
δε βλέπεις δλδ ότι εντίνιο και τζεμπούρ θέλει να τους σουτάρει? τι να κάνει, να ψάξει να τους βρει ομάδα?
τι παίχτες πήραμε κ πάμε να αυξήσουμε το μπάτζετ μωρέ? νταξ ναι, αν πάρουμε 2 παίκτες αξίας τριών ευρώ και δε φύγει κανείς, θα αυξηθεί το μπάτζετ, δεν αντιλέγω.
επιβαλλεται παντως να διωξουμε κανα παικτη γιατι εχουμε παει αυστρια με 31(νομιζω-δεν ειμαι σιγουρος) και ειναι παρα πολλοι…αυτο που χρειαζομαστε τωρα ειναι να πουλησουμε καποιους ασχετους μικρους(οχι ελληνες ομως)σε στυλ ντιουφ για να ερθουν και λιγα εσοδα αλλα και για να αδειαζουμε…
και αν την επομενη χρονια συνεχισουμε και δεν φυγουν οι “σημαντικοι”, και πουλαμε αλλους για να αγοραζουμε καλουτσικους παικτες με δυνατοτητες οπως φετος,σιγα σιγα θα τα καταφερουμε.:-k
κακα τα ψεματα αλλα φετος πρωταθλημα δεν το βλεπω παρα το οτι ο οσφπ δεν ειναι οπως περσυ.[-X
(πρεπει παντως να βοηθαμε και εμεις την ομαδα με τα εισητιρια)…:!:
Ποιος θα αγοράσει?
δεν ζηταω και τα κερατα μου…τα χρηματα που πηραμε απο τον πλιατσικα καλα ηταν.καποια κολοπετινιτσα σε ολη την ευρωπη η στις χωρες της αφρικης γιατι οχι?.. :-k 8)
βαθιά νυχτωμένος είμαι. πού πήγε ο πυξ λαξ? :?
στη σαλκε.και ηταν και επιλογη του φελιξ μαγκατ ο οποιος ειπε οτι ο πλιατσικας ειναι πολυ καλο αμυντικο χαφ γιατι παιζει δυνατα.αν κανει καλη πορεια στην σαλκε ο πλιατσικας θα τραβαμε τα β…α μας οι αεκτσηδες…
Ρήτρα είχε ο Πλιάτσικας και έφυγε έτσι;
δεν ξερω αν ειχε ρητρα.παντως του ειπε η ΑΕΚ οτι δεν υπολογιζεται για την νεα χρονια και να φερει προταση απο καποια ομαδα
αντε να δουμε τι θα γινει και με τον γιουρκα…ωραια θα ειναι να τον παρουμε…
θα εχουμε και 3 τερατα στην αμυνα :p:p:p
στα @@ μ ο γιουρκας σαν παιχτης. δεν με ενθουσιαζει. να τον παρουμε μονο και μονο γιατι θα τσουξει τα βαζελια που πηραν τον κατσουρανη
τον ιορντακε τον πηραμε 5 ευρω απο την παντουρι.
http://www.sport-fm.gr/article/185539
επισης κοιταμε και εναν παικτη με το παρατσουκλι “ΛΟΛΑ”
:lol::lol:
που τους βρισκουμε ρε πουστη μου? #-o#-o#-o#-o